Krojc Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 zdravim mám jen takový estetický dotaz dalka na voze mi funguje bez chybičky jen mi neblikají smerovky při zamčení ani odemčení bylo mi řečeno že u tohodle typu vozu to prostě nebyliká je to možné zdá se mi to divné že to nejde jde to nák uděla či ne? (Oi)I rok2000 1,6 74kw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Jde nastavit VAGem. I potvrzeni houkackou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Potvrzení houkačkou je blbost. Klakson s tím nemá nic společné. Zvuková signalizace zamčení či odemčení dveří lze nastavit pouze pokud je alarm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Říjen 5, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 Automaticky beru ze ma i alarm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krojc Odesláno Říjen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 mm jen dálku zatim ale je blbost aby nešlo udělat že to zabliká ne? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Říjen 5, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 Blbost to není, dá se nastavit chování, např. že bude blikat pouze při zamčení, nebo zase jen pouze při odemčení, při obou úkonech nebo nebudou blikat vůbec. Směrová světla dříve při zamykání a odemykání fungovala??? Může to být relé, o tom je taky popsáno dost i na jiných fórech... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.