Jump to content

AUDIENCE

Recommended Posts

Guest Petr Krejci

Teď to řeším u svého rádia a co jsem se dočetl, tak AUX, i když je v konfiguračním menu, je až MR2007.

Takže já osobně jsem utřel. Protože na AUDIENCE MR2006 nejde připojit CD Changer, tak tam nejede ani CD-AUX adapter.

Aspoň ti, kteří to zkoušeli, tak jim to nešlo.

I když jsem na zkoušku nakódovat rádio přes VAG, že má CDC, tak to nijak nereagovalo ani v chybách nic nebylo, že to nekomunikuje.

• 1 month later...

Ahoj, potrebuji pomoc... Moje aucience byla opravdu ta ktera AUX fyzicky nemela. Poridil jsem si tedy Audienci MP3 Ktera uz aux ma. Mam vsak problem. s pripojenim. Po vyjmuti stare ktera funguje normalne a pripojeni nove a zadani kodu radio sice funfuje, ale do repraku nejde zadny zvuk. Nevedel by nekdo v cem by mohl byt problem?? Jen pro upresneni v aute mam Sound system.

Dekuji za pripadne rady

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Zdravím, mám OCT 2 2008. původně tam byla navigace než ji nějaký netáhlo muselo mít taky. Tak tam dali bolero, ale to mi nekomunikuje s volantem a parkovákama a maxidotem. Chtěl bych ho vyměnit za Audience s MP3 aby to zas vše fungovalo jde to? a případně někdo vymění audience za bolero?

• 1 month later...

Čau. Koupil jsem si dnes audienci.

Problém s tím že na MP3 to řve a na radio to jee potichu s tím asi nic nenadělám když jsem přečetl pár vláken.

Můj dotaz zní:

Jak se jmenuje ten konektor který musí mít antena aby šla zapojit na audienci? Potřebuji dokoupit další antenu kterou mrsknu pod palubovku ale nikde ji nemůžu najít s tím konektorem. Díky

• 2 months later...

Zdravím všechny,

mám rádio Audience na 6cd + Sound System. Chtěl jsem se zeptat, kde seženu přední repro ve dveřích do tohoto systému. Při větších basech mi chrčí.Do škodovky se mi nechce, tak bych to raději sehnal někde jinde.

Mohl by mi sem hodit někdo nějaký odkaz, kam se kouknout?

Byl bych vám moc vděčný za každou radu či pomoc.

• 2 months later...
Guest Dolph

otázka je,jestli fakt chrčí reproduktory.

já mám to samé a drnčí mi čalounění dveří.dělají to jen pravé dveře a podle toho co jsem dohledal na netu,tak je to častá bolest...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Hola! Řeším Aux. Nevím co je zač ta Audience. Auto je rok 2005. Na návodu je 1Z0 012 095 A. V návodu se píše, že tam jsou přídavné audio vstupy. Konektor Aux v autě nemám. Je nějaká šance, že ta Audience bude aux umět a já si budu moc natáhnout novej kábl s konektorem? Díky za rady.

• 5 months later...
  • 2 months later...

buď natáhnout ještě jednu anténu nebo koupit slučovač

Ahoj, četl jsem na foru že jsi radil ze signálem u Audience. Prosím tě mám takový problém. Jak dam automatické ladění tak mi nenajde žádnou stanici. Pokud dám ruční tak ji naladím ale zobrazí se mi jen Frekfence (89.00) ale né název stanice (Impuls). Můžeš mi poradit? Zezadu rádia jsem zapojil jen bílí konektor žlutý ve svazku nemám. Pomohl by mi ten slučovač? pokud ano kde ho koupím a pod jakým kódem? Děkuji S pozdravem Kubajz

Zdravim, vyměnil jsem stream bez mp3 za audienci asi tak před rokem a něco. Před 2-3 měsíci se mi začalo rádio nějak sekat, že se občas nezapne když auto nastartuju, prostě mrtvo, občas je zaplé ale nehraje... když je problém že se nezapne tak stačí odpojit baterku a pak to zase běhá, v práci mi řekli, že se asi seká software... jde s tím něco udělat???

Edited by kolomlyn
  • 2 months later...
  • 11 months later...

Ahoj prosím tě chtěl bych se tě zeptat jak zjistím jakou mám Gateway popř.kde jí najdu.Měnil jsem starej Stream bez mp3 za novou Audienci s mp3 a nevím jestli mě to náhodou nevybijí baterku,a není třeba dá t jinou gatway.Rádia jsem měnil už před 14ti dny a dnes sem musel starovat přes gáble. mám O2 r.v. 06. 1,6 mpi ambiente.díky

gateway měnit nemusíš

Ahoj prosím tě chtěl bych se tě zeptat jak zjistím jakou mám Gateway popř.kde jí najdu.Měnil jsem starej Stream bez mp3 za novou Audienci s mp3 jedno tunerový, a nevím jestli mě to náhodou nevybijí baterku,a není třeba dá t jinou gatway.Rádia jsem měnil už před 14ti dny a dnes sem musel starovat přes gáble. mám O2 r.v. 06. 1,6 mpi ambiente.díky

• 1 month later...

Zdravím všechny. Potřeboval bych pár info. Koupil a zapojil jsem audienci. CD hraje v poho,ale rádio má občas problém něco naladit. V servise mi tvrdí,že mám jen jednu anténu(na střeše) a druhá,která je v zadním bočním skle tam není. Proto je to slabé něco naladit. Ptal jsem se na nějaký zesilovač a nic prý není. Na OI jsem něco dokupoval na zlepšení signálu,ale už je to dávno. Nemáte někdo nějaké info? Díky

jak jsi to vyřešil mam stejny problem radio moc dobre nehraje

• 2 months later...
Ahoj prosím tě chtěl bych se tě zeptat jak zjistím jakou mám Gateway popř.kde jí najdu.Měnil jsem starej Stream bez mp3 za novou Audienci s mp3 a nevím jestli mě to náhodou nevybijí baterku,a není třeba dá t jinou gatway.Rádia jsem měnil už před 14ti dny a dnes sem musel starovat přes gáble. mám O2 r.v. 06. 1,6 mpi ambiente.díky

Ahoj prosím tě chtěl bych se tě zeptat jak zjistím jakou mám Gateway popř.kde jí najdu.Měnil jsem starej Stream bez mp3 za novou Audienci s mp3 jedno tunerový, a nevím jestli mě to náhodou nevybijí baterku,a není třeba dá t jinou gatway.Rádia jsem měnil už před 14ti dny a dnes sem musel starovat přes gáble. mám O2 r.v. 06. 1,6 mpi ambiente.díky

Vyřešil jsi to nějak? Řeším stejný problém jen s auto 2005 elegance a nevím zda budu muset něco dodělat nebo jen plug and play

• 3 weeks later...

Ozivim tohle tema.

Dneska jsem do auta dal radio audience. Ale nejde mi rds, nezobrazuji se nazvy stanic. Prikladam to tomu, ze je tam dvojita antena, ja mam zapojenu jen jednu, prijem je taky horsi nez u swingu co v aute byl. Jak nejjednouduseji vyresit dva anteni vstupy v aute s jednou antenou?

• 1 month later...

Zdravím všechny. Potřeboval bych pár info. Koupil a zapojil jsem audienci. CD hraje v poho,ale rádio má občas problém něco naladit. V servise mi tvrdí,že mám jen jednu anténu(na střeše) a druhá,která je v zadním bočním skle tam není. Proto je to slabé něco naladit. Ptal jsem se na nějaký zesilovač a nic prý není. Na OI jsem něco dokupoval na zlepšení signálu,ale už je to dávno. Nemáte někdo nějaké info? Díky

zdravim ,vyresil si radio nejak aby byl lepsi prijem :??mam stejny problem dik za info