Sterny Odesláno Září 23, 2014 Sdílet Odesláno Září 23, 2014 Je to jen navrh :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Září 23, 2014 Sdílet Odesláno Září 23, 2014 Sirmike taky bych to videl cca 1x za 14dni nehlede na to ze mam ob tyden praxy a tim padem klid. Sterny tobe by se to hodilo taky tak ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 23, 2014 Sdílet Odesláno Září 23, 2014 ja jsem pro 1x 14 dni ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 23, 2014 Sdílet Odesláno Září 23, 2014 Musíte 1x za 3 týdny aby se vystřídali směny krátký dlouhý organizovat to nebudu, ale jezdit budu. A klidně vezmu další sebou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 23, 2014 Sdílet Odesláno Září 23, 2014 přesně jak píše Jindra :) tak jsem to myslel střídalo by se to a tím pádem by to vyšlo na každýho aspoň 1 za měsíc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 nemam problem 1 za mesic se potkat ale organizaci taky nedavam . mam toho uz ted az moc . :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 Kvuli tem smenam je fakt, ze bude lepsi 1x za 3 tydny a jak pise Sterny klidne nejaka mimoradna akce navic obcas :) Tak SireMiku - kdy bude dalsi sraz? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 (upraveno) Tak na tom jsme se dohodli :) 1x za 3 tydny je dle myho idealka a jak bylo psano, kdyz bude chut, muzeme udelat i neco mensiho mezi tim. Nicmene nutny je nejaky pevny rad a evidentne tri tydenni frekvence by nam vsem vyhovovala (co se zapojili). :D Ted jeste zkusme vymyslet mista. Ja jsem pro nadchazejici chladnejsi pocasi zmenit Vestec na OC Chodov. Jinak za me dalsi mista jako OC Sestka a CCM pohoda. Nicmene nezkusime prijit jeste s necim trochu jinym? - at to neni obligatni obchodak, da se tam schovat (sednout) a idealne videt na auta... Opet idealne obsadit tri kouty Prahy :) Upraveno Září 24, 2014 uživatelem SirMike 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 (upraveno) A to neni v okoli nejaka restaurace kavarna s velkym parkovistem ? :-) na Cernym Moste neco byt musi ne ? Jinak souhlas se vsim :-) Upraveno Září 24, 2014 uživatelem milos0785 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 Ja jsem kazdy den v tydnu v praze cca do 15:00 pro me je napriklad schudnejsi v tydnu ;-) ale taky bych to stridal heh tak sorry ale do 3 na sraz nedorazim nikdy :D Mam to stejne daleko jako ty viktore bydlim v cakovicich takze tak 5 km od tebe . mohlo by se to stridat vikendy nechci trcet v praze je to tu jak mezi mravenci proto jsem radsi nekde pryc nez doma ( i kdyz ted asi budu drepet jenom doma kdyz kupuju nemovitost ) :D ale ok kdyz se udela kompromis tyden vikend tyden vikend nemam problem :D co se tyce toho sezeni tak to urcite neni spatnny napad lepsi si dat kolu a vklidu setrit nohy z prace nez stat na parkingu . jenze otazka je kde . pumpa je taky takova spatna volba outlet sterboholy tam treba jako je kavarna ale zas zrovna dal od parkingu . to je tezky musime neco objevit . asi teda tu jindrovu garaz jinak to nevidim :D pumpa a obchodaky jsou podle me takovy nijaky, chce to hospodu s velkym parkovistem nebo neco kde je kavarna a na auta vidis. obchodaky jsou plny lidi hlavne o vikendu, majitele to nevidi radi, porad nam tam budou bloumat securitaci, viz sestka, tam to vylozene milujou. jinak s tim, ze o vikendu nebudes trcet v praze, ze je tu mraveniste? o vikendu je praha prave prazdna kdyz odjedou dzordzinovci na chaty :D Já do toho organizačně klidně půjdu :D 1x za 3 týdny nebo 1x za 14 dní je dle mě OK. Ne vždy třeba budou všichni moct, tak by byla škoda, kdyby se třeba 1x za 3 týdny sešly 4 auta... jednou za tri tydny asi ideal jak pise Jindra, ono kdyz to bude kazdy druhy tyden, tak se lidi nebudou ani tolik tesit. jednou za mesic je dle meho ideal, ale pro smenare asi blby. ono to neni tak lehky, hlavne s tim miste, treba te Tukan ve Sterboholich byl skvelej, ale musi se to bookovat vice nez tyden dopredu pro jistotu, na auta ale neni videt no. ja osobne bych ty obchodaky uplne vyloucil, neni to ono. uprimne rikam, ze treba v tydnu na 17 do vestce nepojedu, to jsou 2h cesty v tom provozu :( nehlede na to, ze jsem rad kdyz jsem do 17 vubec doma z prace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 Chapu ze jsme uplne nedomluvili ani kdy se budeme schazet, ale co takhle motokary v Radotine nebo na Cernym Moste ? Jako vyjmecna akcicka :-) vyradit se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 (upraveno) Takže akorát sedím na obědě a vymýšlím restaurace varianty: Chapadlo Vypich má i podzemní parking Hamrsport Záběhlice Tukan Štěrboholy Koliba Roztyly Dobré Čechy Čestlice Jinak srazy v týdnu za mě dřív jak v 7 je nesmysl kvůli provozu. Upraveno Září 24, 2014 uživatelem cubecnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 motokary radotim byly letos nekdy na jare, myslim, ze to bude zase fajn udelat neco dalsiho asi na stejnej termin. hlavne aby bylo venku uz malicko teplo, minule mi mrzly ruce :D akci jako motokary to chce centralne zpromovat :) pojdme spis zase hledat restauraci nekde s parkovistem, aby tam byo hezky, dobre varili apod. to bude ta nejvetsi prekerka, loni/letos jsme uz takhle hledali tukana a fakt je to porod neco objevit. mozna bychom si mohli rozdelit teritoria a objet nejaky moznosti, zajit tam na jednu veceri a zhodnotit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 ja jsem pro nebo nekdo kdo jezdi casto po praze by mohl sem tam nekam nakouknout jeste motokary v pocernicich je tam velky parking asuper hospoda . ale dost z ruky pro vetsinu . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 Já mám otestováno ty první 3 v seznamu co jsem psal. Kolibu z doslechu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 24, 2014 Sdílet Odesláno Září 24, 2014 Takže akorát sedím na obědě a vymýšlím restaurace varianty: Chapadlo Vypich má i podzemní parking Hamrsport Záběhlice Tukan Štěrboholy Koliba Roztyly Dobré Čechy Čestlice Jinak srazy v týdnu za mě dřív jak v 7 je nesmysl kvůli provozu. Myslím, že asi nejlepší by bylo dělat srazy o víkendu, ten provoz je jinak naprosto šílenej a jet třeba přes půl Prahy dvě hodiny, to postrádá smysl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 presne tak, idealne proste sobotni odpoledne s veceri ;) v kolibe jsem byl asi pred peti lety, evidentne to trochu opravili jeste. na auta neuvidime asi nikde. by snad stalo za to otevrit nejakou vlastni auto-hospodu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Tak treba u nas v D. Brezanech jsou takovy mista urcite 2 :) Ale holt to uz neni Praha, ale 1km za... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 (upraveno) Břežany jsou good! :) Upraveno Září 26, 2014 uživatelem cubecnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Dobrý místo, kde se dá pěkně sedět a zároveň je vidět na auta, je právě v Restauraci U Lípy v Krušovicích. Ale z Prahy je to dost z ruky; např. z Černého Mostu zhruba 80km. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Ok, vyzjistim moznosti. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Ja to mam do Krusovic cca 20km :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Pff Honzo :D to asi neklapne. Tam jsou Clintovi srazy? Už bych mohl dorazit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 (upraveno) Jj clint to tam porada. Nekdo z vas tam pojede ted ? Upraveno Září 26, 2014 uživatelem milos0785 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 JJ, tam to pořádá Jirka (Clint). Je to vždy na pohodu; dobrý jídlo, super lidi a zábava spojená s dobrým pokecem i mimo téma aut. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 tam se konecne chystam taky, snad mi do toho neco nevleti jinak sraz v krusovicich pravidelne pro me nepripada v uvahu, to je kurna streka :) chce to Prahu a jeji velice blizky okraj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 (upraveno) Jak chystáš??? Priorita číslo jedna sraz v Krušovicích Předtím to bylo v Lánech o cca 20minut blíže než Krušovice, tam bylo parkování ještě lepší, zase jídlo o něco horší... Jinak souhlas, Krušovice to je fakt štreka :( Upraveno Září 26, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Viki piki já pojedu taky na Clinta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Ten clintuv sraz je nejaka akce jen pro zvane nebo se mohu vetrit? Klidne bych si udelal vylet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 (upraveno) Nováčci hradí utratu v hospodě :) Ne volna akce, ideálně napsat někomu ze přijedes, klidně me klintovi to sdělím, on sem moc na forum nechodí. Upraveno Září 26, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.