Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

At zijou kvalitni benzinky v CR - vcera tankovano u OMV v Letnanech smerem na Teplice a jsem na tom stejne jak nedavno Denis :wallbash: Auto je liny a poradne netahne a trasu kterou denne jezdim za 5.2 jsem se dneska nedostal pod 6.8. Shodou okolnosti tam tankoval se mnou i kolega z prace (O2 2.0 TDI 4x4) a ten je tom jeste hur, jede mu to hur jak 1.6MPI a zere stejne, ted jezdi po praze za necelych 10l. A to sem mel za to ze OMV je o tridu vejs nez shellka...

Jinak nahodou nemate nekde zkusenosti s nalepkou loga na airbag, jestli se nekde da nejaka sehnat a pripadne jak to drzi a vypada? Diky :)

Odkaz ke komentáři

Kdybyste brali naftu u Tank ONO, tak se vam to nestalo :)

Stejne mi neni jasne, kde se bere tohle presvedceni, ze nejaka znacka cerpacich stanic ma lepsi palivo nez nejaka jina.

Vsichni v okoli berou naftu bud z Kralup, pripadne ti levnejsi misto nafty smes petroleje, MEŘO a toluenu od mistniho prekupnika a lisi se jen mirou aditivace, coz je vec, kterou si kazdy doma na kolene zvladne udelat sam.

Odkaz ke komentáři

Já nedávno nalepku taky sháněl , ale musel jsem koupit celou sadu, protože jsem nikde nesehnal samostatně. Mají ji třeba tady http://www.autodilyjimo.cz/znak-logo-emblem-skoda-42-mm-nova-edice-p7976 ale budou ji mít skladem až koncem října, začátkem listopadu a to se mi nechtělo čekat, tak jsem koupil celou sadu s bazosu za 400. Vypadá to dobře na volantu a jeden znak jsem si přelepil i v motorové části at´mám všude nový znak.

Odkaz ke komentáři

Jinak nahodou nemate nekde zkusenosti s nalepkou loga na airbag, jestli se nekde da nejaka sehnat a pripadne jak to drzi a vypada? Diky :)

Cela sada z Ciny ta vyjde mozno lacnejsie, ako jedna nalepka z CZ/SK

http://www.aliexpress.com/item/2007-2013-skoda-Octavia-Fabia-Back-before-the-header-standard-standard-wheel-steering-wheel-black-logo/1221952342.html

A takto to vyzera.

post-19535-0-04740300-1412783500_thumb.jpg post-19535-0-32086500-1412783504_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jasne ze je lepsi logo nez nalepka o tom zadna..ale u toho loga se docela bojim, resp. nechci se moc vrtat v airbagu, nerad bych pak kupoval novej :(

A to zeleny tam nechavat nechci protoze ho mam dost doskrabany

Toho se neboj. Prebytecny pacicky upilujes a pro dalsi udelas dirky do obalu airbagu a zezadu je naletujes. Treba tavnou pistoli. Cely logo pak jeste pro sichr podlepis. Na fci to mit vliv nebude, protoze obal se roztrhne v ty linii pod logem.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...