Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

Dneska jsem si nasel chvilku tak jsem pokracoval v prozkoumavani priciny klepani praveho svetla, kontroloval sem vsechny uchyty a srouby jak jste psali a vse se mi zdalo ok :( Dokonce jsem vyndal i druhy svetlo a porovnal a vse vypada totozne. Usazeni zarovky se zda take v obou svetlo stejne a nevypada ze je tam nejaka vule ze by se zarovka mohla klepat. Opet sem zkusil dat novy zarovky tentokrat klasicky skoda a furt stejny problem.

Jediny na co jsem pak prisel ze je odlisne "usazeni" cocky ve svetle viz foto. A zaroven sem zkoumal svitivost a to pravy svetlo ktery se klepe sviti vyrazne mene z nizsich uhlu pohledu. Z vejsky uz obe sviti totozne, na zdi take sviti totozne ve stejne vysce. Myslite ze by to mohlo byt tedy tim usazenim cocky?

post-30282-0-83114900-1418571729_thumb.jpg

post-30282-0-00864700-1418571738_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dneska opravdu den PÍČA :( :wallbash: V práci se nedařilo, ráno mě vzbudil pes že chce v půl pátý ven...Ale to by vsechno jeste slo kdyby se to netykalo auta...

Od rana je pravy svetlo nejaky KO sviti cca o 50% min nez levy, neco me rika ze jde do kytek..Kazdopadne ta nejhorsi vec byla ta ze sem projel bahnem a mel sem totalne spinavy zadni sklo, tak si v klidu chci umejt ostrikovacem dvakrat zkusim a nic tak si rikam ok dosla voda umeju doma. No pak kdyz sem dojel otevru kufr ze si vyndam veci a tam potopa :wallbash: Po otevreni levy bocnice sem zjistil ze na tapecu stoji cca pul cm vody a jeste navic to chcalo z ty lampicky v kufru (diky tomu neslo ani zamknout auto protoze se hned spustil alarm), ktera ja ko, sem zvedavej jestli to odnesla kabelaz lampicky ci jen ta lampicka nebo oboje...Tak sem to snad 3 hodiny susil a tapec uz je skoro suchej, ale nejvic me desi co bude pod tim tapecem, tam snad musi bejt litr vody nebo nevim..No sem zvedavej co me zejtra reknou :(

Upraveno uživatelem zikmeister
Odkaz ke komentáři

Odvezeno do servisu tak sem zvedavej jak dlouho jim to bude trvat. Cestou tam se zjistil dalsi paradni zpravu - obcas se za zadu ozvalo v zatacce klepnuti, mel sem za to ze to sou krabicky od zarovek a dalsi harampadi co tam vozim. Vcera sem vsecko vyhazel a tak sem zjistil ze to bude neco jineho. Zrejme stabilizacni tycka. Hold kdyz se dari tak poradne..

Jinak na detailing toho moc porizovat nebudu jen 2 kyble na myti, sampon, rukavici a neco cim to nakonec utru.:-)

Na poradnej detailing to pujde k SirMikovi kterej to bude mejt, vicestupnove lestit, retusovat diry po sutrech a skrabance, pak i voskovat a tu dalsi detailingovou alchymii :-)

Odkaz ke komentáři

Zadní tapecy mi taky rezonují, to ještě musím taky vyřešit, pak mi i něco tak "bzučivě" rezonuje při určitých otáčkách zprava, to zatím nedokáži identifikovat, no zezadu je to takový ostrý drnčivý zvuk, vyloženě jako by to bylo sklo. Co to ale v reálu je, na to asi nepřijdu, dělá to od počátku, co to auto mám.. :(

Odkaz ke komentáři

No tak auto opravene vyzvednuto sice za to chteli palku, ale aspon to bylo rychle. Jeste mam zadni tapec trochu vlhkej ale to by melo uschnout. Dokonce se jim podarilo dat nejak castecne dokupy to svetlo - byla tam uvolnena cocka a proto se klepalo, tak to zasilikonovali a uz se to aspon neklepe sice furt sviti min zatim funguje ale nevi se jak dlouho -> takze vyresena dalsi otazka na pristi rok, budou xenony, ale s nejvetsi pravdepodobnosti bez nivelace ale s ostriky.

Jediny z ceho mam strach ze se nevyresilo to klepani ze zadku, zdalo se me ze sem to ted cestou jednou kleplo, ale to otestuju poradne az vecer.

Auta si ted uziju par hodin a vecer se presouva k SiruMikovi na detailing. Doufam ze pak uz me zase par mesicu nebude cekat nejaky servis :)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...