M@lis Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Pokud by nás bylo 100 tak to bych uměl zařídil ale v Rakousku :D ...Strejda je jeden z majitelů takovýho penzionu je tam česká kuchyně,český personál a český pívec :D :D jinak otecko byl několikrát na chatě kde byl Viki Cabadaj to by taky možná šlo :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2013 pojedem ke mě na chatu... je to v Černém dole a mám zahradu jak půl Žamberka.... :DDD Chces aby z ni neco zbylo? :) tak radeji ne :) Otazka je zda to udelat v severnich cechach nebo na morave :( Orlickoustecko muze pro nas byt gut i na zimu :)))) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 něco ve východočeským kraji Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 marku ty nejsi schopen se ani seznamit,pokecat a chces delat nejaky akce :-D jen si klidne nekam dojedem ;-) ta pisnicka od wohnoutu je vazne jak pisnicka na nasi hymnu.tlemim se az do ted :-D Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 však to máš jedno kde ale když je to blíž tak jenom lepši. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2013 to by se ti ibilo vid? mit to za zadkem :D me taky :D takze jedem na jested :D :D Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 ještěd u mě dobrý. To mám kousek z domova a z kanclu na procházku :) Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 Zimní lyžovačka s OC to může být parádní akce Jel bych kamkoliv, jen by to pro mě znamenalo koupit nové zimní gumy, ty současné mám tak do města a to by nesměla být kalamita Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 vitto az budes delat nejaky pokyny dej tam na me cislo jako na vyprostovaci vuz, vytazeni á 2000 Kc :lool: :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 Ol@fe nezahlíd jsem na Tvém voze naviják Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 Vittorio prosim posli mi ty vysledky hlasovani mimo cekci Octavia. Predem dekuji Pane Prezidente Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2013 Jaky si mel ccislo kube? Odkaz ke komentáři
mrty Odesláno Září 8, 2013 Sdílet Odesláno Září 8, 2013 Ještěd není vůbec špatnej nápad, tam by jsme dorazili i z Chomutova. Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 8, 2013 Sdílet Odesláno Září 8, 2013 Vitto-treba jak pises ze zbyl 1 a pul sudu piva ja treba taky nemel to pivo a to proto ze se narazilo pozde a jeli jsme v sobotu dom,kdyz das do akce kde si zaplatis pri platbe predem 250kc 1x pivo tak by bylo fajn narazit ho uz treba vpoledne at ho maj vsichni To jen tak mezi reci co mi trosku vadilo ale jsem mozna jediny a tak to neber zle Jinak ste to meli vse bezvadne Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 8, 2013 Sdílet Odesláno Září 8, 2013 Ono to je taky o bezpečnosti. Proto i holky s vodkou byly ve stejnou dobu co pivo. Už jsem totiž viděl jak nějakej tydýýt to tam prasí s promilema... ,-) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 A hlavně, hlavní den srazu je sobota, párty sobota večer. Pivo a kofola patří víceméně ke grilování. Takže příště až pojedeš, tak až do neděle a zbyde na tebe i to pivo zdarma Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2013 presne tak, pivo se nenarazi kolem obeda z jasnyho duvodu - jednak plno lidi jeste nekam jezdi a presouva se, druhak by se taky mohlo stat, ze nezbyde na vecerni grilovani. takze je to vzdycky tak, ze pivo jde az kolem vyhlaseni - priste se narazi jeste pred vyhlasenim. chlast vazne az vecer, nechci pak resit nejaky blazny co si po 3 pivech sednou do auta. nebo at, ale at to pivo nemaji od nas. jinak ja prohlasuji sraz za ukonceny :) stany sem po celem odpolednim trideni rozdelil, barevne oznackoval a popsal lihovkou :D plachty proschly, v garazi uz to nevypada jako po vybuchu bomby a mozna se tam nekdy vejde i mensi auto :D tim "nedekuji" tem, kteri byli sice aktivni a chteli pomoct, ale nahazeli vsechny tyce ze 3 stanu do dvou krabic. trosku me tim potrapili s selekci. barvicky tomu ale snad ted pomuzou :) Priste to napisu do pokynu, aby to nikdo neuklizel pred 10:00 kdy tam je jeste dost lidi na uklid a rozdeli se to do krabic :) jinak nam chybi za ty dva roky nejaky plachty, koliky apod, ale to jsou povolenyy ztraty :) Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 jo dekuji za info a chapu to,je to jasny s duvodu organizace,ze jsem nemel pivo mi vubec nevadilo,bylo s vama fajn i bez nej ;-) priste uz snad s rodinku na vikend,ten jeden den na otocku je fakt malo ;-) Byl to fakt super sraz,necekal jsem ze tam bude tolik zabavy,kemp je uplne perfektni ;-) Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Posílám odkaz na fotky pohledem objektivu nečlena OC, mého kamaráda benjisty a multiinstrumentalisty, který se mimo jiné přičinil o opravu kompresoru a večerní muziku http://free-fireman.rajce.idnes.cz/Sraz_Octavia_clubu_Zamberk_2013 Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Jo Ještěd by špatný nebyl a cizina za rozumný peníz Odkaz ke komentáři
Ferry Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Fotky a reakce ze srazu jsou super . Jen malá poznámka - nečleny bych už na přímo srazy clubu nepouštěl. To nikde podle reakcí nedělá dobře. Před Viktorem a jeho družinou věrných pomocníků klobouk dolů . No co naděláme, po absolvovaném skvělém loňském ročníku jsme se obě auta s bráchou chystali, ale nakonec to letos nedopadlo . A co se týče SKI-OCTAVIA CLUB-TOUR 2014? No jednoznačně hlas pro Krkonoše, resp. Špindl ;). Z každé strany republiky to vyjde nastejno a od nás z domů 30 km :lool:. Pohybuji se tam jako obchoďák denně a když vidím sjezdovky, resp. i dráhy určené pro závody "senopytlů", pár kroků od chalup, bylo by to tam super . A ceny v zimní sezoně? V pohodě se dá. Jen tak mimochodem - nebavím se o pronájmu celé chalupy - penzion v centru i se snídaní 350,- Kč a (fakt velká) ubytovna (WC, umývárka, kuchyňka = společné) za 190,- Kč :lool: . Takže vzít něco jako celek by určitě nebyl problém. Ale jsou tady i jiné lokality - Černý Důl, Pec (ta se mě zdá ale dražší), Rokytnice n. J. atd. Ale takový Harrachov bych vypustil. Octavia clubu do další 10-ky vše nej!!! Viktore díky a vydrž!!! Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2013 no on to neni jen clubovy sraz, proste prijede i sopusta lidi co ma octavky, chodi na nase forum, nebo proste maji octavku a chteji se podivat. cili je to octavia sraz, porada ho octaviaclub a clenova maji urcitou vyhodu, kdyz se regnou predem jinak by nam podle me slo cislo ucastniku dolu a pravdepodobne by se to nezaplatilo... kor za posledni dva roky byly docela investice do vybaveni a letos drazsi pronajem stanu a lavic, ktery byly i s dovozem na misto. cili uzavirat pro club ne, na to bude v kvetnu orientacni zavod, na to by mohla byt ta zima. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.