cubecnik Odesláno Červen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Ale předtím jsem tam měl taky tyhle a byly modrý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 tak podle chipmana mas chiny! :-D jinak nevim!Mam origo oshram a jsou normalne tak jak ostatni xena origo takze netusim co tam mas! a 6000k uz je dost a osylnuje,ale at si tam da kazdy co chce!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Červen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Já mám uplně ty samí jako jsem tam měl. A dokonce se ke mě doneslo, že i MartinRS je na tom podobně, že když to někomu mění tak to svítí víc do žluta... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 To je u xenonu normal, kdyz se vymenej, tak svitej do zluta. Casem pouzivani trochu zmodraj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Princi světlo neoslnuje, pro lidksé oko nejvíce oslnuje 4300K proto i nejvíc vidíš, navíc čím více kelvinů tím se světelné spektrum posouvá a mění se pro lidské oko do fialova. čím méně tím je více žluté stejně jak máš spektrum duhy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 jo tohle vim to barevne spektrum neboj,tech 4300k bych rek ze je nejprijemnejsi pro lidske oko!Kdyz jede za mnou bracha a ma 6000k tak bych nejradeji ty zrcatka strhnul!Musim pockat az me predjede :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Červen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 To je u xenonu normal, kdyz se vymenej, tak svitej do zluta. Casem pouzivani trochu zmodraj Tak tím to asi bude... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 cubecnik-dej pak vedet jestli casem zmodrej,jsem zvedav,to jsem jeste neslysel ;-) ale je fakt ze to ted sviti dost zlute :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Červen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Uvidím no... je to teď takový jak normální lampa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 tak podle chipmana mas chiny! :-D jinak nevim!Mam origo oshram a jsou normalne tak jak ostatni xena origo takze netusim co tam mas! a 6000k uz je dost a osylnuje,ale at si tam da kazdy co chce!! Vole mluvil jsem o tobě ;-) To ze xeny časem zmodraji je blbost ...... naopak casem zacnou ruzovet ;-) jinak Princess Philips děla originál 6000K chce to jen trošku čist a ne spamovat :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 O tom ze philips ma 6000K vim proto bych je nechtel! Dal to komentovat nebudu pane chytrej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 (upraveno) Hele chipe,pokud se nepletu tak philips dela vic teplotnich vybojek 4300,4700,5000,6000k vsechno v D1S vsude je napsano prvovyroba 4300k do konsernovych vozu VW D1S philips tak samo jak oshram!Takze zadne spamovani kamo!To ze mas ty 6000k tak nejsou co se davaj do koncernovych aut pri prvovyrobe skoda,vw,seat ale muzes si je zakoupit jako ve tvem pripade ale nikdy bych 6000k nechtel. Upraveno Červen 4, 2013 uživatelem princes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Červen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 No to je jasný, že se dávaj origo 4300... Že za 6000 si je musíš vyměnit. Mě jen fascinuje, že ty předchozí byly do modra a tyhle jsou do žluta stejný výrobce a stejný označení... Změna do růžova byla těsně před odchodem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Nevim nemuzou byt spatne kusy?Zkusit se zeptat vyrobce?Poslat fotku treba?Ja nevim,je to fakt divne ze je to zlute :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Nejsou to špatné kusy takhle jsem laboroval také s výbojkami koupil 2krát osram xenarStar a stále žluté světla i po půl roce dále pak Philips a to též az po zakoupení Philips 6tis K to konečné svíti jak má jo a na Princesse nemá cenu reagovat Je to spamer a hotovo stačil mi jeho opilý výstup před pár měsíci a udělal jsem si o nem obrázek ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Červen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Princ je akorát spermer :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Ono sa výbojka vypáli az za nejakú krátku dobu, takze 4300 Kelvinová sa trosku prebere a s zltej bude skoro biela.. Ked chcel niekto bielu, mal si kupil 5000K, ja mam Philips 5000k a je to pecka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Červen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Já jsem je měl předtím takové bílé lehce do modra, ale teď je to úplně jak nebe a dudy...co ale vidím za pozitivum, je fakt, že v noci nepotřebuji dálkový a viditelnost je jak za dne... A za hustého deště taky viditelnost pecková. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 cubecnik - :-D lol el spermer :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Červen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 (upraveno) Karolina Petrlikova photography Upraveno Červen 5, 2013 uživatelem cubecnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Moc krasnej vuz ;-) zlute mlhy nechces dat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Tak než žluté, tak raději kouřové :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 tez muze byt a nebo leskly cerny krouzek kolem tech mlhovek ;-) tez pekne ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Červen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Já tam mám ty diody na denní svícení, ale folii doma už mám :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Červen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Jo pánové co znamená označení MK? Nikde se toho nemohu dočíst. Vím, že to je nějaký označení modelu, ale konkrétnější vysvětlení neznám. Kdyby někdo věděl tak dík za info... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 tak jak rikas oznaceni modelu ;-) http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?t=211350 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Červen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Zakže mám MK II? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 MK je můj monogram :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Červen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Abys nebyl něco extra... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Červenec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Po delší odmlce se opět hlásím na vašem oblíbeném kanále :lool: Těsně před létem jsem si zničil levý práh naštěstí to šlo parádně vyrovnat :lool: doma tyčkou a kladivem... Dokopal jsem se k tomu, že jsem vyměnit to 3 brzdové světlo. A také vyměnil zadní znak za znak z Fabie, aby mi pasoval dovnitř díry. Supernatural drží parádně. Je to vidět i na fotce Mlhovky mám žluté, ale reklamoval jsem diodu v nárazníku z pravá strany a nejhorší je, že jsem musel sundat celý nárazník a teď až jí tam budu zase dávat tak znovu Přidávám pár fotek z výletů Včera na Treffen jsem si kýblem urazil kus světla vzádu :wallbash: Pár fotek domácího mytí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.