princes Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 ok,nightbrakery mam taky v dalkach a super ;-) jeste prosim te muzes zkusit vypnout motor a pustit vystrazne jestli jedna ledka prestane blikat nebo ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Prosinec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Blikají obě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 i treba minuty vkuse? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filipoo Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 (upraveno) Zdravím všechny fanoušky okřídlených šípů. Konečně jsem se dokopal a pochlubím se svojí krasavicí. Měl jsem předtím už Fabii a Octavii I. Tuhle krasavice jsem koupil v lednu 2010 za stavu 28 000 km. Bylo to referenské vozidlo ve Francii jako obyčejná elegance. Do ČR to dotáhl předchozí majitel, který si jí dost vymazlil a já jsem si jí doladil. .... Úžasné fotky, radost na to koukat Upraveno Prosinec 21, 2013 uživatelem vittorio citace tapety jak blazen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 15, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 i treba minuty vkuse? princes: kam míříš? bývá nějaký problém? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 15, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 ja je mam prave ty ledky v blinkrech vzadu respekt. mel jsem Ze zacatku super!Pak kdyz jsem startoval po nekolikate hazelo chybu praskle zarovky a tam na ktere strane to hazelo chybu tak jsem dal packu blinkru do leva nebo prava a zmizlo to ale i kdyz to vyhodilo chybu zarovky tak blikala,delalo to zhruba kazde 3ti nastartovani.Pak nekde dojedu treba k baraku nebo zastavim u cesty dam vystrazne a blikaj.jakmile zhasnu motor blikaji porad a za chvilku jedna strana prestane a tak pokazde co vypnu motor :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Prosinec 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 i treba minuty vkuse? Ti nahraju snad video :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 17, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 Vpoho,ale klidne muzes,nerikam ze jsem je mel treba vadne nebo neco nevim jen pisu co mi to delalo :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Prosinec 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2013 (upraveno) U řidiče SN, vedle SNh před mytím a po mytí. Střecha je detail na SN.Jo a ještě dodělávka. Dík patří Hagisovi za pomoc a hlavní akt při osvětlování kliček. Takže svítí mi to zeleně a zatím dost málo. Je potřeba změnit diodu za silnější.A ještě něco do výbavy :D Před mytím http://youtu.be/NUzwo_tpnZE Oplach http://youtu.be/43qMtCdChwY Upraveno Prosinec 21, 2013 uživatelem cubecnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Prosinec 21, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2013 jindro smaznes ten prispevek a nahrajes znovu? asi si ho dal tesne pred vypnutim stare verze a uz to pri kopirovani nevzalo ty tvoje prilohy dikes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Prosinec 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2013 Úžasné fotky, radost na to koukat Děkuju Jo a abych nezapoměl tak konečně mám zaslepený ostřik vzadu a zadělanou tu dirku ve třetím brzdovém světle. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 22, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 Kam chodis takhle v zime umyvat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Prosinec 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 Doma :D ale OMW na Plzeňský je dobrá. Mají teplou vodu.... a fajn tlak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Leden 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 servis nyní! už to zase hlásí čubka jedna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Uz jsi koupil i do predu?Nemas foto nebo video jak to sviti s porovnanim klasickych zarovek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hampejz Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Kluci, nikdy jsem nebyl na benzíně v micím boxu, tak se zeptám na rady (dřív, když jsem byl v baráku, tak jen růčo a nyní dva roky myčka), ale růčo je růčo, takže jak to funguje? - můžu mít vlastní šampón? - dá se tam natočit voda do kbelíku? - doporučíte šampon s voskem, co je eko a dá se tam používat? - jaký ideální postup, abych tam nenaházel 200,- v mincích? - tipy a triky? - co box na OMW Jeremiášova, či Hůrka Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Leden 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Uz jsi koupil i do predu?Nemas foto nebo video jak to sviti s porovnanim klasickych zarovek? Ještě jsem se k tomu nedokopal :D Video ani foto nemám budu na tebe myslet až budu měnit předek. Kluci, nikdy jsem nebyl na benzíně v micím boxu, tak se zeptám na rady (dřív, když jsem byl v baráku, tak jen růčo a nyní dva roky myčka), ale růčo je růčo, takže jak to funguje? - můžu mít vlastní šampón? - dá se tam natočit voda do kbelíku? - doporučíte šampon s voskem, co je eko a dá se tam používat? - jaký ideální postup, abych tam nenaházel 200,- v mincích? - tipy a triky? - co box na OMW Jeremiášova, či Hůrka Díky - vlastní šampon, to je otázka kde to meješ někdo jsou na to háklivý, ale někde jim to je jedno. - spíš né než jo, taky jak kde - Oni jsou všechny eko, i aktivní pěna co má PH 12 je eko, ale jde o tu pumpu. Já myl na Průmyslový na Shell a tak jsou v klidu. Ani nemaj kecy když chceš rozměnit. - no ideál je silný tlak čistou vodou, pak umejt rukavicí se šamponem a opláchnout oplachovou vodou. U oplachové vody je problém, že většinou nemá dostatečný tlak. Ale na OMW na Plzeňský u ATU na obou stranách mají přes zimu dobrej tlak a tepou vodu takže já tam jezdím jen oplachovat. - Hůrka to nevím tam jsem nebyl a na Jeremiášce jestli myslíš u Galerie NB nedávno vyhodili Škrabiho. Je to takovej paradox. Nemůžeš umejt auto na zahradě dle zákona, ani na veřejný komunikaci. V mycím boxu si zase nemůžeš používat svoje mycí prostředky. (údajně to je kvůli těm jejich čističkám - že když kolaudovali tak schválily jen jeden šampon) Ale šampony jsi můžeš koupit kde chceš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Proč si nemůžeš umejt auto na zahradě? To je nějaká pražská vyhláška? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Leden 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Nesmíš mejt auto na území města. Tak je to nějak v zákoně. Vím že kamarád dostal pokutu v Karštejně před barákem na jeho pozemku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 (upraveno) Kazdykrat co oplachujes vapom ( pred samponom/po sampone ) pouzivas iny tlak wapky ? Nejak som nepochopil tu oplachovu vodu :D Upraveno Leden 9, 2014 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Jo dekuji moc ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Leden 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Oplachova voda je čistá. Nedělá fleky. Ta normální je z čističky. A většinou to je tak že v boxech mají jiný tlak na mytí a oplach... Já meju jenom oplachovou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Aha :D ja myjem rovnakou doma :D ale ked lak osusim mamutom tak je bez jedineho fliacku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Leden 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Já taky meju doma :)) a jinak na zimní oplachy používám tu oplachovou ;) jen přijedu opláchnu cca 40-60 kč tam hodím a jedu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hampejz Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Ok, díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Copak Jindra,to je profesor cisteni,co prijedu za nim,lita s hadrem kolem auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Leden 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Nepřeháněj Miloši :)) ještě mám dost daleko, abych byl jako white socks Michi nebo jeho stay clean vozidlo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hampejz Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Kluci, neděláte tu někdo leštění v Praze? (myslím za úplatu) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 No takhle,mne se vylestene auto mooooc libi ale to lesteni moc nemusiiim...ale s Jindrou urcite bude domluva,co Jindro? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Leden 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Strojní leštění ještě nemám uplně zmáklý to je projekt na příští rok. Jako přípravy na vosk a lehké rozleštění třeba lime primem to klidně. Ale nebudu sahat (zatím) na cizí auto brusnýma pastama... Ale mám kamaráda v Modřanech co to dělá. Uvidím ho v sobotu tak se ti můžu zeptat. Dělá i veterány atd. Takže dobré reference. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.