cubecnik Odesláno Listopad 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 Taky mě to napadlo. Ale tam nějak mám bobky se do toho pouštět sám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Listopad 18, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 Je to uplne jednoduché, vytoč volant o 90 stupnov, potom sa ti ukáže hore zozadu priestor kde vieš skrutkovačom odháknuť airbag, potom len jeden tisic hran a mas vonku volant... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Listopad 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 Zkusím to o víkendu. Koukal jsem na to do dílenské příručky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Listopad 18, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 Jindro, jestli chceš, tak se zastav a můžeme to srovnat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 18, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 on dorazí na PTC doufám :) tak ho srovnám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Listopad 18, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 co je PTC? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Listopad 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 Taky jsem nevěděl, ale už vím a je to docela potřebné na zimu :D Jindro, jestli chceš, tak se zastav a můžeme to srovnat ;) Nebydlíš trochu daleko? :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Listopad 18, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 kousek za Prahou ;) neboj, do WOBu bych Tě nehnal. Jedině pozvání na návštěvu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Listopad 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 Aha a kdy? Bych se stavil klidně jen na pokec :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Listopad 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Tak a je napajcováno!!! 2 dny práce jedny bolavý záda a mám to pěkně komplet. Ještě se musím hecnout a udělat pořádně kola. :lool: Wap, Wash & wax, sušení, Furrious Dueller (byl v mém případě zbytečný, protože se skoro nic neobravilo), wap, SN medium clay + lublikant, wap, sušení, medium kotouč + Lime prime, levá strana auta Supernatural, prává strana Supernatural Hybrid. Tři vrsty po 12 hodinách. Koncovky výfuku - Megs All metal polysh a dvě vrstvy Autobahnu. To samé čeká kola. A pneu dostanou zábal z dvou až tří vrstev Endurace gelu. Okna, plasty (i v motoru) a gumy jsem bral Ipou, aby byly bez mastnoty. :) Následně pak Poorboy´s Natural Look... Interiér - gumy, plasty, gumové koberce Ipa, pak Poorboy´s. Koberce vytepovány a učesány kartáčem. Na kůži Supernatural Leather cleaner a pak jsem nanášel sloní tuk. Čekám až zaschne. Pak Supernetural Leather sealant. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Tomas_ Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 to je blázen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 :asie: :asie: :asie: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Nejsi ty nahodou blazen? :D ja myslel, ze mejch 6 hodin je az dost a on to dela dva dny! :) Kazdopadne to musi byt paradni, pres zimu budes mit klid. Ja budu muset taky navstivit detailingshop a neco novyho ponakupovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Listopad 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Ještě ty kola to je tak na 4 hodiny Btw... :D vosk testuju nejen pro sebe, ale i pro Vás!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 jeste si zapomel dvakrat rozebrani tapecu + vrtani atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Listopad 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 (upraveno) Jo to byl bonus :D ale stejně tam chrastí ty nýty :) Upraveno Listopad 26, 2013 uživatelem cubecnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 to bude ten jeden co je dvakrat vetsi dira nez nyt :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Listopad 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Nééé já myslel odvrtanej dole zapadlej :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 aha ale vzdyt uz tam zadnej nebyl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Prosinec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 I na námrazu to funguje pěkně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Prosinec 3, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 To je hybrid alebo cisty SN? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Prosinec 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2013 Tohle je čistý SN, ale zatím se tváří oba stejně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Prosinec 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2013 Mám takové trochu inkognito logo OC. :) Jinak fotka námrazy z dneška.Posuďte samy. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 4, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2013 musím říct, že to má čenda hodně čistý... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Tak proběhlo první Krkonošení a zrovna hafo sněhu. Poznatek číslo 1 - gumy: sedí jak na suchu. Musím napsat, že jsou fakt perfektní, je radost jet na sněhu. Uvidíme jak to bude fungovat dále ale zatím dávám 1*. Poznatek číslo 2 - vosky: Nevím co napsat. Střecha, kapota a boky ve vyšší části jsou nepřístupné sněhu. Sníh se tak klouže . A výsledek cesty v pátek na chatu přes déšť, sníh, sračky na silnici, závěje, občas i 30 - 40 cm a v sobotu podobně zpátky se zastávkou u Michiho byl takovej, že mi říká "tys to teď myl?" :lool: Je to fakt, všichni co voskují už si asi všimli, že auto zůstává čísté déle než normálně. Stačí jet nějakou špínou a je špinavé, ale pak potkáte déšť na dálnici a je umyto. Nění to uplně top, ale ten oplach stačí. Jinak se SN i SNH zatím chovají totožně. Poznatek číslo 3 - plech: Jsem rád, že ho tam mám. Několikrát jsem přejel zmrazku a byl jsem klidnější. Protože stačí zmražená kostka 10x10 cm a už cejtím menší ránu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Prosinec 10, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2013 Normálně v pneuservisu, stojí pár korun. Někdy jim říkají motorkové (jako určené na motorku :D ) Jen trochu technických info k ventilkům, resp označení a dýlka.. TR414 = 45mm TR413 = 34mm TR412 = 25mm Osobně taky mám na autě čtyřistadvanáctky.. ;-) Tak proběhlo první Krkonošení a zrovna hafo sněhu. Poznatek číslo 1 - gumy: sedí jak na suchu. Musím napsat, že jsou fakt perfektní, je radost jet na sněhu. Uvidíme jak to bude fungovat dále ale zatím dávám 1*. A co se týče těch pneu, s Michelinem jakožto prémiovou značkou nějak nejde šlápnout vedle, resp Alpin 4 je jejich vlajková loď, takže spokojenost by měla být.. ;-)..tak ať slouží ke spokojenosti i nadále.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Prosinec 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 Díky Díky :) jinak jsem nasadil Led do blinkrů vzadu a fakt pecka hlavně po diademech je fajn jak to světlo má středy celý bílý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 13, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 a jaká je svítivost blinkrů v porovnání s klasikou? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 13, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 (upraveno) Super zimni foto :-D u nas je jak na jare :-D Muzu se zeptat jestli ti to nejak vypina nebo hazi chybu? Upraveno Prosinec 13, 2013 uživatelem princes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Prosinec 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 Svítivost je super, je to takové nevím jak popsat víc štavnaté :D a hlavně to svití v celém vnitřku toho C vůle to nehází, nijak se to nevypíná vše maká tak jak má. Takže teď beru dopředu a nightbreakery do dálek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.