Přejít na obsah

Carcoolka

Doporučené příspěvky

díky, díky :o

co se plynu týče, mám na něm najeto asi 70 tis. km.. jedinej servis za tu dobu byl výměna filtrů.. negativa sem nenašel, snad jenom nádrž v kufru místo rezervy.. na výkonu nic nepoznáš.. dlouhodobou mám 11,8 l, to ale plynem nebude ;) všeobecně se říká, že na plyn si to vezme asi o 10% víc.. vzhledem k ušetřenejm nákladum to je kemr v lese.. náklady na pořízení byly 33 000,- Kč.. Pak sem to musel nechat předělávat, to je ale moje blbost.. sem to nejdřív nechal udělat na seriovej výkon, pak sem šel nahoru a musel sem nechat pár věcí vyměnit.. stli do toho půjdeš, tak si to nech rovnou udělat na větší výkon pokud budeš chtít někdy zvyšovat.. žádný poruchy kvůli plynu za tu dobu nebyly.. vůbec bych se toho nebál a šel do toho.. přemejšlim, že hodim 350Z do lpg :)

Martyp: ještě aby ti to něco nepřipomínalo ;)

Odkaz ke komentáři

Marťas: jj, je to možný.. včera sem v HK byl a kola vypadaj mnohem líp live ;)

Fly: však ty taky Vašku :) co se týče výšky, tak přemejšlim, že to ještě trošku pustim a obětuju kousek podběhu :palec: na rezervu se vyser, ta peníze nešetří :) vůbec se toho neboj.. jestli si oktu chceš nechat dýl, tak se ti to vrátí a pak jezdíš za nic..

Odkaz ke komentáři

pánové, vám ty kola nejebnou do blatníku, když je máte tak schovaný?

Já mám O sníženou na prsty, takže cca 1,5cm mezi kolem a blatníkem a bojím se dalšího snižování...

Jinak musím říct, že toto je suverénně nejhezčí O1RS OC :lol: alespoň pro mě

Odkaz ke komentáři

Děkuji pánovi :lol: to se krásně čte :lol:

co se týče kol, tak do blatníku nejebnou.. horší je to s podběhem, ten mám na pravý straně trošku probroušenej.. chtěl sem to dneska pořešit, ale za tohodle počasí na to jebu.. ono taky záleží jak máš tvrdej podvozek asi, jak moc propruží.. ten weitec je docela tvrdej.. mezi gumou a blatníkem mám max. 1 cm..

jinak sem včera vyměnil výbojky.. místo origo 4300 K je tam teď 5000 K.. rozdíl neskutečnej, myslel sem, že jedu na dálkový ;)

a tady ještě jedna foto by snb (ten kluk má asi fakt talent :lol: ):

post-1434-1305450265_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

dík :) styl rychle a zběsile už mám za sebou.. tohle je nej.. kola, pustit dolu, nějakej detail poladit, žádnej extrém, nenápadný auto :smich:

akorát už neni moc do čeho vrtnout :smich:

přemejšlim, že bych udělal novej výfuk.. ten co tam je se řešil v době financím nenakloněné :palec: zvuk to má sice docela ok, ale přece jenom, je to layting.. chtělo by to něco důstojnějšího.. ale nevim co.. supersprint, milltek, blueflame od mustafy.. každopádně asi komplet vedení, nejspíš už od turba v 63 mm.. někdo má na autě něco z toho nebo něco podobnýho? jak moc by se to podepsalo na výkonu, spotřebě, hlučnosti? dík za názory a zkušenosti :palec:

Odkaz ke komentáři
díky, díky :palec:

co se plynu týče, mám na něm najeto asi 70 tis. km.. jedinej servis za tu dobu byl výměna filtrů.. negativa sem nenašel, snad jenom nádrž v kufru místo rezervy.. na výkonu nic nepoznáš.. dlouhodobou mám 11,8 l, to ale plynem nebude :palec: všeobecně se říká, že na plyn si to vezme asi o 10% víc.. vzhledem k ušetřenejm nákladum to je kemr v lese.. náklady na pořízení byly 33 000,- Kč.. Pak sem to musel nechat předělávat, to je ale moje blbost.. sem to nejdřív nechal udělat na seriovej výkon, pak sem šel nahoru a musel sem nechat pár věcí vyměnit.. stli do toho půjdeš, tak si to nech rovnou udělat na větší výkon pokud budeš chtít někdy zvyšovat.. žádný poruchy kvůli plynu za tu dobu nebyly.. vůbec bych se toho nebál a šel do toho.. přemejšlim, že hodim 350Z do lpg :palec:

Martyp: ještě aby ti to něco nepřipomínalo :palec:

Díky za info já o tom LPG uvažuju víc a víc jen už ne do Okty ale do Supa kterýho chci. Nejspíš by to bylo do 2,8 V6 - no uvidíme...

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Moc pěkná kokta chlape. Co ta hadice Forge? Fakt je to poznat? Jestli to stoji za těch 5tisic. Taky zvažuju nějaký výfuk, ale nechcu, aby to řvalo, chcu mit v autě klid na hudbu a nechcu moc budit pozornost :palec: A davat to od katu po koncak moc vykonu asi nenaženu a dávat nové svody, větší downpipe, kat off a trubku a pak až koncák to už je ranec peněz a hlavně to bude dělat odpovídající bordel :)

Odkaz ke komentáři

díky :)

k tý hadici od forge.. za 1) od mustafy byla za 3900,- (každopádně doporučuju) a za 2) při výměně sem zjistil, že sem měl prodřenou hadičku co je napojená na ten nejnižší vývod u turba, tak sem koupil dobrou a vyměnil je rovnou obě.. takže nevim, jak moc přidala hadice od forge a jak moc ta neprodřená.. každopádně mi to hodilo úsměv po sešlápnutí dvojky, rozdíl je krásně poznat.. táhne mnohem víc, mám pocit že od nižších otáček až do nejvyšších.. fakt super..

co se výfuku týče, tak pomalu házim do prásátka na komplet novej.. buď milltek nebo blueflame.. ta mrdina co tam mám teď je už na mě moc.. zvuk to má sice pěknej, ale asi už stárnu :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 4 měsíce později...

RS6ku? co bych za ní dal :D

mám R6 Yamahu, r.v. 2001.. najeto asi 41 tis. km.. dřív sem na ní jezdil dost, i cestoval na dovči, do práce a tak, proto ty km.. teď už 3 roky stojí v garáži.. první majitel byl yamaha dealer, měli to jako předváděčku a za 2 roky s tim najezdili 21 tis. km po akcích.. když sem ji od nich bral, tak byla jak nová.. loni sem do ní kupoval baterku novou akorát a občas to pár km projedu..

je na tom akrapovič, jiný blinkry s držákem spz, ,,karbonový" kryty na motoru, jinak serie..

otcovi kdysi spadla, když zajížděl z ulice do vrat a na písku vzal za přední brzdu, ale nic hroznýho.. bylo to asi v 5 km/h..

cenu nevim, něco navrhni stli bys měl zájem..

post-1434-0-71406000-1326024550_thumb.jpg post-1434-0-52140700-1326024624_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Tak nějaký novinky po zimě.. odstranění výdechů z nárazníku, odstranění plnění plynu (z nárazníku k víčku plnění benzínu), mřížky v komaxitu, přední AP brzdiče + zadky v laku, černý blinkry + rámečky ve světlech + nové kryty, zadní stěrač pryč, celolak - černá maska vč. znaku, černé lišty, střecha + stříška, difuzor, plasty v motoru.. nějaký fotky lepší časem dodám..

:wub:

post-1434-0-01263600-1335984024_thumb.jpg post-1434-0-98645400-1335984049_thumb.jpg

post-1434-0-93193600-1335984140_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...