O.v.i. Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 info-rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lody78 Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Ahoj, pořád řeším parkovací senzory na OII Kombi,chtěl bych senzory, které nejen blbě pískají,ale aby taky ukazovali v zdálenost na radiu Audience. V manuálu od rádie jsem se dočetl (Je-li Vaše vozidlo vybaveno pomocí při parkování může Vaše rádio na displeji zobrazovat vzdálenost od překážky zobrazovanou narůstajícím počtem sloupců,pokud je jednotka v činnosti. Funkce je aktivována stiskem tlačítka předvolby PDC a nastavení na hodnotu ON. Moje otázka na Vás dobré duše,které sťím máte zkušnosti: Po prohledání MENU rádia jsem nenašel přepnutí PDC na ON/OFF,je to zdůvodu že to rádio neumí nebo se musí program rádia nějak pozměnit v závislosti na senzorech. Chci mít senzory ve předu i vzadu. Předem děkuji za rady nebo porady.(manželku vyměnit nechci,zatim). PS: manželka parkuje jako bagr (lakovna je drahá). ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 nevím jestli jsem to dobře pochopil ty ještě PDC nemáš namontované a nemůžeš najít v rádiu povolení zobrazení na displeii aby ti zobrazovalo atd ? namontovat pdc v originál provedení není problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lody78 Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 nevím jestli jsem to dobře pochopilty ještě PDC nemáš namontované a nemůžeš najít v rádiu povolení zobrazení na displeii aby ti zobrazovalo atd ? namontovat pdc v originál provedení není problém Jasně, senzory zatím nemám,ale snad je budu mít od jednoho člena Clubu (originály). Takže je možnost zobrazování na displeji rádia? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viewer Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 Mě to tak funguje, senzory v předu i vzadu na audienci OK, jen musíš pokud máš přední dát ještě vypínač vedle ASR/ESP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 ale pozor při koupi parkovacích senzorů!! je nutná starší jednotka 273 pro Audienci..!! dnes už každý prodává 475 a ty na audienci nefungují!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 není pravda, na audienci funguje i nová jednotka 475. Měl jsem to tak udělané od Rolbaře. A při pozdější výměně za bolero jsem ji již měnit nemusel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petrana Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Zdravím všechny. Potřeboval bych pár info. Koupil a zapojil jsem audienci. CD hraje v poho,ale rádio má občas problém něco naladit. V servise mi tvrdí,že mám jen jednu anténu(na střeše) a druhá,která je v zadním bočním skle tam není. Proto je to slabé něco naladit. Ptal jsem se na nějaký zesilovač a nic prý není. Na OI jsem něco dokupoval na zlepšení signálu,ale už je to dávno. Nemáte někdo nějaké info? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 buď natáhnout ještě jednu anténu nebo koupit slučovač 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 není pravda, na audienci funguje i nová jednotka 475. Měl jsem to tak udělané od Rolbaře. A při pozdější výměně za bolero jsem ji již měnit nemusel... Takže jak u OII MR 2005 s Audiencí a MF volantem? Cílem je PDC přední, zadní, včetně zobrazování. Sehnat čidla, kabely, pípák - to je mi jasné. Pak jednotku PDC - jakou? Co Gateway - nemusí se měnit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 pokud seženeš jednotku 273 tak gateway měnit nemusíš.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 no a pokud neseženu 273, ale 475, tak výměna Gateway, jakou verzi je potřeba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Q,S,AA,AD atd.. je jich více.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Jasný, dík za pomoc, jdu shánět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 L, P, Q, S, Ax...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Listopad 16, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 zdravim, cekame do rodiny tour II a prijde tam audience.........interier je FL s "manual" klimou.............tak resim jaky ramecek tam prijde..poradi nekdo....diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 16, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 nemusíš nic řešit, ten rámeček, co tam bude, tak pasuje na klasická rádia (audience, stream, melody, a ty nová nedotyková rádia) jen pak ještě nakódovat gateway aby to bylo vše OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Listopad 17, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 nemusíš nic řešit, ten rámeček, co tam bude, tak pasuje na klasická rádia (audience, stream, melody, a ty nová nedotyková rádia) jen pak ještě nakódovat gateway aby to bylo vše OK diky...tak snad to v ty skodovce zvladnou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soundter Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 má někdo zkušenosti z tímto radiem a pripojení zesilovače k němu pokud to jde prosím o rady asi radio nema sinče na zadní straně ještě jsem ho nevindaval díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 K audienci se dal připlatit sound system,který obsahoval kromě více reproduktorů,taky zesilovač ,který je pod řidičovým sedadlem. Tak že dodělání nemůže být nic těžkýho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soundter Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 to by bylo super nema nekro vyfocené rádio ze zadní strany co se konektorů tíče mě stačí dostat z radia signali takže by se asi měl dát sehnat nejakej konektor ze sinč vystupi do zesiku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 jenomže origo zesilovač komunikuje s radiem po canu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soundter Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 hmm tak jedine upravit klasické audio výstupy na sinče pres signaloví měnič jinak me nenapadá jak to vyřešit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 přesně tak.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest MICO25 Odesláno Červen 19, 2011 Sdílet Odesláno Červen 19, 2011 Čau.Potreboval by som radu. Kúpil som staršiu OII s rádiom AUDIENCE a v poslednom čase sa mi začalo počas jazdy rádio zapínať a vypínať (normálne hrá a odrazu sa vypne a hneď zasa zapne).Keďže to nie je pravidelné, napr. stane sa to po pol hodine jazdy a potom po 5 minútach, tak by mi asi v servise moc nepomohli. Chcel som vybrať rádio a skontrolovať, či nie je chyba v kábloch, ale neviem zhodiť konzolu na držiak telefónu(tá je v pravo od rádia a zakrýva aj časť rámčeku , takže to neviem rozobrať). potreboval by som radu, čo s vypínaním, alebo aspoň ako zhodiť tú konzolu. díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Červen 19, 2011 Sdílet Odesláno Červen 19, 2011 Máš tam originál konzolu, alebo nejaký dorábaný držiak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest MICO25 Odesláno Červen 20, 2011 Sdílet Odesláno Červen 20, 2011 Je tam táto konzola.vyzerá ako originál, neviem, ako ju zhodiť (a ani k akému tel. je - ja sa pripájam cez BT) dík za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 21, 2011 Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 Musis ten drzak z boku rozlousknout, na druhe fotce je ta spara dobre videt, pak se dostanes ke dvema sroubum ktere to drzi. V novem ramecku budes must opet vyriznout diru na tu konzoli ( pochopis as uvidis). Pokud by ses rozhodl demontovat drzak budes potrebovat novou listu pred spolujezdcem pac ta co tam je bude zkracena kvuli kabelazi do adapteru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červen 21, 2011 Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 nový rámeček se dá koupit už s dírou pro držák! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 21, 2011 Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 o hlavne nevim proc tu resim novej ramecek kdyz on potrebuje jen vyndat radio a ne vymenit, jsem si zase spojil dve temata do jednoho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.