Přejít na obsah

BMW E90, 330xD

jirka3

Doporučené příspěvky

Jo na kole....tejden domů, tak bych našim řekl ahoj a zase tejden zpátky :lol:

Prostě už toho tolik nenajedu, dřív to bylo bez problému 40 tis.km ročně. Už holt není čas a je hodně práce, takže se do Čech dostanu minimálně :( . Tam pak asi budu muset před prodejem namotat 100 tis.km navrch, protože mi ty km nebude nikdo věřit a auto bude neprodejný :wallbash:

Jirko mám to úplně stejně. Když jsme OII kupoval, nalítal jsem za nějaké 4 roky 90tkm, zkrátka jsem jezdil víc. Poslední dva roky nenajedu ani servisní interval a nádrž mám prakticky přesně na měsíc. :) Tehdy pro mě nafta měla smysl. Teď nemám ani dálniční známku. :) Dnes si říkám, že jediná škoda, že tu Octu nemám v benzínu. :) DPF můj MR ještě neměl, takže v tomto směru OK.

Odkaz ke komentáři

Dálniční známku taky nemám, teda tu Českou, místní ano. Letos jsem v ČR ještě nebyl a asi v sobotu na Rozvadově koupím jen měsíční, jelikož pak se dostanu do Čech ještě jednou v listopadu, takže roční nemá smysl:-(. Jinak u tohohle auta mi ta nafta nějak nevadí. A filtr neřeším, zatím nezlobí, tak uvidíme

Odkaz ke komentáři

Tak a jsme na letních;-). Včera přezuto. Jinak cesta do Čech paráda, krásně jsem se projel;-).

Jinak bych potřeboval nějaké doporučení na dobrou geometrii v okolí Prahy nebo Kolína, zjistil jsem, že jsou zimáky na předku víc sjetý na vnitřní straně, tak to bude asi malinko rozhozený. Máte nějakej tip?

Odkaz ke komentáři

Díky;-)

Jinak světla se mi nějak okoukaly, tak tam dám zase puvodní, ať je nějaká změna. Navíc nevím proč, ale jeden kus z těch čtyřech se začal mlžit. Nevím proč. A to to jsou origo světla od BMW

Jirko, pošli mi fotku těch zamlžených světel do SZ nebo na mail. Zkusím se spojit s prodejcem; přece jen je na to záruka. Jen teď přesně nevím, kdy jsme to kupovali...

Případně se můžeme v ČR sejít; někdy v tomto týdnu bych se tam taky stavil a budu tam až do 4.5., kdy zase valím směrem ke svýcarským hranicím na akci :ph34r:

EDIT: kupováno 8.4.2013, tzn. ještě jsou v záruce. Zkusíme vyreklamovat ;)

Odkaz ke komentáři

Honzo díky, ale asi to nebudeme nějak hrotit. Zítra, když to bude zamlžený, tak to vyfotím a pošlu. Můžeme to poslat prodejci, co on na to a uvidíme. Každopádně nerad bych tě s tím otravoval. Nějak se mi zase zalíbily ty původní lampy, tak je tam asi šoupnu a tyhle půjdou do světa

Odkaz ke komentáři

Dneska jedna úsměvná historka z autorizovaného servisu BMW Stratos na Proseku. Byl jsem se tam podívat na jednu X5ku, podle popisu TOP stav. No, asi si pod tímto pojmem představuju něco jinýho. Každopádně, když už jsem tam byl, zeptal jsem se, zda by byla možná geometrie. Prý ano a na kdy mě mají objednat. Tak jsem se mimo řečí zeptal na cenu a že se prý snad do 4 tisíc ve jdeme:-)))). Co si budeme povídat, nemám se špatně, ale tohle bylo trochu moc i na mě. Tak jsem poděkoval a objednal jsem se na doporučení SiraMika do Jílového;-).

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...