Petr81 Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 byly jsme jen v sobotu na chvíli, ale rád jsem zase viděl staré známé. Vitto to měl zorganizované dobře, značení dobrý, jen příští rok už asi kemp bude pomalu malý. Jen drobná připomínka - když už je soutěž a střílí se na prezidenta tak by tam mohl stát :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2013 ad cisla : jelikoz my jsme si sraz vubec ani neprosli, tak ja vubec netusil, kdo ma jaky cislo :( vedel jsem ze michi ma 69 (ehm ehm :D :D) bratr 44 a ja 3 :D a to je protoze stali celou dobu u vjezdovyho stanu. organizace ma svoje chybicky vzdycky, nikdy to asi ebude ideal, ale vzdycky si z toho neco vezmem a prosti rok "Znovu a lépe" :) ono kdyz by si kazdy mel napsat nick, tak vsadim pantofle s octaviema, ze si to 50% nevyplní. to je stejny jako brozurka :) ja se s tim pisu a dam tam vse abych vam nemusl odpovidat kazdymu, protoze by mi z toho praskla hlava a stejnak se do ty tasky X lidi nekoukne a pak nevi :) ad strelba a prezidenta : no peto :) tak jako proste to bude strelba na petra81? :D :D na pristi rok bude vic navigacnich ceduli v miste srazu (program, navigace na souteze, mozna rovnou projezdovy mista do stredu, kam budeme stavet auta), muzeme zkusit i stanek s obcerstvenim, jak nekdo namital na FB, ovsem to zalezi na kempu, zda nam to dovoli. dodavatele mame, to by nebyl problem. v prodejnim stanku budou potreba asi dva lidi, tady dekuju za to, ze jste o nalepky apod zase meli zajem a nevezly a nevyrabely se zbytecne. hlasovaci listky a pristi rok vyrazne zjednodusime, jelikoz letos se to pocitalo snad 3 hodiny...peklo podium pristi rok odladime tak aby bylo hezci, letos to byla malicko rychlejsi akce a nikdy predtim jsme jej nemeli. letos to bylo obri, jestli to poroste tak kemp zacne byt maly, ale 200 aut se do nej vleze, bude vsak potreba durazne dodrzovat nase pokyny a stany nebusou smet uz byt uprostred u aut, proste se udela stanove mestecko a jnde stan nebude, jinak to nedokazeme postavet samozrejme je potreba v tomhle i vase pomoc a hlavne dodrzovani pokynu. co se tyka piva na sobotu, priste vezmu opravdu uz jen 3 sudy a kofolu dame jednu navic. kdo zavaha nepije, letos zbylo jeden a pul sudu piva :( doladime jeste jeden stan pod kterym se bude sedet, letos se stala mensi chybka u me a jedna cast stanu zustala doma (kazdy rok neco zapomenu, to uz je tradice) 2 grily super, i kdyz jeden byl mene vykonny, uvidime co s tim udelat na pristi rok horcice dosla - zvlastni, loni ji bylo zase moc :D takze udelame prumer :) no co dal, ted uz nevim, uvidime co me napadne, musim si to dat na papir :) Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 To Vitto a organiizacnimu stabu ... Moc a moc dekuji za organizaci a usporadani krasneho srazu na krasnem miste... Vitto dik To Dante... Vitto nemel v sobotu s prominutim ani cas si zajit na zachod... Vubec jsem mu to nezavidel. Byl v jednom kole a to co rikas je prkotina... Sraz byl dobre zorganizovany, hry primerene a dobre navhrhnute atd... Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 me to letos prisel jako jednozacne nejlepsi sraz, ktery OC mel. Zadny zasadni problem nebyl, byla sranda, pocasi. Vse na pohodu. Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 každopádně klobouk dolů před Viktorem a jeho realizačním týmem nikdy neuděláš akci, která se bude zamlouvat všem. Ale atmosféra na srazu se tvoří i lidma, kteří tam jsou - jak o tom hezky mluvil Jar_da v dokumentu :D Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 hezky jsi to zhodnotil předsedo, co jsem mohl za tu chvíli vidět tak souhlas, vše funguje líp a líp. Když to srovnám s poslední Rozkoší /protože loni jsme nebyly/ tak vzestupný trend je jasně vidět Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 To Bourak... Rad jsem si s tebou zasel na sklenicku ... Odkaz ke komentáři
Kaby Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Pro velký úspěch neuděláme teď v září ještě jeden :-D Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 :D to zbylo tolik piva? Kdybych to věděl :D já jsem předpokladal, že to bude tak pivo pro jednoho Tak příště :D Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Pro velký úspěch neuděláme teď v září ještě jeden :-D TVL co blbnes..!? Prece jsme se domluvili, ze vse co zbylo dame tento vikend u Vitta na chate. Jinak jsem DOMA a bez nehody, Garny rikal ze ted ma hodne prace a ze na mou pripadnou nehodu a opravu nebude cas, tak jsem jel radsi POMALOUCKU a daval bacha. ;) Sraz jako kazdy rok PERFEKTNI, tentokrat mi prislo, ze to Vitto ZVLADL zase o HODNE lepe nez minule roky. Tak pocasi se vyvedlo, auta pekne, lidi NORMALNI (tedy az na nejake pripady, jako zlutasek Emanuel - pobavilo i trenky mel ZLUTE). Dobry napad s TROJBOJEM a perfektni spolecne pokoukani na dokument 10. vyroci OC. Skoda jen toho OHNOSTROJE ze nebyl, no snad priste... :D Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 To Bourak... Rad jsem si s tebou zasel na sklenicku ... i ja s tebou, jeste ted se vsemu smeju, super vecirky :D :D Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 tak uděláme jěště jeden menší sraz at se to vypije :pivo: :D :D Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Však já jsem si kluci vůbec nestěžoval, to byla jen konstruktivní připomínka, já jsem si to maximálně užil a před organizací smekám, kdyby jste viděli jakej bordel mají organizátoři na mém druhém klubu při pořádání Honday, to byste se nestačili divit Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Organizační týme, bylo to fakt nejlepší sraz co jsem zažil, jen se omlouvám, taky bych rád přidal pomocnou ruku, jako vždycky, ale teď jsem byl plně zaměstnán mým malým řidičem Tatry 148 :D Viktore, fakt skvělý :worthy: (udělej tady konečně ten smajílk :)) K organizaci nemám vůbec nic, přišlo mi to opravdu v pohodě a místa na auta bylo opravdu ještě fakt dost. Příště se rád připojím do organizačního týmu (můžu třeba půjčit origo Dräger nebo prodávat suvenýry, to mě vždycky bavilo). Jo a kdy je prosím Tě příští ročník? 5. - 7.9.2013? P.S. není hloupý vozit na Fábii a Superbu reklamu na sraz Octavia klubu? Moc se mit o líbí a rád budud dělat reklamu dobrým lidem a dobré věci. O.P.S omlouvám se, že jsem se všem svým přátelům, kamarádům a znamým letos tak málo věnoval ... nešlo to :( Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Kopernik Car tohle me zabije :D :D tahle brnenska particka byla pekne vypecena :D :D Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Jak Brnenska parta... prece Assijsky gang ne... Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 tohle me zabije :D :D tahle brnenska particka byla pekne vypecena :D :D ... neboj příští rok to zas o nějakej ten level posuneme. P.S. A takhle se stanuje na Asiata (kdo to nepoznal tak je to jeden ze zaměstnanců Koperník Cars) Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 zdravím Vas......... nemá někdo u sebe náhodou mé nalezené kratasy s koženým páskem levis...... kratasy jsou kostičkované modrošede s kapsami.. kdyby někdo o něčem vědel tak dejte prosím info..... pasek me sere ještě více jak utopený telefon dííky omlovám se že se prvně nevyjadřuju ke srazu atd ale zatim nemám náladu... Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Bohužel jsem se letos nemohl srazu zúčastnit a jak tak čtu, tak to musela být super akce , no co se dá dělat, příští rok se určitě přijedu podívat ;) PS: mrkl jsem na video a fakt paráda , autorům patří velká poklona ;) Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Já jsem rád že jsem se konečně dostavil a mohl se zúčastit Srazu. Opravdu dobře vymyšlené a super Akce! Viktorovi a organizačnímu týmu palec hore .Tak zas příští rok ! Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Bazy: jak nemám naládu? :o Co se stalo? Takového Tě neznám :D Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Bazynek je smutny :( :D Nebo jeste KO po vikendu :D Banííííík p....čo :D Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 No Bazy je smutnej ze ztraceného pásku Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 ... neboj příští rok to zas o nějakej ten level posuneme. P.S. A takhle se stanuje na Asiata (kdo to nepoznal tak je to jeden ze zaměstnanců Koperník Cars) uz dost, ja mam vytlem jako krava :D :D :D mam obavy jestli se to da jeste nekam posouvat, myslim ze jsme letos mely kvalitni formu :D :D Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Moc mně mrzí,že jsem nakonec nemohl jet..... Z pracovních důvodů jsem nemohl i když jsem moooc chtěl :( Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 nejde o život.. stalo se..... Jinak velké díky patří všem organizátorům a pořadatelům vše bylo super.... a taky moc děkuji za Vaše ocenění až bude trocha času hodim pár foteček Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Vitto prosim kouknes mi ve volne chvili jak dopadlo to poradi mimo Skodovku? Me to trosku ve finale mrzi, ze pohary z casti vybrali lidi co nejsou ani na foru natoz cleny OC.... A zvedavost je hrozna vlastnost takze bych to rad vedel ;) Na pristi rocnik to taky trosku poladim a treba i umyju a polestim, abych mel vetsi sanci na pohar Jooo a jinak jsem pocital kolik letos dorazilo clenu z hav-Exu a vlezl jsem se na jednu ruku Jsem hrdy.... :lool: Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Přátelé kamarádi oktáváci. Všem moc děkuji za super srázek!! Dvojnásobné poděkování těm,kteří se podíleli na organizaci Díky,díky,díky.............. Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 dobrý videjko, škoda, že mi to zas letos nevyšlo Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.