Přejít na obsah

partnerův černý mazel

Doporučené příspěvky

V sobotu jsem opravil nefunkční koncové světla zpátečky a mlhové světlo.

Zpátečka nesvítila z důvodu upadlého konektoru na rychlostce, takže jsem sehnal jiný na vrakovišti a přepájel, horší to bylo z přístupem. Defakto jsem musel vyndat baterku, její nosič abych se dostal pod ní k převodovce, vše se podařilo a je OK.

Zadní mlhovka nešla z důvodu originálního továrního zapojení na tažné zařízení, které hlídá aby nesvítila na vozidle v případě připojeného vozíku. Toto jsem vyrušil, takže v případě zapnutí svítí jak na autě tak na vozíku,

No a protože se mi podařilo sehnat na burze dvojitou podlahu do kufru, tak jsem ji rovnou nainstaloval. jen pro zajímavost cena byla 500kč

partner1999

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ahoj,

Tak jsem sehnal nový ovládání klapky EGR ventilu, ten plvodní díl se mi podařilo znehodnotit při demontáži EGRu když jsem ho čistil. Zapojil na podtlakovou hadičku a jaké bylo mé překvapení? Auto startuje hůře než když to bylo zaslepené a klapka zafixovaná v otevřené poloze. Asi to znovu odpojím, auto nastartovalo sotva jsem se dotkl klíčku.

Může z toho být nějaký problém? Myslím, že ta klapka má funkci pouze při vypínání motoru. Nebo se pletu?

partner1999

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Takže poslední dobou jsem nakupoval a měnil. Výsledkem toho je pár nových věcí.

Nové denní svícení Hella z Fabie RSII FL. Doufám že montáž bude přijatelnější než původní z OII RS. Nejsou rozměrově tak velké a myslím , že i uchycení bude jednoduší.

Dvojitá podlaha "kufru", výborná věc. Nedávno jsem navštívil jakousi burzu a podařilo se koupit za 500kč.

No a do třetice držák nápojů z loketní opěry Audi Q7. Nevím jestli se bude dát využít, ale je mi to sympatické. pokud by se to podařilo zabudovat do středové konzole, nemuselo by to být zlé. Co jsem koukal dá se sehnat ještě vrchní kruček který překreje spoj mezi kelímkem a konzolí.

Ještě bych zapoměl, , od uživatele Neználek jsem pořídil příčníky na hagusy. Jsou ve slušném stavu i se zámkem.

post-23637-0-43363500-1360662156_thumb.jpg

post-23637-0-57503700-1360662179_thumb.jpg

post-23637-0-76591400-1360662202_thumb.jpg

post-23637-0-60957300-1360662225_thumb.jpg

post-23637-0-54351000-1360662249_thumb.jpg

post-23637-0-91326300-1360662280_thumb.jpg

post-23637-0-17899800-1360662311_thumb.jpg

post-23637-0-84060600-1360662475_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak dnes výlet do Prahy, rodinu jsem poslal na Matějskou pouť a sám jsem vyrazil na motosalon2013. Vše OK než pro mě jela manželka které jsem nechal auto a sám jel metrem. Pověsila předek auta na obrubník a servala celej nárazník. No zítra se na to podívám snad to půjde spravit. Spodek asi nebude problém, i když je roztrženej, ale jsou vycvaklí i boky.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak včera po příjezdu z práce z odpolední směny mě čekalo nemylé překvapení. Nešlo zamknout auto, prostě přestalo fungovat dálkové ovládání v klíči. Již dříve jsem věděl , že druhý klíč mám pouze záložní na manuální otvírání přes zámek. Jenže, aby toho nebylo málo klíč do zámku nešel ani strčit, natož abych s ním otočil a zavřel auto. Ještě že mám garáž a je auto kam dát. Hned ráno jsem řešil v Autotrendu v LBC, musím říct , že přístup naprosto supet, oba klíče zprovoznili a platil jsem pouze za jednu novou baterii 60kč.

Zároveň jsem si objednal novou vložku do zámku. Tak doufám že až se to vymění že bude klid.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Dnes výměna vložek zámků, takže by se dalo říci že OK. Jenže je tu zpátky problém s nefunkčním dálkovým ovládáním. Proto v tuto chvíli přemýšlím nad pořízením jiného. V tuto chvíli se nemohu rozhodnout. Na jedné straně stojí originál ovládání v klíči a na druhé neoriginál např. přívěšek.

Nemáte nějaké doporučení nebo rady?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...