libero1071 Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 1.zmeraj to pred demontážou a ked bude po montáži sedieť zmeraný údaj,tak to len podoťahuješ...väčšinou to sedí,milimeter nehraje rolu... 2.pružinu von dávať nemusíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jakas Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Ahoj, tak jsem to napodruhé zvládl. Výměna řídících tyčí proběhla celkem hladce. Při té příležitost jsem namázl lůžka stabilizátoru, takže už při přejezdu příčných prahů nevržou. Podvozek se celkově ztišil, i když to není ještě úplně ono. Možná ještě tyčky stabilizátoru, ale citelná vůle tam není. Myslel jsem si, že to do přezouvání vydrží bez geošky, ale nešlo to. Skoro se s tím nedalo jezdit. Nechtělo to jet rovně a při přejezdu nerovností sebou auto vždycky zamávalo. Rozhozený to bylo hodně. Jakub 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Taky jsem nedávno jedny měnil ale kupoval jsem originál cena za kus byla 620Kč a tady je foto tech původních na jedné fotce je vidět jak se silenblok úplné odtrhl od ramene. . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 fuj no to je strašný, tohle se stát mě tak nevim co to auto bude dělat :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 No sem čekal kdy se chytnes :-D:-D:-D:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest MaKoR Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 mě to dělá taky, plave při vyšší rychlosti, jak koza na ledě (octavia II, r.v.2012), a to i v bezvětří, natož na dálnici při větru, je to jak kdyby mi foukal rovnou pod kola a "namydlil" pod nima silnici (není to stejnej pocit jako boční vítr, ten se dá zvládnout normálně)...ve škoda servisu mi řekli, že to má citlivější řízení a lepší posilovač řízení, než moje stará oktávka (z r.2005) a že si na to je potřeba zvyknout!?! je to na prd, divnej pocit, auto je jak nevypočitatelný, někdy v zatáčce jako by i podjelo, sice nic kritického se neděje, a stopu drží, na rovině i samo: ), ale o tom to není...Teď s tím jel příbuznej a taky na to nadával, řekl, že jsme buď oba paranoidní, nebo je v tom nějakej problém. Chystám se k jinému autoriz. prodejci a uvidím... Ahoj, včera a dneska jsem si všiml že auto se při rychlosti nad 100km/h tak divně houpe. První co mě napadlo bylo zkusit jestli mám dotažený kola a nafoukaný. Všechno je OK. Řekl bych že to dělá spíš zadek než předek. Dneska na dálnici asi při 140km/h se auto tak zvláštně vlní ze strany na stranu nevim jak bych to popsal. je to OII RS na origo kolách 18". Má někdo nějaký zkušenosti co by to mohlo dělat popř kam kouknout ? jak je starý - tohle auto? odkdy to dělá? mě skoro od začátku (10-2012), zatím mě v servisu slušně odbyli:) viz výše... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Tohle je pred face a jsou tem jeste starsi ridici tyce (jine pro levou a pravou stranu ) pak uz se delaly jine ale problem je stejny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenek81 Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 Mě to dělá na OII taky nejvíc je to citelný na větších kolech, vyřešil jsem to výměnou spojovací tyče (celé) ne jen sylenbloky a mám klid dělal jsem to na Tatovým scoutu obě strany a je to OK od té doby bez problémů, problém je u 4x4 , že se kvuli tomu musí sundat stabík z nápravnice, ale nic těžkýho, já to zvládl na zemi a obě strany jsem měl za hodku hotový. U předohrabu počítám tak o čtvrt hodiny méně, nejvíc zabírá auto zvednout a sundat kolo. :lool: Budu dělat i na své už mě to sere, jak se to zavlní ve výmolu apod. jinak kdo by chtěl tak může zakoupit u jeldy, viz. http://www.cc-autodi...A&model=OCTAVIA http://www.cc-autodi...A&model=OCTAVIA Tak já jsem taky včera měnil spojovací tyče. Jen bohužel mi auto lítá na hrbech pořád :( Můžu poprosit o radu čím to může ještě být? Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 A nikde žádné vule nebyly ?? Neklepe ti naprava pri prejeti nerovnosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenek81 Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 Právě že vůbec žádná vůle nikde není, a nic neklepe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 hlavně je udělaná kvalutní geometrie a jsou v pořádku pneu??? (myslím kordy??) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenek81 Odesláno Květen 16, 2013 Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 Tak pneu jsou v pořádku, geometrie by měla být taky, ale ve středu jdu na zkontrolovaní. Jinak mě napadlo zkusit vyměnit ještě silentbloky zadního ramena co je v kastle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenek81 Odesláno Květen 27, 2013 Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 Tak je už konečně vše vyřešeno. Nějak se netvářilo na výměnu uložení zadního ramene. Ale bohudík to bylo tím uložením, dal jsem Powerflex a auto se ani nehne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 27, 2013 Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 dotaz... meni se cele rameno nebo jenom ten silemblok... dej sem pls odkaz kde si ho kupoval dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Květen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 pokud ti to plave tak se měněj tyče řízení jako celej kus, viz příspěvěk od chipmanna na první straně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 27, 2013 Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 Já už je mám doma koupený, teď čekám jen na výměnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 27, 2013 Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 jo tyce jsou jasne... ted jsem delal geosku a primo mi rekl ze jestli to zacne plavat rovnou je vymenit ale ja se ptal na rameno zadni napravy... je tam excentr ten se taky rad trha... a v etce je jenom cele rameno... co si teda menil rameno a nebo tu tycku... pozice 8 ... v cc autodily jsem nasel toto http://www.cc-autodily.cz/silentblok-dol-ramene pls co si myslite ktery silemblok to je.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 27, 2013 Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 No zjistil jsem ze autorizovany prodejce tyto dily nenabizi ale daji se sehnat... podle zjisteni vsechny silembloky na zadni napravu napr. v cc autodily.. jak na rameno, tak i na tycky co tady menili zdejsi clenove... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jakas Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 Silentblok u excentru mi přelisovali u Pospíšila v Brně do původních ramen. Tuším, že tam dali Lemforder. Původní byly utžený. Jakub 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 sundavali cele rameno? nebo to udelali na aute... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jakas Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Nebyl jsem u toho, ale říkali, že sundávali rameno úplně a dávali do lisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fandaklara Odesláno Srpen 18, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2013 Zdar jsem nu novej a chtel jsem se zeptat jestli nekoho nenapada cim by to mohlo bejt. Leve zadni kolo je dost sklonene do podbehu jak se rika do Acka a druhe v pohode, pro jistotu prikladam foto. Dik za napady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Srpen 18, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2013 treba to hodiť na geometriu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 18, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2013 tak tak a skontrolovat zda není něco vybite,ohnute. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 18, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2013 Stabilizacni kost na zadni naprave.... vymen obe a bude to ok... uz se to tady resilo viz vevca... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fandaklara Odesláno Srpen 19, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 Dik dnes jsem hodil auto do servisu na rozvody tak jsem jim rek at se nato podivaj. Tak jsem zvedav jak to dopadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Srpen 19, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 ja tiež 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fandaklara Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 Tak auto je doma ale moc stastnej nejsem. Udelali geosku, zkontrolovali cely podvozek a nic nenasli. Auto porad plave jak parnik na vltave. Zkousel jsem dat i jine kola od znameho jestli problem neni tam ale porad nic, je to sice trosku lepsi ale ne tak jak ma bejt. Tak premeslim jestli to ma cenu menit ty kosti jak radite. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.