Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

Prave ze zadnej papir neda..Ale muzu si overit zda neni nekde registrovanej jako kradenej a to by pojistovne melo stacit. Tak to nevim prej vozí z Německa (resp. tam mu to prej dava nejakej jeho kontakt takze odkud to je buhvi) a sou to modely 2014 s DAB a SSD

Je to prej nejaky origo baleni i s tim SN na nejaky code card ci co rikal

Upraveno uživatelem zikmeister
Odkaz ke komentáři

Tak to bude z automobilky, jinak je to nejvyšší možná verze co se dá sehnat.

Olaf: Původní výroba RNS 510 byla ve Wetzlar ještě pod Siemens VDO, potom se výroba jako nerentabilní stěhovala do Čech, mno a kdo ví, tak VDO a ani Siemns VDO v ČR již neexistuje:)

Upraveno uživatelem ka_r_los
Odkaz ke komentáři

Na bazoši určitě nehledej legální navigaci. Včera jsem ti k tomu řekl vše, výpis z fabriky zařídit jde, a možná když se rozmyslíš ještě dnes tak dva tis. dolů. Řeším dlažbu u vjezdu do dílny a mám říci zda dnes či na jaře.

I pro ostatní případné zájemce, navi je poslední model...z mého Yeti. Demontoval jsem jí, nepoužívám, nepotřebuji. Nicmeně DAB, se soundsystemem je boží. mot

Odkaz ke komentáři

ATo je odpověď za zlatého bludišťáka:) Columbusi se už několik let vyrábějí výhradně v ČR, takže zahraniční zdroj je možný pouze z automobilky či servisu.

zajimavy ze jsem o vikendu drzel v ruce uplne novej kus nepouzitej vyrobenej nedavno v Nemecku ;o)

Odkaz ke komentáři

Už si myslím, že jsme to tu zasrali dost :) Ale: Výroba v ČR jede od roku 2007, v roce 2006 se stěhovala, protože pro Siemens VDO se jevila jako nerentabilní pro německou prac. sílu a projekt se neměl snad nikdy ani zaplatit. Nové RNS 510, 810 a Phaeton derivát jsou vždy produktem Siemens VDO/Continental Brandýs nad Labem a to od roku 2007 až do dneška. Existuje jedna firma, která smí oficiálně repasovat reklamované kusy a opět je dodávat jako náhradní díl a ta sídlí v Německu. Název už z hlavy nedám, ale je zcela mimo VW nabo Conti, ale mají to povolené.

Takže ta navigace je sice prodaná jako nový náhradní díl, ale nová 100% není :)

Odkaz ke komentáři

Kdyz se dari tak se proste dari :wallbash:. Dneska jsem si vsiml, že kdyz poradne slapnu na plyn tak od 1600 otacek a vyse zacina neco houkat/piskat, asi pravdepodobne turbo. Zatim to nastesti nijak poradne nerve, kdyz je pusteny radio tak ani neni slyset jen jak jsem bez columba tak sem si toho vsiml pac me v aute nic nehralo. Co myslite, resit hned repasem (samozrejme jen pokud by to bylo turbo a ne neco jinyho, ale nic me nenapada a udajne to same zaclo delat kolegovy nez mu odeslo), nebo pockat az zacne houkat poradne a bude vic slyset nebo az extrem az odejde do vecnych lovist?

Odkaz ke komentáři

Mi turbo houká už cca 100tis.km..po chipu ještě víc, ale jen když je auto studené. Po ohřátí o něm nevím. Pokud to vyloženě nehouká tak, že máš pocit, že za tebou jede sanitka, tak bych to neřešil. Znám pár O2, co jezdí s houkáním pomalu od novoty a žádný problém. A to jsou jooo sanitky :)

Díval ses, jestli Ti žere olej?

Upraveno uživatelem Schavi
Odkaz ke komentáři

Tak me to houka i po ohrati, ale je to fakt potichu jak rikam pres radio neni slyset. A dela to teda jen kdyz fakt je pedal na zemi a to jen od 1600 do cca 2500 tisice otacek pak uz to prehlusi motor. Ja bych to taky nejradsi zatim neresil, ale vydesil me kamos ze mu to zaclo delat presne stejny zvuky a cca po par tkm na to na dalnici dupnul a bylo hotovo a stalo ho to 30 tkč.

Olej myslim ze nezere, po 6tkm olej naprosto v norme

Odkaz ke komentáři

Já si taky myslím, že je to vlastnost turba. To že to někomu rupne a rozjebe půl motoru může být i zacházením..nedochlazovaní apod. Kdyby Ti to houkalo v celém spektru otáček a i po ohřátí + žralo více oleje, začal bych se bát, ale takhle si myslím, že je to v normě ;)

Odkaz ke komentáři

Tak fajn :) Ono to pravdepodobne dela uz od koupe, jen sem ted prvne jel bez radia :D

Lidi mate tucha jestli musim davat tuhle koncovku - http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/exterierove-doplnky/skoda-octavia-05-koncovka-vyfuku-1-8tsi-1-9tdi-2-0fsi-id:3395.eshop

Nebo jestli bude pasovat i tahle? http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/exterierove-doplnky/skoda-octavia-08-koncovka-vyfuku-1-6-2-0-td-2-0-fsi-id:7701.eshop

Radsi bych tu navarovanou, ale mate me ten prumer koncovky a kdyz sem se ptal ve skode tak nevedeli a v obautodily rikali ze je to jedno ze urcite pujde tak sem z toho zmatenej :D

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...