Laurin Klement Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 a to tu jeste nepocitame veci jako PolarFis.. bum 6 000,- :D Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Tak kdyz budu mit na GTI za +/- 850 tak na podobny hracky taky :) Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 @ferda: Zadní parkovací kameru, základní bez trajektorie. @marekczek: Presne tak, proto uz to u dalsiho auta nechci delat. Kdyz to sectu tak kvuli upravam sem byl minimalne 6 dni bez auta, ne-li vice :). Hele pojistovna by to zaplatit mela, aspon me to tvrdili u havarka. Vzdy po dodelani vybavy jdu na nafoceni a dopisuje se to do smlouvy. Ale jako samozrejme zaplati to tak, jako kdyby to tam bylo z vyroby, tzn. co jsem do toho ted dal za tu danou upravu samozrejme nezaplatej, jen to o neco navysi tu hodnotu auta. @Laurin: Jeste nevim zda bude polarfis, spis asi ne, zjistim sem ze se da to zrcatko s pameti sehnat za 2-3 tkč (a jen kvuli tomu sem ho chtel) a pokud to budou podporovat moje jednotky tak ho kupovat nebudu. Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Proč nedáš s trajektorií??? Funguje úplně jak má bez nějakého omezení...dokonce umím udělat i základní nastavení. Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Protoze je o dost drazsi a co sem tak videl fotky a videa tak by me ta trajektorie tam spíš stvala než byla k užitku. A jake omezeni máš na mysli? Já o žádném nevím :) Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Ti co namontovali full kameru, tak mají problém se zobrazením HF jednotky(zamrzá na Maxi-Dotu). To jsem už vyřešil. Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 a to zakladni nastaveni je co ? Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 To, že přesně srovná naváděcí pruhy a případně je i posune blíž k autu + doostření kamery. Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 (upraveno) Ale full kameru mas na mysli s trajektorii, takze me se to netyka, pokud dobre chapu? Upraveno Leden 2, 2015 uživatelem zikmeister Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Jak máš low tak neřešíš nic, ale zase nemůžeš dát tv-tuner a to dle mého u tebe bude věc co budeš časem řešit. Bez základního nastavení kamery je v jednotce stále chyba, že nebylo provedeno. Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Tak to me staci, TV do auta urcite davat nebudu, kvuli tomu bych se jeste vyboural. A na nejaky cekacky v kolonach nebo na parkovisti me stacej DVD. Kazdopadne ale diky za nove informace ;) Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 píšu si - Zikmeister, 2.1. 2014 - TV tuner si dávat do auta nebudu :D :D Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 To si klidne vytetuj, protoze tahle vec zasadne ke me do auta nesmi. Bych na to cumel furt a zabil se kvuli tomu Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 (upraveno) tak tv tuner není špatnej, ale spíš když někde čekáš(otázka co v televizi dávaj :D). Protože za jízdy v Česku se to seká, v Německu už to tak špatný nebylo. tak ona ta trajektorie je super, ale je to prostě dražší o dost. Upraveno Leden 2, 2015 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Jako na čekání me bohate dostacuje Columbus a DVDcka, kvuli tomu me prijde TV tuner jako kurva draha hracka :) Kazdopadne u me ta trajektorie prijde jako uz zbytecna kdyz mam predni i zadni pipaky, a bude PLA. Bude stacit klasickej obraz a ani se me ta trajektorie vzhledove nelibi, navic ten cenovej rozdil je fakt velkej a nepotrebuju to :) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Tak si tu trajektorii vyzkoušej v jiných autech, je to kurňa dobrý, ale dodělávat bych si to asi taky nenechal i když já ten problém nemám, že potřebuji kameru jako ty :D Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 když už, tak bych dal to PLA a na kameru se vykašlal. Na co PLA a kameru :D jinak ti rozumím, kdybych kameru dodělával, taky bych tam dal bez trajektorie, nechápu jak to funguje, máš tam rámeček a co? Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 přesně takhle, musíš vyzkoušet ;) Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 PLA me zaparkuje jen podelne Hlavne to beru jako dalsi "hracku" neni to vec bez ktery bych nemohl jezdit a hlavne kvuli mlady ta kdyz s tim parkuje tak jen bezhlave posloucha pipaky a ty obcas nevemou vsecko Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 příště zikmajstr bude chtít tohle :D Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 marekczek: to co jsi dal se mi libi, ale u octavek jsem videl jiny typ trajektorie, a to je tam tolik car, ze by jeden z toho zblbnul https://www.youtube.com/watch?v=sKchg88akXE to uz si rovnou poridi Knight Rider :D Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Maro - to je ale neoriginalni radio. Ta od mareczka pekna, ale stejne me to za ty prachy (temer trojnasobek) prijde zbytecny, staci klasika :) Ta audina brutus, ale nechtel bych to, sice mam a budu mit hromadu asistentu na parkovani ale furt chci parkovat sam Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Ze to Audi z garaze nevycuvalo samo.... :D Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 (upraveno) ono to je krásně vidět, jak audina už před x lety co má tohle MMI měli nastavování auta přímo v tom infotaimentu, až teprve před 2 Roky se to dostalo do VW škody atd.. Upraveno Leden 2, 2015 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Kamera kamera kamera.... Ja taky parkuji v podzemnich garazich a kdyz si to clovek ozkousi, pak uz parkuje po pameti. Nez kameru, tak to radsi predozadni parkovaky, ktery uz mas, kdyz ma clovek vykrytej pravy predni roh, tak parkovani uz takovy problem neni. Navic s combi se parkuje lip diky kolmemu oknu. Ad upravy: ja kdyz jsem delal sedacky a tlumeni, tak jsem to mel v ramci dovolene a bylo to ro me super:D Ale pritelkyne prskala:) Ja jsem si to jen tak pocital v hlave a dostal jsem se k castce cca 40 za upravy, ktere uz jsou a nebo je planuju a to je uz 1/6 ceny auta. Vyjma karosarskych praci je clovek schopen udelat lecos. Vetsina uprav je stejne na bazi el. Instalace a jednotek, takze bud se koupi uz hotove svazky (HF) a nebo se jen upravy stavajici instalace, krimpovat piny neni problem, spis se k nim dostat:) Kdo ma po ruce ELSU a dilenakou prirucku tak si dokaze nakontovat lecos. Co treba ja sam neudelam jsou diry na parkovaky. Ale zbytek pripravy mí neprijde jako neco nerealnyho, okud mas po ruce celou sadu ims pruchodkama. Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 no dobre, ale ja myslel ze jednotka udava trajektorii ne samotne radio Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 @Maro: Taky myslim, ale otazka kdyz je neoriginalni radio zda bude origo kamera :) @Karlos: Jak sem psal ja ji nutne nepotrebuju, ale mam cestu okolo Vaši a pro pritelkyni ji tam radsi dam nez aby me to odrela, protoze senzory nejsou vsemocny. Jinak ja bych dovolenou kvuli upravam neobetoval, stravil bych tim celej den, pak bych do asi po nejakym nadavanim zvladl pokud bych tam neco nezkurvil. :) Ja si radsi uziju dovolenou, auto me udela Rolbař co jsem v praci a me to proste vychazi lip. Ta prace zas tak draha neni abych ji musel delat sam ;) No z tohodle pohledu sem to nebral upravy uz sou v hodnote tak neco malo pres 1/4 ceny auta a dostanu se tak na 3/4, to zni jeste hur nez ty cisla co sem vyse :D Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 (upraveno) Kua, zmena 1/4 :D ta moje si odmita osvezit ridicak v praze, takze z tohodle pohledu je ta moje popelnice v suchu:) Upraveno Leden 2, 2015 uživatelem ka_r_los Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 @Karlos: Jak sem psal ja ji nutne nepotrebuju, ale mam cestu okolo Vaši a pro pritelkyni ji tam radsi dam nez aby me to odrela, protoze senzory nejsou vsemocny. Asi ji máš hodně rád, jak ji svého mazla svěříš, co? :D :D Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 (upraveno) Noo moc ji neupujcuju, jen ted na nakupy kdyz ma rozbity to svy a to ma nakazano parkovat daleko od ostatnich aut A nebo nekde na delsi ceste kdyz ja uz sem unavenej, jinak zatim nee :) Ale jednou to auto dostane, takze si na nej pomaličku zvyká :) Upraveno Leden 2, 2015 uživatelem zikmeister Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky