Přejít na obsah

Hanysův stříbrný Combajn

Doporučené příspěvky

Ja kdyz sem menil halogeny za xeny mnel sem taky takovy problem u jednyho svetla, kdyz sem ho zapojil slo a jakmile sem ho osadil neslo... :wallbash: Dal sem si do ruky skusacku skousel sem zda li tam jede proud a zjistil sem ze blbne kontakt na ridici jednotku, pohral sem si s tym pliskem ktery vede do ti ridici a uz to sviti ale zavad muze byt vic tak jak rikali hosani :pivo:

Odkaz ke komentáři

Bohužel jsem byl na cestě z práce, takže jsem tam měl notebook a brašnu s veškerýma věcma do práce. Notebook normálně na podlaze schovaný pod sedadlem, skoro ho tam nebylo vidět... Musela je přilákat ta brašna a pak si bohužel všimli že něco vyčuhuje z pod sedačky... Nejhorší je, že jsem si vědom, že je to moje blbost, že jsem to v tom autě nechal - sám jsem ostatním vykradeným dycky klepal na čelo jestli jsou normální nechávat drahé věci v autě. Jenže to bylo těch pověstných "pár minut". Vyskočil jsem z auta hodit do klubu nějaké peníze, otázka 2 minut, zakecal jsem se na 15 minut... zaparkované jsem měl před tourbusem americké kapely kolem kterého se motalo 17 američanů, kteří pendlovali mezi klubem a autobusem skoro nepřetržitě, tak jsem si řikal že to je v poho, to se nic nestane... dup ho, za bileho dne, za plneho provozu kolem... sekat ruce :(

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se dokopal k zatemnění zadku :) Jak jsem psal v prvním uvítacím příspěvku, v plánu to bylo, jen jsem se k tomu pořád nějak nemohl dokopat. Takže zlodějíčci mě k tomu dohnali :D Jsem spokojen, vypadá to parádně :)

hele to auto stoji kousek ode me :D teda myslim

Upraveno uživatelem libor.kratas
Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Ať ten sníh už sleze!!! :D Už chci nahodit hlinikáče a letní kolca :)

Jinak jsem s károu dojel zase do jednoho kulatého čísla, a spolu už máme odkroucených poctivých 20 tisíc :) Dokoupil jsem dekl dvojitého kufru, který mi chyběl už od koupě, tak už můžu v autě i pohodlně chrápat a nahodil jsem si LED parkovačky - čuměl jsem, že ta bílá vytváří hodně modrý efekt, ale vypadá to parádně... Bohužel, jsem tedy při vytažených světlech prohodil startéry Xenů, jak jsme se tady bavili a zjistil jsem, že je v háji jeden, takže už je na cestě novej a peněženka zase dostane co proto...

post-23740-0-17344200-1365453755_thumb.jpg

post-23740-0-10137700-1365453770_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...