dpurkrabek Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 Jestli máš audienci tak tam určíte aux je ne ?? Nemel jsem radio venku, to jedine ze bych nemel vubec aux zapojen... ale pokud na radiu mackam opakovane tlacitko CD podle manualu by me to melo prehodit do AUX coz se nedeje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 je v menu rádia povolený AUX? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dpurkrabek Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 je v menu rádia povolený AUX? ano v menu je aux povolen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Petr Krejci Odesláno Červenec 27, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2013 Teď to řeším u svého rádia a co jsem se dočetl, tak AUX, i když je v konfiguračním menu, je až MR2007. Takže já osobně jsem utřel. Protože na AUDIENCE MR2006 nejde připojit CD Changer, tak tam nejede ani CD-AUX adapter. Aspoň ti, kteří to zkoušeli, tak jim to nešlo. I když jsem na zkoušku nakódovat rádio přes VAG, že má CDC, tak to nijak nereagovalo ani v chybách nic nebylo, že to nekomunikuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fandaklara Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Chci si koupit audience ale cetl jsem ze kdyz ma umet mp3 tak to tam musi byt napsane ale nasel jsem plno radii kde to neni napsane a stejne to mp3 umi. Dokonce ho nekdo prodaval i tady na foru. Tak jak to tedy vlasne je doopravdy??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dpurkrabek Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Ahoj, potrebuji pomoc... Moje aucience byla opravdu ta ktera AUX fyzicky nemela. Poridil jsem si tedy Audienci MP3 Ktera uz aux ma. Mam vsak problem. s pripojenim. Po vyjmuti stare ktera funguje normalne a pripojeni nove a zadani kodu radio sice funfuje, ale do repraku nejde zadny zvuk. Nevedel by nekdo v cem by mohl byt problem?? Jen pro upresneni v aute mam Sound system. Dekuji za pripadne rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 musí se nakódovat na soundsystém, je z auta, kde nebyl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dpurkrabek Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Dokazu to sam nebo to musim dat nekam do servisu?? Je na to nejaka vychytavka?? Dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Potřebuješ vag 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dpurkrabek Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 Tak uz jsem si nechal pres diagnostiku radio nastavit na SS. Ted se mi pro zmenu vybiji autobaterie. Nekde jsem se docetl ze by mohla pomoci vymena ridici jednotky. Nevite nekdo jestli tomu tak je a popripade jakou verzi potrebuji?? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrbungee Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 Zdravím, mám OCT 2 2008. původně tam byla navigace než ji nějaký netáhlo muselo mít taky. Tak tam dali bolero, ale to mi nekomunikuje s volantem a parkovákama a maxidotem. Chtěl bych ho vyměnit za Audience s MP3 aby to zas vše fungovalo jde to? a případně někdo vymění audience za bolero? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golfino Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Čau. Koupil jsem si dnes audienci. Problém s tím že na MP3 to řve a na radio to jee potichu s tím asi nic nenadělám když jsem přečetl pár vláken. Můj dotaz zní: Jak se jmenuje ten konektor který musí mít antena aby šla zapojit na audienci? Potřebuji dokoupit další antenu kterou mrsknu pod palubovku ale nikde ji nemůžu najít s tím konektorem. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Fakra? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Merlin80 Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Zdravím všechny, mám rádio Audience na 6cd + Sound System. Chtěl jsem se zeptat, kde seženu přední repro ve dveřích do tohoto systému. Při větších basech mi chrčí.Do škodovky se mi nechce, tak bych to raději sehnal někde jinde. Mohl by mi sem hodit někdo nějaký odkaz, kam se kouknout? Byl bych vám moc vděčný za každou radu či pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Dolph Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 otázka je,jestli fakt chrčí reproduktory. já mám to samé a drnčí mi čalounění dveří.dělají to jen pravé dveře a podle toho co jsem dohledal na netu,tak je to častá bolest... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Tak už nevím.Audienci jsem vyndal,že dám koupený slučovač,ale vzadu mám jen jeden anténí konektor.(Takže jednotuner???) Signál na prd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pierre Odesláno Květen 17, 2014 Sdílet Odesláno Květen 17, 2014 Hola! Řeším Aux. Nevím co je zač ta Audience. Auto je rok 2005. Na návodu je 1Z0 012 095 A. V návodu se píše, že tam jsou přídavné audio vstupy. Konektor Aux v autě nemám. Je nějaká šance, že ta Audience bude aux umět a já si budu moc natáhnout novej kábl s konektorem? Díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Říjen 20, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2014 Toto mi ukázala diagnostika. Neví někdo co s tím,jak nakódovat? Signál na prd,CD výrazně hlasitěji.Audience jednotuner. Před ní tam byl zřejmě Stream. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Říjen 22, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2014 Nikdo neví?Audiencí přeci není málo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubajz_oc2 Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 buď natáhnout ještě jednu anténu nebo koupit slučovač Ahoj, četl jsem na foru že jsi radil ze signálem u Audience. Prosím tě mám takový problém. Jak dam automatické ladění tak mi nenajde žádnou stanici. Pokud dám ruční tak ji naladím ale zobrazí se mi jen Frekfence (89.00) ale né název stanice (Impuls). Můžeš mi poradit? Zezadu rádia jsem zapojil jen bílí konektor žlutý ve svazku nemám. Pomohl by mi ten slučovač? pokud ano kde ho koupím a pod jakým kódem? Děkuji S pozdravem Kubajz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kolomlyn Odesláno Leden 20, 2015 Sdílet Odesláno Leden 20, 2015 (upraveno) Zdravim, vyměnil jsem stream bez mp3 za audienci asi tak před rokem a něco. Před 2-3 měsíci se mi začalo rádio nějak sekat, že se občas nezapne když auto nastartuju, prostě mrtvo, občas je zaplé ale nehraje... když je problém že se nezapne tak stačí odpojit baterku a pak to zase běhá, v práci mi řekli, že se asi seká software... jde s tím něco udělat??? Upraveno Leden 20, 2015 uživatelem kolomlyn 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Leden 20, 2015 Sdílet Odesláno Leden 20, 2015 vyhodit a koupit bolero :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kolomlyn Odesláno Leden 20, 2015 Sdílet Odesláno Leden 20, 2015 zbytečná 4ka se mi tu fakt neválí potřeboval bych info o tom jestli s tím jde něco udělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubajz_oc2 Odesláno Leden 24, 2015 Sdílet Odesláno Leden 24, 2015 Ahoj Kluci, prosím Vás. Koupím nebo seženu někde přidanou vnitřní anténu pro Audienci, typ dvou tuner (dna anténní výstupy jeden bílí a druhý hnědý). Měl jsem ve voze STREAM bez mp3 s jedno tunerovou anténu. Děkuji za pomoc Kubajz :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xdons Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 zdravim, mam v OII radio audience s mp3 so sound system, potrebujem na to pripojit aktivny soobwofer. Ma autoradio vystup? alebo najvhodnejsia varianta? dakujem za kazdu radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JanJ Odesláno Březen 21, 2016 Sdílet Odesláno Březen 21, 2016 Ahoj prosím tě chtěl bych se tě zeptat jak zjistím jakou mám Gateway popř.kde jí najdu.Měnil jsem starej Stream bez mp3 za novou Audienci s mp3 a nevím jestli mě to náhodou nevybijí baterku,a není třeba dá t jinou gatway.Rádia jsem měnil už před 14ti dny a dnes sem musel starovat přes gáble. mám O2 r.v. 06. 1,6 mpi ambiente.díky gateway měnit nemusíš Ahoj prosím tě chtěl bych se tě zeptat jak zjistím jakou mám Gateway popř.kde jí najdu.Měnil jsem starej Stream bez mp3 za novou Audienci s mp3 jedno tunerový, a nevím jestli mě to náhodou nevybijí baterku,a není třeba dá t jinou gatway.Rádia jsem měnil už před 14ti dny a dnes sem musel starovat přes gáble. mám O2 r.v. 06. 1,6 mpi ambiente.díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel2907 Odesláno Květen 15, 2016 Sdílet Odesláno Květen 15, 2016 Zdravím všechny. Potřeboval bych pár info. Koupil a zapojil jsem audienci. CD hraje v poho,ale rádio má občas problém něco naladit. V servise mi tvrdí,že mám jen jednu anténu(na střeše) a druhá,která je v zadním bočním skle tam není. Proto je to slabé něco naladit. Ptal jsem se na nějaký zesilovač a nic prý není. Na OI jsem něco dokupoval na zlepšení signálu,ale už je to dávno. Nemáte někdo nějaké info? Díky jak jsi to vyřešil mam stejny problem radio moc dobre nehraje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Damianus Odesláno Červenec 26, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2016 Ahoj prosím tě chtěl bych se tě zeptat jak zjistím jakou mám Gateway popř.kde jí najdu.Měnil jsem starej Stream bez mp3 za novou Audienci s mp3 a nevím jestli mě to náhodou nevybijí baterku,a není třeba dá t jinou gatway.Rádia jsem měnil už před 14ti dny a dnes sem musel starovat přes gáble. mám O2 r.v. 06. 1,6 mpi ambiente.díky Ahoj prosím tě chtěl bych se tě zeptat jak zjistím jakou mám Gateway popř.kde jí najdu.Měnil jsem starej Stream bez mp3 za novou Audienci s mp3 jedno tunerový, a nevím jestli mě to náhodou nevybijí baterku,a není třeba dá t jinou gatway.Rádia jsem měnil už před 14ti dny a dnes sem musel starovat přes gáble. mám O2 r.v. 06. 1,6 mpi ambiente.díky Vyřešil jsi to nějak? Řeším stejný problém jen s auto 2005 elegance a nevím zda budu muset něco dodělat nebo jen plug and play 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Srpen 17, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2016 Ozivim tohle tema. Dneska jsem do auta dal radio audience. Ale nejde mi rds, nezobrazuji se nazvy stanic. Prikladam to tomu, ze je tam dvojita antena, ja mam zapojenu jen jednu, prijem je taky horsi nez u swingu co v aute byl. Jak nejjednouduseji vyresit dva anteni vstupy v aute s jednou antenou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel2907 Odesláno Říjen 2, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2016 Zdravím všechny. Potřeboval bych pár info. Koupil a zapojil jsem audienci. CD hraje v poho,ale rádio má občas problém něco naladit. V servise mi tvrdí,že mám jen jednu anténu(na střeše) a druhá,která je v zadním bočním skle tam není. Proto je to slabé něco naladit. Ptal jsem se na nějaký zesilovač a nic prý není. Na OI jsem něco dokupoval na zlepšení signálu,ale už je to dávno. Nemáte někdo nějaké info? Díky zdravim ,vyresil si radio nejak aby byl lepsi prijem :??mam stejny problem dik za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.