Přejít na obsah

Servis Brno

P911T

Doporučené příspěvky

Doporučil byste mi prosím vás někdo dobrý servis v Brně? Zkoušel jsem už asi 3 autorizované servisy a nikde jsem nebyl spokojen. Nemusí nutně být autorizovaný, ale rád bych, aby to byli profíci, co se k tomu budou chovat slušně a odvedou kvalitní práci.

A kdybyste někdo věděl o servisu v Brně, který se specializuje na podvozky Octavie I, byl bych moc rád. :)

PS: našel jsem pár dobrých referencí na AZ-Servis, nemáte s ním někdo zkušenosti?

Odkaz ke komentáři

za sebe a jine z fora Servis Jurecka v Komarove. jestli chces kontakt neni problem...

Díky, asi nejprve zkusím rfauto (mám k nim lepší spojení mhd z práce, až si pojedu pro auto...). Kdyžtak bych se ozval.

za sebe můžu doporučit http://www.rfauto.cz/?kontakt,1

šéfmechanik je tam MR. Huml z Dieselpower

sám tam jezdím 6 let a nikdo, z těch kdo tam byli si nestěžoval, posilám tam i klienty na likvidaci PU

Jezdíš tam s Toledem, co máš v avataru? Nebo s jakým autem máš u nich dobré zkušenosti? A opravdu se za ně můžeš "zaručit"? :)

Chtěl bych s nimi například řešit "záhadu" přední nápravy (http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=15227&view=findpost&p=1284246) + aby auto kompletně prošli/proklepli a řekli, co je špatně, co je třeba vyměnit hned případně v dohledné době. Auto zatím bylo servisováno jen v autorizovaných servisech, ale já už jim nevěřím... Nerad bych znovu zažil, co už několikrát. :(

V podstatě již 2 roky hledám servis, se kterým bych byl spokojený a zatím marně. :-/ Dieselpower bohužel neznám (ale kdesi jsem četl reference na chiptuning od nich), natož mr. Humla.

Odkaz ke komentáři

jak jsem psal, já jsem více než spokojen, zejména oceňuju, že mi vždy opravu vysvětlí a zdůvodní

šak penták tam taky jezdí ne? tak poreferuj

jinak jo s toledem i ženinou ibizou, dokonce auto tchánů který v autorizáku v jaroměři nespravili ani po 4. dal hum za jednu návštěvu dokupy

Upraveno uživatelem Jim
Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Ceny? Poreferuj kolik za co..

Jakou má hodinovou sazbu?

Jinak my plánujem auto na servis hodit do automobilní školy, a to hlavně z důvodu, že tam brácha studoval a má nějaký kontakty..

Jinak se přiznám, že bych se studentům auto asi býl svěřit :lol:

ale je pravda, že tam jezdí mnohem dražší a modernější auta.. B)

Odkaz ke komentáři

Na autě prošel komplet přední nápravu, co bylo špatně opravil (např. uložení destiček, čepu, prachovky čepu řízení, uložení tlumičů apod) nebo vyměnil (zejména ložisko a náboj kola), seřídil, poté komplet geometrie, kontrola rozvodů (když je motor studený, divně vrže) a promazání, několik testovacích jízd (3, z toho 2 se mnou) + důkladný pokec o tom, co a proč bylo špatně, případně proč se tam to a to podělalo + doporučení co v budoucnu by bylo třeba ještě pořešit (tohle zejména při předání auta, to už tam nebyl, ale jiný pán, taky v poho). Líbilo se mi, že jak to rozdělal a zjistil co je asi špatně a co bude třeba, ihned volal.

Práce mě stála něco kolem 2000, materiál lehce přes 2000, celkově i s DPH jsem se vešel do 5000 Kč, což si myslím, že na Brno je solidní cena. :) Upřímně, čekal jsem cenu vyšší (protože jsem myslel, že toho na přední nápravě bude zralé na výměnu víc) a hlavně jsem měl konečně pocit, že jsem dal auto do servisu, kde tomu rozumí. :)

Jim: no, já tam potkal 2 pány. Jeden menší, drobnější postavy, buď zcela plešatý anebo hooodně na krátko ostříhaný (už nevím) a druhý vyšší, více kulatější :) a plešku hlavně uprostřed (kolem hlavy mu ještě pár vlasů zbývalo ;) ). Který je tedy pán majitel?

Pak tam byl ještě nějaký borec s kudrnatými černými vlasy a klikal na PC. Vždycky, když jsem tam byl, tak klikal na počítači a nic jiného nedělal. Tam snad hraje tetris či co... :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...