Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

Paradoxem je ze od ty doby co tu bydlime tak nevim o zadne vykradacce auta venku, vsechno v garazich..

Taky to bude dano tim ze kvuli zvysene kriminalite tady na sidlisti projizdej policajti kazdejch 10-15 minut celou noc..Jediny reseni asi zatim parkovat venku, ale zase sehnat tu misto je vecer nadlidskej vykon a navic mit garaz a parkovat venku je taky na hlavu :wallbash:

Upraveno uživatelem zikmeister
Odkaz ke komentáři

Pokial sa zlodejovi nepodari dostat do auta na prvu supu, tak odchadza k inemu autu. Nebude sa drbat s jednymi dverami a robit hluk, ked na sidlisku stoji dalsich 20 octavok. A ver mi, ze okno s bezp. foliou len tak nerozbijes. Jedine nejakym roxorom a to mozno tak na 15 uderov.

Zadne folie mam bezpecnostne a uvazoval som aj nad prednymi priehladnymi, ale neviem sa do toho dokopat :)

Tak tak, profik se na to vyprdne, spis fetak to bude zkouset nez mu to dojde. Me auto vykradli pres klasickou tonovaci folii a to se museli hodne snazit a asi to hodne chteli. Folie sklo drzela, o to vic bordelu to pak udelalo v interieru a o profi praci se nejednalo. Alarm je taky nezastavil. Klasicka bezpecnostni by to udrzela na 90%. Navic navi vytrhli z palubky tak, ze muselo dojit k jejimu poskozeni, takze ukradli neco, co pak vubec uz nemohlo jako celek fungovat. Vedle jeden VW a Superb taky s Columbem a na ty se vyprdli. Upraveno uživatelem SirMike
Odkaz ke komentáři

marek: ano, sunsafe je vrstvene sklo a uprostred je folie, ktera redukuje hluk a muze fungovat i jako pasivni bezpecnostni prvek.

zikmeister: husty, svazanim hlidace se uz pomalu ale jiste dostavame ke zbranim.. kazdopadne tohle nevypada na klasicky fetky, ale celkem na otrkany profiky.

Upraveno uživatelem Laurin Klement
Odkaz ke komentáři

Rozhodne profici, vsak me auto taky otevreli urcite pres zamek..A ostatni dnes v noci taky, vsechny pres zamek teda krom jedny kde byla zaslepka takze tam sli pres sklo

Je to docela smutny no, jednou clovek v noci bude muset nekam jet a jeste je tam potka tak me treba i strelej..

Odkaz ke komentáři

dobrej mazec v poslední době :(

A koukám, že je dobře, že jsem navigaci tak důkladně vyfotil. Třeba se někde někomu dostane do ruky a ti xichti budou odhalení... :angry:

Tak Ti, Lukáši, přeju, aby tohle byla poslední blbost okolních lidí, která Tě potkala! ;)

Jinak ten první příspěvek máš upravený; dostal jsem se k tomu až dnes, tak se za zdržení omlouvám.

Odkaz ke komentáři

jj hodilo se to jeste byla specificka tim tlacitkem phone, vsechno jsem to predal na policajty ale pochybuju ze ji najdou. Taky koukam kazdej den na inzeraty a nikde se neobjevila a asi ani neobjevi nejspis skoncila v nejaky zastavarne..

Diky, zase jsem aktualizoval seznam veci co chci dodelat a uz se to poradne protahlo oproti puvodnim planum :wallbash::smich:

Odkaz ke komentáři

Diky :palec: A to jeste ani zdaleka nekoncim spis sem zacal teprve :smich: Ba ne uz se pomalu chylim ke konci pristi tyden me ceka exterier a pristi rok az se vrati Rolba z hor ESP s PLA a pak asi i ty xeny. A kdyz uz nebudu vedet co by tak posledni parkovaci kamera.

A pak bych rad nechal opravit lak, ale aby se to udelalo poradne a vsechno tak by to muselo na celolak a do toho uz ale spadnout nechci

Odkaz ke komentáři

Ja si myslim ze bude nekde v CR, tady to policajti taky hledat nebudou...

jj rozhodl jsem se ze do toho ESP pujdu, kdyz tomu davam pilu tak v zatackach to chybi a parkrat me to uz u minulyho auta i zachranilo, takze si myslim ze ta investice je na miste. A jako bonus si k tomu pak casem muzu nechat dat PLA

Je to kvalitni navigace a hlavne kvuli tomu ho mam. Plus na telefon, sd karty atd:)

Odkaz ke komentáři

A tobě nevadí, že přijdeš po x hodinách k autu a ihned se nezobrazují parkovací senzory? musím čekat až krám naběhne. tohle u těch novějších infotaimentu je konečně vyřešeno a fungují plynuleji. u swingu mě to naběhlo hned a hned sem viděl senzory.

Nebo takovýhle tuhnutí(nějakých 17 sekund zatuhnul :D), popřípadě vybereš si na displeji jinou stanici a musíš znova :D

http://youtu.be/Dlxki4aU-aU?t=30s

zjištovals kolik stojí dodělání toho PLA 2.0? díky

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

No u toho predchoziho je fakt ze to bylo pomalejsi a zasekany, nicmene tenhle co mam ted prijdu k autu, nastartuju a senzory mam hned. A to vytuhnuti se me jeste nestalo, jediny pri cem vzdy 3s cekam kdyz dam SD kartu, ale to prisuzuju tomu ze sem koupil nejlevnejsi sdcko..

Ono zalezi na tom jaky mas ESP a ABS. PLA stoji nejakejch 5.5 tkč. Jenom si jeste nejsem jistej kdyz mas to ESP 2012 v plny vybave jestli musis menit i abs senzory kvuli PLA 2.0, to se musim jeste poptat

Odkaz ke komentáři

Bolero ma stejnej ramecek jako swing, mel jsem ho a senzory byli ihned.

PLA stoji u Rolby 5.5 tisice - 4 senzory + prace (samozrejme musis mit predni i zadni senzory), ESP 12, to ABS s praci snad 11 (to nevim presne, na to se ptal kolega)

Me to PLA prijde v podstate uplne zadarmo oproti ostatnim vecem :) :)

Odkaz ke komentáři

pozor... Bolero zo Supa(to menšie) potrebuje rámček pre navi ;) celkovo existujú 3 druhy Bolera :) takže pozor o ktorom sa ideme baviť :)

a tiež nemám problém s Columbusom.. ani raz sa mi ešte nestalo aby zamrzol, alebo sa neprepol tam kam chcem.. so senzormi tiež žiaden problém :) takže za mňa len + :palec:

Odkaz ke komentáři

ad mareczek: nesmis do toho auta tak vtrhnout jak bys ho kradl, my, co do auta lezeme normalne, taky naskoci normalne :) se nesmis pak divit :smich:

no meni se cidla na zadni naprave, ale jedno cidlo cca 1300 kc, davas 2 cidla ... to udajne se potrebuje na PLA 2.0 na obyc PLA (podelne parkovani) nemusis mit

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...