Přejít na obsah

Praha a Středočeský kraj

Doporučené příspěvky

Tak na tom jsme se dohodli :)

1x za 3 tydny je dle myho idealka a jak bylo psano, kdyz bude chut, muzeme udelat i neco mensiho mezi tim. Nicmene nutny je nejaky pevny rad a evidentne tri tydenni frekvence by nam vsem vyhovovala (co se zapojili). :D

Ted jeste zkusme vymyslet mista. Ja jsem pro nadchazejici chladnejsi pocasi zmenit Vestec na OC Chodov. Jinak za me dalsi mista jako OC Sestka a CCM pohoda. Nicmene nezkusime prijit jeste s necim trochu jinym? - at to neni obligatni obchodak, da se tam schovat (sednout) a idealne videt na auta... Opet idealne obsadit tri kouty Prahy :)

Upraveno uživatelem SirMike
Odkaz ke komentáři

Ja jsem kazdy den v tydnu v praze cca do 15:00 pro me je napriklad schudnejsi v tydnu ;-) ale taky bych to stridal

heh tak sorry ale do 3 na sraz nedorazim nikdy :D

Mam to stejne daleko jako ty viktore bydlim v cakovicich takze tak 5 km od tebe . mohlo by se to stridat vikendy nechci trcet v praze je to tu jak mezi mravenci proto jsem radsi nekde pryc nez doma ( i kdyz ted asi budu drepet jenom doma kdyz kupuju nemovitost ) :D ale ok kdyz se udela kompromis tyden vikend tyden vikend nemam problem :D co se tyce toho sezeni tak to urcite neni spatnny napad lepsi si dat kolu a vklidu setrit nohy z prace nez stat na parkingu . jenze otazka je kde . pumpa je taky takova spatna volba outlet sterboholy tam treba jako je kavarna ale zas zrovna dal od parkingu . to je tezky musime neco objevit . asi teda tu jindrovu garaz jinak to nevidim :D

pumpa a obchodaky jsou podle me takovy nijaky, chce to hospodu s velkym parkovistem nebo neco kde je kavarna a na auta vidis.

obchodaky jsou plny lidi hlavne o vikendu, majitele to nevidi radi, porad nam tam budou bloumat securitaci, viz sestka, tam to vylozene milujou.

jinak s tim, ze o vikendu nebudes trcet v praze, ze je tu mraveniste? o vikendu je praha prave prazdna kdyz odjedou dzordzinovci na chaty :D

Já do toho organizačně klidně půjdu :D 1x za 3 týdny nebo 1x za 14 dní je dle mě OK. Ne vždy třeba budou všichni moct, tak by byla škoda, kdyby se třeba 1x za 3 týdny sešly 4 auta...

jednou za tri tydny asi ideal jak pise Jindra, ono kdyz to bude kazdy druhy tyden, tak se lidi nebudou ani tolik tesit. jednou za mesic je dle meho ideal, ale pro smenare asi blby.

ono to neni tak lehky, hlavne s tim miste, treba te Tukan ve Sterboholich byl skvelej, ale musi se to bookovat vice nez tyden dopredu pro jistotu, na auta ale neni videt no.

ja osobne bych ty obchodaky uplne vyloucil, neni to ono.

uprimne rikam, ze treba v tydnu na 17 do vestce nepojedu, to jsou 2h cesty v tom provozu :(

nehlede na to, ze jsem rad kdyz jsem do 17 vubec doma z prace

Odkaz ke komentáři

Takže akorát sedím na obědě a vymýšlím restaurace varianty:

Chapadlo Vypich má i podzemní parking

Hamrsport Záběhlice

Tukan Štěrboholy

Koliba Roztyly

Dobré Čechy Čestlice

Jinak srazy v týdnu za mě dřív jak v 7 je nesmysl kvůli provozu.

Upraveno uživatelem cubecnik
Odkaz ke komentáři

motokary radotim byly letos nekdy na jare, myslim, ze to bude zase fajn udelat neco dalsiho asi na stejnej termin. hlavne aby bylo venku uz malicko teplo, minule mi mrzly ruce :D

akci jako motokary to chce centralne zpromovat :)

pojdme spis zase hledat restauraci nekde s parkovistem, aby tam byo hezky, dobre varili apod.

to bude ta nejvetsi prekerka, loni/letos jsme uz takhle hledali tukana a fakt je to porod neco objevit.

mozna bychom si mohli rozdelit teritoria a objet nejaky moznosti, zajit tam na jednu veceri a zhodnotit :D

Odkaz ke komentáři

Takže akorát sedím na obědě a vymýšlím restaurace varianty: Chapadlo Vypich má i podzemní parking Hamrsport Záběhlice Tukan Štěrboholy Koliba Roztyly Dobré Čechy Čestlice Jinak srazy v týdnu za mě dřív jak v 7 je nesmysl kvůli provozu.

Myslím, že asi nejlepší by bylo dělat srazy o víkendu, ten provoz je jinak naprosto šílenej a jet třeba přes půl Prahy dvě hodiny, to postrádá smysl.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...