ViktorMPI Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Dneska ráno jedno menší "jubileum": S ohledem na tvé ježdění po Deutschlandu by sis ty kilometry měl přepočítat nějakým koeficientem :D Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Pekne Ti to skace Honzo. At slouzi minimalne jeste jednou tolik... :) Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 7.2. to bylo přesně rok, co jsem Octavii koupil. Za tu dobu jsme spolu najeli 53.040km bez jediné závady či nehody. Doufám, a přeju si, aby toto vydrželo co nejdéle. Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 u me to bylo 1.2. Presne rok co ji mam :lool: akorat jsem najel kapku mene 22tis :P Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 (upraveno) Já jsem naštěstí dlouhé trasy (např. Wolfsburg-Paříž, Wolfsburg-Freiburg atp) jezdil služebákem, jinak bych byl asi na 160-170tisících... ale i tak si myslím slušná porce a hlavně se auto docela slušně proměnilo... původně 2dny po koupi: léto: zima: a v interiéru se taky něco málo pozměnilo... Upraveno Únor 9, 2013 uživatelem Honza9007 Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Pěkně, v tom autě i spíš ? :lool: Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 zatím jsem v tom spal jednou poté, co jsem se v půl jedný ráno vrátil z Pekingu do Prahy a v 8:00 ráno jsem musel jet do Wolfsburgu na další akci. To jsem cestou dvakrát po hodině a půl spal, protože jsem vůbec netušil, kde a čí jsem... Holt jet lag je svině Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 (upraveno) jj, nestěžuju si :lool: A když jsem měl teď roční "výročí", tak tady je seznam, co všechno se na autě změnilo: - ozdobné lišty prahů - odkládací prostor pod zadní roletu (např. na deštníky) - tříramenný perforovaný volant s červeným prošíváním RS FL - kožená řadička ze Superba II - kožený návlek s červenými nitěmi na loketní opěrku vpředu - navi Amundsen, vč. GPS/GSM antény + rámeček v černém klavírním laku (další se chystají) - HF sada GSM II - protisluneční clony origo ŠKODA - stavitelný sportovní podvozek KW na léto - 17" kola Pallas na léto - 16" kola Vega na zimu - LED osvětlení interiéru - nové přední/zadní znak + znaky v 17"kolech (+ přibude znáček na klíčích, pak ještě časem na airbagu) - RS pedály + nášlap - schránka na brýle a schránka pod sedadlem řidiče - tempomat - spínač světel + spínač výstražných světel z FL verze - chip s výslednými 146PS - guma v motorovém prostoru proti jeho nadměrnému zašpinění To je zhruba všechno, co mě tak napadá. Na letošek jsou v plánu menší změny v interiéru i exteriéru: Interiér: - dodělání lakování zbývajících lišt do černého klavírního laku s decentní červenou linkou - doplnění určitých součástí červeným prošíváním - pokud se podaří sehnat jiné sedačky, příp. přečalounění stávajících Exteriér: - nějaké úpravy/opravy laku - komplet parkováky Ale určitě mě napadne ještě hafo jiných věcí, který bych chtěl změnit Upraveno Únor 9, 2013 uživatelem Honza9007 Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 No to je dost chlape cos toho vyměnil ;-) Víc jak polovinu jsem už měl v autě jak jsem jej koupij ;-) Ale pecka!Pěkně sis ji dovybavil ;-) Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Tolik "drobnůstek" si dodělal a jak to to auto zvedlo.. (Mám na mysli hlavně v interiéru). Super Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 díky. Interiér ještě není dle mých představ, zatím to je takový mišmaš všeho možného. Rád bych to dotáhl do jednotného stylu ;) Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 Tak, pokud se vše podaří podle plánů, tak by v pondělí mohl v autě být nový komponent v zorném pohledu řidiče... zítra jedu na obhlídku a v pondělí případně na montáž B) Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Viktore co myslíš tím HUD? Jináč jsem si dneska auto vyzvednul ze servisu (po 24hodinách! ) po výměně olejů a hlavně kompletních rozvodů (vč. vodní pumpy). Úplně jiné svezeníčko A v pondělí se auto i já dočkáme jednoho dlouho plánovaného upgradu... do auta se nastěhuje displej B) Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 V pondělí jedu do Strakonic na montáž tohoto... A včera večer jsem na stole našel zásilku z Ostravy, tak jsem se do toho hned pustil: Chtěl bych tímto veřejně poděkovat martink52 za to, že mi ty znáčky přibral ke své objednávce a následně mi je poslal poštou, čímž mi ušetřil na poštovném z OBček. Díky pane, jsem tvým velkým dlužníkem! Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 parada!!!Ty budiky z fl ti tam pojedou???Ja je chci taky!!!! :-D jaky to mas rok auta???Nemuzu to nikde najit?Ale asi mas tak kolem 2008ze?Jinak by ti ty budiky nefungovali ze? Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Honza9007 >> veřejně nz ;) To jsem taky zvědav jestli to bude fungovat. Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Viktore co myslíš tím HUD? Když máš navi i kameru, tak mě napadl head-up display, i když by mě to překvapilo, ale s FL budíkama jsi zaskočil taky , to jsem myslel, že ani nejde. Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 po konzultaci s mistrem odborníkem ze Strakonic to jde - zjišťováno i přes VINko. A objevil jsem je na ebayi za skvělou cenu a ještě byl velice ochotný prodejce ;) V pondělí se pak pochlubím ;) Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Ty budiky tam jdou nabastlit ale budes mit miliardu chyb a deaktivovany imobiliser. Nestoji to za to. Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 ok jsem zvedav!Muzes mi rict jaky to mas rok a mesic vyroby,myslim auto ;-) vasek-prave proto se ptam na ten rok bo mi to nejde do hlavy ;-) Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 (upraveno) dle mistra-odborníka to už není pravda, vše už jede. auto je z 09/2008, tzn. MR 2009 a jedna z posledních se předFL modelů já sem píšu jen to, co vím od něho. Rozhodně chci, aby vše fungovalo ;) Upraveno Únor 15, 2013 uživatelem Honza9007 Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Hmm to by me taky zajimalo. Jake mas desate cislo zleva u vinka? Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 tak to ti 100% pojede od MR2008 to facha OK ;-) tak to muzes byt rad jsou peckovni! :-D Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Honzo jak jsi zjistil presne datum vyroby? V tp je jen uvedeni do provozu. Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 ja to mam v servisni knizce ;-) Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 16, 2013 Sdílet Odesláno Únor 16, 2013 V servisní knížce ne ale podle vin jde zjistit i čas a den Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 16, 2013 Sdílet Odesláno Únor 16, 2013 aha,ja to tam mam,kdy bylo vyrobeno a pak kdy si ho prvni majtel koupil,schvalne se pak kouknu jeste ale mam tam 6.mesic 2005 a 8.mesic 2005 prvni registrace Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Únor 16, 2013 Sdílet Odesláno Únor 16, 2013 Jo budiky jsou super :) Skoda, ze ty znacky jsou mensi a je tam videt ten sroub, chtelo by to nejak vytunit... :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky