Přejít na obsah

BMW E90, 330xD

jirka3

Doporučené příspěvky

Jirko a proč nejdeš do té nabídky kterou jsem Ti dával dokupy? Vždyt to cenově vyšlo hodně pěkně ne? Já pojedu do Hrušové přiští týden abych byl připraven na léto...

ContiSportContact™ 5 P MOJE VOLBA :palec:

http://www.conti-online.com/generator/www/cz/cz/continental/automobil/temata/osobni_pneu/letni/contisportcontact-5p/contisportcontact-5p.html

Odkaz ke komentáři

To je Petre jediny, ceho se Petre bojim. Ted mam letni Bridgestone a prave jsou dost hlasity. Myslel jsem, ze je to tim, ze jsou jeste puvodni z roku 2006. Vzorek maji jeste krasnej, ale kraje trochu vic sjety. Myslis, ze i ty novy Bridgestony budou hucet?

Jardo a jaky teda hucej? Ja mam v merku prave RE050A

Odkaz ke komentáři

050 A je lepší, a S001 je normalně hlučná, samozřejmě to není Michelin, ale já spíš u Potenz preferuju přilnavost na suchu i vodě,

tam je nedostižitelná, obecně tišší gumy mají zase horší vlastnosti na mokru,

taky se podívej na co všechno se Potenzy dávají v prvovýrobě .....

P.S. ano 050 hučí při určitém stupni opotřebení, 050A je vylepšená

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

Jsem to psal už k Michalovi do vlákna, že Hankook jsou dobrý pneu..

Jediný co bohužel nemůžu porovnat je výdrž pneu, protože jezdím více služebákama a každej s tím autem jezdí jinak.. Třeba šéf eReSu dává napít už za studena a dost často hvízdaj gumy, takže ten má sadu na 2 sezóny (celkem za rok najede 50tkm)rolleyes.gif

Odkaz ke komentáři

Jsem to psal už dávno k Michalovi do vlákna, že Hankook jsou dobrý pneu, ale hned je tam dost lidí zkritizovalo..

Já na služebních autech jezdím na Continentalech CSC 4, Dunlop nevím typ a právě Bridgestony a ty se mi z nich zdají nejhorší :( Samozřejmě beru jen auta OII FL, jen šéf má RSko na Conti a ten tomu dává dost napít, takže tam se nedá reálně odhadnout výdrž pneu při normálním používání..

Odkaz ke komentáři

Jojo, uz jsem na to koukal, vypada to zajimave. V testu je ale model evo s1, a ten jsem v mym rozmeru nenasel. Koukam spis po modelu k110.

Je pravda, ze ten rozmer na zadek je docela atypicky...o tech k110 jsem toho moc necetl, tak to nevim, ale vylozene smejdy to taky urcite nebudou :) Akorat je to myslim smerovy dezen no

Odkaz ke komentáři

V techničáku mám psáno na předek i na zadek rychlostní index W, ale v rozměru 255/40/17 je vyrábí pouze s indexem Y. To by nemělo vadit, ne? Spíš mi jde o předek. V TP mám 91 W, tak mě zajímá, jestli má význam vzít 94Y XL? Nebo vzít ty 91W? Nevím, jestli je v tom nějakej rozdíl? Jinak by nemělo vadit, když bych měl na předku index W a na zadku index Y?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...