KOKYN Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 Máš to super fakt mrdice!! Koukám že tam máš LPG taky o něm uvažuju do dalšího auta (Superb 1,8T nebo 2,8) tak se chci optat na zkušenosti s ním negativa pozitiva spotřeba v tvém případě atd... Díky za info!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Květen 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2011 díky, díky :o co se plynu týče, mám na něm najeto asi 70 tis. km.. jedinej servis za tu dobu byl výměna filtrů.. negativa sem nenašel, snad jenom nádrž v kufru místo rezervy.. na výkonu nic nepoznáš.. dlouhodobou mám 11,8 l, to ale plynem nebude ;) všeobecně se říká, že na plyn si to vezme asi o 10% víc.. vzhledem k ušetřenejm nákladum to je kemr v lese.. náklady na pořízení byly 33 000,- Kč.. Pak sem to musel nechat předělávat, to je ale moje blbost.. sem to nejdřív nechal udělat na seriovej výkon, pak sem šel nahoru a musel sem nechat pár věcí vyměnit.. stli do toho půjdeš, tak si to nech rovnou udělat na větší výkon pokud budeš chtít někdy zvyšovat.. žádný poruchy kvůli plynu za tu dobu nebyly.. vůbec bych se toho nebál a šel do toho.. přemejšlim, že hodim 350Z do lpg :) Martyp: ještě aby ti to něco nepřipomínalo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marťas Odesláno Květen 12, 2011 Sdílet Odesláno Květen 12, 2011 dneska okolo oběda jsem tě potkal V HK si asi vyjížděl z benzínky.. ty kola jsou fakt bomba.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fly Odesláno Květen 12, 2011 Sdílet Odesláno Květen 12, 2011 Jj, mas to hezky.. Ohledne svetle vysky vime oba sve.. Jinak dost vazne premejslim o alternativnim pohonu, takze mozna az se priste potkame, uz nebudu mit v aute rezervu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Květen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2011 Marťas: jj, je to možný.. včera sem v HK byl a kola vypadaj mnohem líp live ;) Fly: však ty taky Vašku :) co se týče výšky, tak přemejšlim, že to ještě trošku pustim a obětuju kousek podběhu na rezervu se vyser, ta peníze nešetří :) vůbec se toho neboj.. jestli si oktu chceš nechat dýl, tak se ti to vrátí a pak jezdíš za nic.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 pánové, vám ty kola nejebnou do blatníku, když je máte tak schovaný? Já mám O sníženou na prsty, takže cca 1,5cm mezi kolem a blatníkem a bojím se dalšího snižování... Jinak musím říct, že toto je suverénně nejhezčí O1RS OC alespoň pro mě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Květen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Děkuji pánovi to se krásně čte co se týče kol, tak do blatníku nejebnou.. horší je to s podběhem, ten mám na pravý straně trošku probroušenej.. chtěl sem to dneska pořešit, ale za tohodle počasí na to jebu.. ono taky záleží jak máš tvrdej podvozek asi, jak moc propruží.. ten weitec je docela tvrdej.. mezi gumou a blatníkem mám max. 1 cm.. jinak sem včera vyměnil výbojky.. místo origo 4300 K je tam teď 5000 K.. rozdíl neskutečnej, myslel sem, že jedu na dálkový ;) a tady ještě jedna foto by snb (ten kluk má asi fakt talent ): 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Mas to paradni Luxusni barva, kola a hlavne snizena Jen tak dal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzos Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Moc hezká práce.. Mužeš mi říct konkretně co to máš za podvozek prosímtě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Květen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 je tam weitec výškové stavitelnej.. ale co to je za typ si nepamatuju.. myslim, že to je nějaká Hicon GT řada.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 vypadá fakt super :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 moc pekna Octavka tenhle styl mam rad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Květen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2011 dík :) styl rychle a zběsile už mám za sebou.. tohle je nej.. kola, pustit dolu, nějakej detail poladit, žádnej extrém, nenápadný auto akorát už neni moc do čeho vrtnout přemejšlim, že bych udělal novej výfuk.. ten co tam je se řešil v době financím nenakloněné zvuk to má sice docela ok, ale přece jenom, je to layting.. chtělo by to něco důstojnějšího.. ale nevim co.. supersprint, milltek, blueflame od mustafy.. každopádně asi komplet vedení, nejspíš už od turba v 63 mm.. někdo má na autě něco z toho nebo něco podobnýho? jak moc by se to podepsalo na výkonu, spotřebě, hlučnosti? dík za názory a zkušenosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 díky, díky co se plynu týče, mám na něm najeto asi 70 tis. km.. jedinej servis za tu dobu byl výměna filtrů.. negativa sem nenašel, snad jenom nádrž v kufru místo rezervy.. na výkonu nic nepoznáš.. dlouhodobou mám 11,8 l, to ale plynem nebude všeobecně se říká, že na plyn si to vezme asi o 10% víc.. vzhledem k ušetřenejm nákladum to je kemr v lese.. náklady na pořízení byly 33 000,- Kč.. Pak sem to musel nechat předělávat, to je ale moje blbost.. sem to nejdřív nechal udělat na seriovej výkon, pak sem šel nahoru a musel sem nechat pár věcí vyměnit.. stli do toho půjdeš, tak si to nech rovnou udělat na větší výkon pokud budeš chtít někdy zvyšovat.. žádný poruchy kvůli plynu za tu dobu nebyly.. vůbec bych se toho nebál a šel do toho.. přemejšlim, že hodim 350Z do lpg Martyp: ještě aby ti to něco nepřipomínalo Díky za info já o tom LPG uvažuju víc a víc jen už ne do Okty ale do Supa kterýho chci. Nejspíš by to bylo do 2,8 V6 - no uvidíme... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Červenec 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2011 nějaký nový pikačovinky.. člověk by nevěřil, jak je ta hadice poznat nějaký foto jako holiday car 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 23, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2011 Moc krasne kamo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 23, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2011 parádní! s tou rakví na střeše to nemá chybu!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 Moc pěkná kokta chlape. Co ta hadice Forge? Fakt je to poznat? Jestli to stoji za těch 5tisic. Taky zvažuju nějaký výfuk, ale nechcu, aby to řvalo, chcu mit v autě klid na hudbu a nechcu moc budit pozornost A davat to od katu po koncak moc vykonu asi nenaženu a dávat nové svody, větší downpipe, kat off a trubku a pak až koncák to už je ranec peněz a hlavně to bude dělat odpovídající bordel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HHS_Bořek Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 Ono právě neznamená, že sportovní výfuk = randál. Pokud se dá kvalitní výfuk s rezonátorem, tak je zvuk max v pohodě. Když se vyneáchá rezonátor, tak je to pak trošku hlučnější, ale taky určitě ne žádnej randál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 díky :) k tý hadici od forge.. za 1) od mustafy byla za 3900,- (každopádně doporučuju) a za 2) při výměně sem zjistil, že sem měl prodřenou hadičku co je napojená na ten nejnižší vývod u turba, tak sem koupil dobrou a vyměnil je rovnou obě.. takže nevim, jak moc přidala hadice od forge a jak moc ta neprodřená.. každopádně mi to hodilo úsměv po sešlápnutí dvojky, rozdíl je krásně poznat.. táhne mnohem víc, mám pocit že od nižších otáček až do nejvyšších.. fakt super.. co se výfuku týče, tak pomalu házim do prásátka na komplet novej.. buď milltek nebo blueflame.. ta mrdina co tam mám teď je už na mě moc.. zvuk to má sice pěknej, ale asi už stárnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miso Odesláno Srpen 14, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 nejake video kde by bol pocut ten tvoj vyfuk a kde by sme videli cele auto sa nechystas spravit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Srpen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2011 hele nevim, asi nee.. zas tak vyjímečný mi to auto nepřijde abych ho natáčel.. možná časem po laku jen něco krátkýho.. zvuk někde mám s vyndanym katem, jen trubka a koncovej tlumič.. zkusim najít.. tady: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vašek89 Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Zdravim, nekde jsem zahlid, ze mas v garazi nepouzivanou RS6ku? Nebyla by na prodej, propadne kolik za ni, diky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Leden 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 RS6ku? co bych za ní dal :D mám R6 Yamahu, r.v. 2001.. najeto asi 41 tis. km.. dřív sem na ní jezdil dost, i cestoval na dovči, do práce a tak, proto ty km.. teď už 3 roky stojí v garáži.. první majitel byl yamaha dealer, měli to jako předváděčku a za 2 roky s tim najezdili 21 tis. km po akcích.. když sem ji od nich bral, tak byla jak nová.. loni sem do ní kupoval baterku novou akorát a občas to pár km projedu.. je na tom akrapovič, jiný blinkry s držákem spz, ,,karbonový" kryty na motoru, jinak serie.. otcovi kdysi spadla, když zajížděl z ulice do vrat a na písku vzal za přední brzdu, ale nic hroznýho.. bylo to asi v 5 km/h.. cenu nevim, něco navrhni stli bys měl zájem.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vašek89 Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 Prave jsem uplne koukal, ze bys mel doma AUDI a nevyuzite :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Leden 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 to nevim kde jsi vzal u jájina sem psal o R6, ne o RS6.. v garáži je zetko.. a když už audi, tak RS4.. nebo RS3? :D časem.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 Jeste jen jeden dotaz, tu hadici forge bych taky chtel. Ale je to otazka celkem vzdalene budoucnosti, takze otazka zni: Jak je to s montazi? Co vse je treba demontovat abych se tam jaks taks dostal a vse dobre dal? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Leden 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2012 nedemontuješ snad ani nic.. jen kryt motoru a tu starou hadici.. ta je u turba nasazená na přírubě, která drží na jednom šroubu, kterej je třeba z pod auta vyšroubovat.. pak trocha sraní s nasazenim na turbo a je to.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 17, 2012 Sdílet Odesláno Leden 17, 2012 Diky moc za radu! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Květen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Tak nějaký novinky po zimě.. odstranění výdechů z nárazníku, odstranění plnění plynu (z nárazníku k víčku plnění benzínu), mřížky v komaxitu, přední AP brzdiče + zadky v laku, černý blinkry + rámečky ve světlech + nové kryty, zadní stěrač pryč, celolak - černá maska vč. znaku, černé lišty, střecha + stříška, difuzor, plasty v motoru.. nějaký fotky lepší časem dodám.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.