Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

Dneska jsem si opet potvrdil "kvality" autorizovaneho servisu, par prispevku zpatky jsem psal jejich hodnoty co me namerili na zimnich gumach. Cca po mesici a pul jsem si rekl, ze gumy premerim a pokud bych byl nejak vyrazne pod 4mm na predku tak bych poridil nove a prehodil. No a svete div se na predku 4.9 a 5mm a vzadu 4.7mm... :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Přesně tak. Stát se může kdykoli cokoli, ale mám najeto dost na to, abych věděl, co dělat. Nikomu to nevymlouvám, aspoň bude na cestách bezpečněji, ale dokud si nezvyknu na novou dobu, kdy auto jezdí samo a trotl řidič jen točí kormidlem, je pro mě osobně 12 tisíc opravdu hodně :)

Odkaz ke komentáři

Tak to je jasny, ze vzdycky je nejdulezitejsi ridic (bohuzel ne vzdy si to ridici uvedomujou :(). Ja mam osobne porovnani proti minuly zime kdy moje O2 ESP mela a obcas to pomohlo, ale nejsou to zadny zazraky jak pisete. ASR zatim za me nic moc furt blika a klouzu se :( Pro me osobne je ta investice prinosna, ale jak pise Denis kazdej musi zvazit zda je i pro neho ;)

Odkaz ke komentáři

Jelikož už se blíží konec roku tak jsem Vám všem chtěl popřát všechno nejlepší do nového roku a zítra se moc neožerte :beer:

A když už sem píšu tak přihodím plány co mám v úmyslu s autem v průběhu roku vyvádět - abych vás taky pobavil jakej jsem magor :).

- V lednu jedu na návštěvu k Vašovi na parkovací kameru

- V průběhu března / dubna bude doděláno ESP (s XDC a HHC) a PLA 1.5

- A v průběhu roku se postupně budou dělat drobnosti jako footwell, zadní okna do elektriky, doladění LEDek v autě tam kde ještě nejsou, dodělání sklápění pravého zrcátka při zařazení zpátečky, rám masky do laku, denní svícení z Fabie 2 či Scouta a ještě nejaký drobnosti co mě napadnou :)

No a poslední úprava na autě (z důvodu že už v tom budu opravdu za velký prachy a hlavně přítelkyně) - ne jen pro rok 2015 ale opravdu celkově. Ještě jsem se nerozhodl co to bude, pořád váhám. Přátelé poradťe mě s rozhodováním :). Na výběr jsou Xenony (se vším všudy, od tý varianty na kolečko jsem upustil), Webasto a nebo přestavba předku na Facelift. Všechno vychází víceméně na stejný peníz.

A pak už jen budu držet auto v 100% stavu, bez dalších úprav :).

Odkaz ke komentáři

Ty jsi fakt blazen:D

Ac nerad, tak za me fl predek, novy xeny na predfl jsou nerealny... Na fl predku je vic moznosti uprav a proč tam pa nedat rs predek ne;)

Webasto je otazkou vyuzitelnosti, ale pokud nezijes na horach a mas vyhrivane sedacky, tak na co?

Ps jestli prestalo zlobit to pravy svetlo, tak si zamlouvam ty cocky:D

Odkaz ke komentáři

@vevca: To je jasný s tím sem už smířenej. Beru to jako kdybych ty prachy házel z okna (samozřejme obrazně řečeno pro mě ty věci přínos v tom autě maj, jinak bych to samozřejmě nedělal, ale už sou plně nevratný). Auto mam v planu mit jeste cca 4 roky a s mym najezdem bude mit nejakejch 350tkm coz je v cr temer neprodejny. Navic auto bylo puvodne ambiente tak bych pak s pripadnym kupcem akorat resil proc je auto cely prekopany :D. A dostal bych za to tak malo, ze s nejvetsi pravdepodobnosti ho pak dostane mlada na dojezdeni.

@Karlos: Proč blázen? :lol: Uvidiš, že ty me jeste doženeš :). A proc by byly xeny na predFL nerealny? Jinak FL predek s RS naraznikem za me ne, moc drahej a navic uplne nejsem pro hazet RS narazniky na auto co neni RS (vim sam ho tam mam, ale jen z duvodu ze se me nelibej ty nechutne laciny cerny plasty) ale ani me to nijak nevadi a neodsuzuju pokud se tam k tomu nedavaj plaketky, takze v tom by hrala hlavni roli ta cena.

Upraveno uživatelem zikmeister
Odkaz ke komentáři

@Stickler: nejhorsi je, za clovek ma kolik moznosti: zaklad, scout, rs - se zakladem je clovek v davu, scout je scout a cim se clovek nejvic odlisi?:) Ale plaketky bych si do auta nedal, rs to proste nikdy nebude:)

Tak 7k za jeden novy xen? To je ulet...

Ja koupil eleganci, ac me to ted v servisu oznacili za ambiente:D Ale moje plany jsou teda sakra mensi a nejvetsi mazec bude ten rs vnitrek a pripadne rs hybrid predek v pripade nehody.

Veci jako PLA a ESP jsou na me strasne moc, budu rad kdyz do dvou let koupim predozadni parkovaky.

Pripominam ty cocky:D

Odkaz ke komentáři

A me se zase ten FL zaklad libi vic jak ten RS, jediny kvuli cemu by se me ten RS libil by byli ty DLR.

Xenony se daj udelat novy s praci za 23 tkč na FL, a predFL je tusim o litr levnejsi, ale nevim presne jak je co za co, ale myslim ze to bude min jak 7k/xenon :). Jinak ty cocky budu na tebe myslet, zatim je ta prava v poho, ale osobne si myslim ze se zase rozklepe, no uvidim casem :).

Jo to ESP je drahy, ale neprijde me to takova hruza, navic to ESP podle me fakt tu pridanou hodnotu ma, PLA je fakt jen hracka, ale stoji par korun takze to neresim.

Odkaz ke komentáři

Jeste me nadla myslenka klasiky FL s navarenymi rohy, cena narazniku nic a dostanes moznost ofiko denniho sviceni, muzes dat fl masku a jeste ti zbude na xeny a bude jistota, ze nic podobnyho na svete neni...

Ja koukal na obautodily, treba cocky mamji vubec nejlevnejsi, xeny teda mozna ne...

Odkaz ke komentáři

Karlos: Já fakt nevím, jak v jiných koutech ČR, možná je tady u nás ta dělnická třída natolik sebevědomá, že ze sebe dělají, co nejsou, no pseudo RS tady potkávám už málem častěji, jak klasiku. V zásadě bez plaketek bych proti této úpravě principiálně nic neměl, jenže dle mého je předFL RS nejen už na cestách prostě pořád, ale zároveň je přední nárazník dle mého názoru vyloženě ohyzdný. RS nárazník po FL je hezký, no jak píšu, u nás je to tak častá úprava, že nějak ztrácí smysl si to na auto rvát, když už bych tím originální nebyl. Já proto jdu svou cestou - DRL z LEDek mám taky a snad během ledna budou konečně zase fungovat i jako pozičky tak, jako u RS, mlhovky jako já nemá nikdo, koho znám, či koho jsem na cestách viděl a sportovní šmrnc chci nárazníku dodat originálním sportpaket spoilerem, který jsem viděl v provozu naposledy možná tak před půl rokem, je jich strašně málo. Já to nikomu nevymlouvám a má "pověst" ze mě tady udělala nějaké "monstrum" :), ale například na OIII bych aktuálně ty RS nárazníky dodělal i já, protože jsem to zatím jako neorigo přestavbu viděl snad jen jednou a OIII je tak nemastná neslaná, že toto je jediné řešení. Ani v případě FII, či OI mi to nevadí - jen v případě OII mi to přijde jako ohraná písnička, kdy každý chce z auta dělat to, na co sám neměl prachy, asi tak :)

Ale každý to vidí jinak, chápu. Já se jen snažím vždy poukázat na to, že tato "neotřelá a superindividuální" úprava je dnes mezi majiteli OII málem častější, jak originál, či nějaký vlastní nápad - a proto jdu se svým autem "proti davu" :)

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Sakra zase delame bordel v cizim vlakne:)

Jak jsem nadhodil v mym vlakne, kdyz bych neco delal ja, tak necham predFL svetla a napasuju na to ten naraznik z FL, at ur rs nebo klasiku, to se zas tolik nevidi.

A ano, preFL rs ma kde kdo (bez urazky majstre;) a porad rikam, ze to vypada jako snezny pluh... Tady se asi shodnem na 100%

Odkaz ke komentáři

Cocky jeste OK, ale s obyc lampama je to mazec.. Ja vcera videl majstrstyk - OII predFL svetla a FL obyc naraznik - tedy dost neobvykla kombinace. Klobouk dolu, ze odolal RS looku :)

Maro: Ja zase videl ze mu to nesvitilo radeji vubec :D

Upraveno uživatelem SirMike
Odkaz ke komentáři

zikmeister: novy xeny s krabici sezenes za 5k/ks a u toho RS FL narazniku je cenovej problem DRL Alternativa zadna a z Ming Ruie to je sice hezci, ale nehomologovany a taky drahy..

stickler: U nas to je svatek.. Jednu dobu tu par ulic ode me jezdila zluta FL RS liftback a byl to lestenkar, auto :prcprc: Jeden kombajn nam parkuje u kanclu, ale je to prase :facka:

U vas si zvysenyho poctu RS nejak nevsimam, ale videl jsem mnohem vic ztuzenejch O1. Misto narazniku hrabla a misto vejfuku stupacky. To ti je kolikrat na bliti..

Odkaz ke komentáři

To mas z UK verze ten naraznik? Protoze jak jsem psal - predFL RS bylo u nas vzdy ve variante s xenony, tudiz i ostriky.

No predFL svetla a vareny narazniky z toho spodek FL klasika je hodne velikej individual, takze z tohoto pohledu za me na jednu stranu docela top.

A jak v tech vasich super garazich uvidi ostriky, ukradnou ti nevedome cocky a uz mas na jeden xenon :D

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...