Přejít na obsah

Čubečníkova čubečnice

Doporučené příspěvky

vitej, at slouzi, nejak nechapu proc se menila zadni naprava za RS, vlastne tak nejak ani nechapu proc chces 345mm brzdy dopredu, 2.0 TDI neni zase az takova vyhra aby na ne nestacily 288 pripadne 312 z RSky a to si myslim, ze vim o cem mluvim s tim jak jezdim.

Zdar pane taky tě tu vítám hezká a pěkná barva a slušně vybavená :palec:

ale ale chipe, zadna poznamka nemam rad vRS znacek kam nepatri ? :lool: :lool: :lool:

Odkaz ke komentáři

Ono jde o tom, že jsem to předělaný koupil... RS se mi vždycky líbila a kdyby v tu dobu byla tak bych jí bral. Byla jen takhle, ale za to za hodně slušnej peníz. Nevím proč se měnila zadní náprava, ale mám ifromaci, že tam je celá z RS. Přední brzdy chcí spíš tak pro efekt protože se mi to líbí jak je to velký :palec: teď tam jsou 312mm a já chci jít na trysky turbo a chip tak se dostanu skoro lehce přes 200hp a přeci jenom je dobrý, když to bude brzdit. Jako poslední dobou od toho upadávám. Protože jsem si spočítal na kolik to vyjde a to ještě nevím jestli se bude muset měnit s nastavením nebo celý výměna posilovače když budou i jiný brzdiče. Takže si tam asi dám nějaký pěkný vrtaný koutouče to bude taky pěkný a brzdit to bude dobře. Akorát nevím jeslti má smysl dávat i dozadu vrtaný a nebo na to prdět.

Odkaz ke komentáři

ty brzdy bych po tom chipu na 200+ samozrejme pochopil. Kod motoru mas AZV ?

jj AZV...

Na 345mm brzdy nepotřebuješ měnit nic, jen je nainstaluješ. Pak je jen nakodovat pro ESP.

Tak ten plán byl napasovat tam porsche brembo brzdiče. 4 pístek.

Oranžový diody do parkovaček uvidíme jak to bude vypadat v Emerickýým štýýlu

k čemu??? Nakoduj si americký svícení blinkrama a máš to

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=59304

To je pěkný jsem netušil, že to jde. Takže to jde přes VAG? Tobě to svící společně s mlhovkama? Nebo pořád? Já mám denní svícení v nárazníku a myslím si, že by to vypadalo pěkně kdyby to svítilo pořád.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dneska začal kontaktovat upravce motorů, psal jsem do dieselpower, protože mi kamarád povídal, že jsou jediní co upravěj výkon a nepodělaj DSG. Psal jsem tam a turbo s úpravou řídíci jednotky 30 000,- vč. DPH. Pak jsem ještě psal do TDIchip.cz a tam mi člověk odepsal, že úprava by byla možná za cenu 45 000,- vč. DPH. Ještě jsem tady četl ohledně motorpower docela dobrý reference tak jsem napsal i tam. Uvidíme co mi nabídnou tam. Babo raď :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...