marekczek Odesláno Září 28, 2014 Sdílet Odesláno Září 28, 2014 dobře ty :) ještě popelník a kolem řadičky black piano :) na facelift bych se vyprdl, takhle je to pěkný... Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 28, 2014 Sdílet Odesláno Září 28, 2014 jj urcite bude cely v piano black, uz mam dokonce objednano, jen ted neni to horni viko popelniku skladem, tak snad pristi tyden :). Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 28, 2014 Sdílet Odesláno Září 28, 2014 Hezké, postupuješ docela rychle tedy :) Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 28, 2014 Sdílet Odesláno Září 28, 2014 To vis chci to mit co nejdriv hotove abych si vsechno poradne na aute "uzil"; nechtel bych to delat po celou dobu postupne a pak auto prodat, proto chci mit vsecko nejpozdejc do konce pristiho roku :). Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 28, 2014 Sdílet Odesláno Září 28, 2014 Jojo, to si povíme později, až budeš mít neodolatelnou potřebu investovat další peníze do zcela nezbytných prvků, které budeš chtít užívat. Však jsme se o tom už bavili :D Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Září 28, 2014 Sdílet Odesláno Září 28, 2014 Upravy pecka, na kolik vyjde FL Climatronic z obyc klimy? FL nedelej, vypada takhle pekne. :) Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 28, 2014 Sdílet Odesláno Září 28, 2014 @Stickler: jj ja vim Ale pak uz se budu drzet nejak zkratka - bude potreba zacit setrit na nove @RadimCep: cca 11-12 tisic i s praci u Jardy (presne nevim delalo se vic veci) Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 28, 2014 Sdílet Odesláno Září 28, 2014 do FL bych sel jen tehdy, pokud by jsis daval xenony ... to nataceni dostran je super, pokud zajem o xenony nemas, nechej tak ;) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 28, 2014 Sdílet Odesláno Září 28, 2014 (upraveno) presne tak, face jedine kvoli natacacim xenam.. :) interier super.. Upraveno Září 28, 2014 uživatelem lubinob Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2014 tady jsem našel ještě jednu fotku z Nürburingu ;) http://www.racetracker.de//event/picture/596787-57065b2d883108bea1c407f9b86ae3a1 Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Pekna Taky se tam pristi rok v lete chystam - ale asi tatkovym superbem, prece jen ma o par koniku navic :) Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 At zijou kvalitni benzinky v CR - vcera tankovano u OMV v Letnanech smerem na Teplice a jsem na tom stejne jak nedavno Denis Auto je liny a poradne netahne a trasu kterou denne jezdim za 5.2 jsem se dneska nedostal pod 6.8. Shodou okolnosti tam tankoval se mnou i kolega z prace (O2 2.0 TDI 4x4) a ten je tom jeste hur, jede mu to hur jak 1.6MPI a zere stejne, ted jezdi po praze za necelych 10l. A to sem mel za to ze OMV je o tridu vejs nez shellka... Jinak nahodou nemate nekde zkusenosti s nalepkou loga na airbag, jestli se nekde da nejaka sehnat a pripadne jak to drzi a vypada? Diky :) Odkaz ke komentáři
bmp Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 Kdybyste brali naftu u Tank ONO, tak se vam to nestalo :) Stejne mi neni jasne, kde se bere tohle presvedceni, ze nejaka znacka cerpacich stanic ma lepsi palivo nez nejaka jina. Vsichni v okoli berou naftu bud z Kralup, pripadne ti levnejsi misto nafty smes petroleje, MEŘO a toluenu od mistniho prekupnika a lisi se jen mirou aditivace, coz je vec, kterou si kazdy doma na kolene zvladne udelat sam. Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 Já nedávno nalepku taky sháněl , ale musel jsem koupit celou sadu, protože jsem nikde nesehnal samostatně. Mají ji třeba tady http://www.autodilyjimo.cz/znak-logo-emblem-skoda-42-mm-nova-edice-p7976 ale budou ji mít skladem až koncem října, začátkem listopadu a to se mi nechtělo čekat, tak jsem koupil celou sadu s bazosu za 400. Vypadá to dobře na volantu a jeden znak jsem si přelepil i v motorové části at´mám všude nový znak. Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 Jinak nahodou nemate nekde zkusenosti s nalepkou loga na airbag, jestli se nekde da nejaka sehnat a pripadne jak to drzi a vypada? Diky :) Cela sada z Ciny ta vyjde mozno lacnejsie, ako jedna nalepka z CZ/SK http://www.aliexpress.com/item/2007-2013-skoda-Octavia-Fabia-Back-before-the-header-standard-standard-wheel-steering-wheel-black-logo/1221952342.html A takto to vyzera. Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 ale ta kvalita je o necem jinem. Alespon z fotek. Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 JJ je to skratka nalepka :( Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 bych se na nějaké nálepky vyprdl... buď to udělat pořádně z loga nebo nechat zelené... nevím, většinou beru u benzíny a nikdy sem problém neměl... Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 Alebo taketo nieco: http://www.autobazar.sk/6203374/nove-skoda-logo-do-volantu-43mm/ Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 Jasne ze je lepsi logo nez nalepka o tom zadna..ale u toho loga se docela bojim, resp. nechci se moc vrtat v airbagu, nerad bych pak kupoval novej :( A to zeleny tam nechavat nechci protoze ho mam dost doskrabany Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 Náhodou nato že je to nálepka to vypadá dobře. Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 Jasne ze je lepsi logo nez nalepka o tom zadna..ale u toho loga se docela bojim, resp. nechci se moc vrtat v airbagu, nerad bych pak kupoval novej :( A to zeleny tam nechavat nechci protoze ho mam dost doskrabany Toho se neboj. Prebytecny pacicky upilujes a pro dalsi udelas dirky do obalu airbagu a zezadu je naletujes. Treba tavnou pistoli. Cely logo pak jeste pro sichr podlepis. Na fci to mit vliv nebude, protoze obal se roztrhne v ty linii pod logem. Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 Ja vim ja uz sem koukal na navod, ale asi si na to netroufnu..Jeste promyslim a uvidim :) Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 Hovorite o komplet rozpitvani airbagu? Kde je ten navod? //edit: aha, uz to mam. Zide sa :) Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Říjen 9, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2014 Tady je docela peknej navod, ale ja si na to netroufnu, ta nalepka me staci :D http://forum.skodahome.cz/topic/123538-n%C3%A1vod-na-v%C3%BDm%C4%9Bnu-krytky-airbagu/ Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Říjen 9, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2014 Já mám už 2. a podruhé se mi scukla. Tehdy jsem ji ale lepil ještě s netónovanými okny, plánuji koupit novou a uvidím :) Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Říjen 9, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2014 Ja objednal ty z ciny, za necelejch 8 dolacu sem si rekl, ze to zkusim Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 9, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2014 Ja uz mam tiez druhu....prvu som nalepil nakrivo Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky