ketys Odesláno Srpen 5, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 Jo, to je pekny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 5, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 To je dobrý kauf. I s těma službama! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 5, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 vypadá dobře, ale zas na druhou stranu 2008 rok, což je to co máš teď ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 Nene, ja mam Bawce 2006. Sice jen 2 roky rozdil, ale vypadalo to auto moc dobre. Koukal jsem do TP a majitel rocnik 1940 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 5, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 jsou tam pěkný výběry aut no. na tenhle nájezd ideální motor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 5, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 Nene, ja mam Bawce 2006. Sice jen 2 roky rozdil, ale vypadalo to auto moc dobre. Koukal jsem do TP a majitel rocnik 1940 :D hele, ty máš na auta po dědovi s malým nájezdem, mírným zacházením a kvalitním servisem prostě štěstí ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 Jardo, já vím, že to vypadá až moc podezřele, ale opravdu to tak je. Původní majitel BMW je ročník 41;-). Jen tak pro zajímavost, uměl by někdo projet VINko tý Audiny? Bude vůbec v český databázi auto, které není z EU? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 5, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 Vypadá suprově, je tam vše potřebné. Akorát ta levá bočnice sedadla řidiče, není natrhnutá? Asi bych to vzal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 5, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 (upraveno) malej nájezd km, tak asi jezdil po městě a často nasedal... Popřípadě neumí nasedat a vysedat a neustále se dotýká bočnice sedadla, typický... Upraveno Srpen 5, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 5, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 jen tohle uz je klasika Vecko ne VR takze tam proste uz jinej motor nez VW a na to nemame moc reference na problemovost ale kdyz to nebude jezdit moc tak snad klidecek. Tim te nechci nijak odrazovat jen jak jsi se ptal na spolehlivost u te pastiky tak to na tu A4 uplatnovat nemuzes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 Bočnice natrhnutá není, ale bohužel je trochu ošoupaná. Každopádně je to jediná vada interiéru a myslím, že to někdo dokáže napravit. Zvenku je taky bez chyb, jen přední nárazník trochu drblej, pak dvě místa na kapotě od kamíku a na zadním nárazníku pár šmrnců, jak někdo něco vykládal z kufru. To ale půjde rozleštit. Ještě jsem přišel na to, že byly měněný xenony, tak ještě zjistím, proč. Ale myslím, že pán do něčeho najel a praskly držáky. Každopádně na motor to nešlo, tam jsou všechny vzpěry origo a netknutý. Zadek u rezervy to samý. Všechny skla původní včetně čelního. Nejvíc mě dostal moment, kdy jsem to byl projet, stál jsem na červenou, stáhnul jsem okýnko a šlápnul jsem na plyn. Ten zvuk prostě žádnej diesel neumí Jo Ondro, to vím. Ale známej tu má stejnou motorizaci a vše naprosto OK. A to jezdí celkem dost. Tak snad by to mohlo něco vydržet. I když malinko obavy z toho mám. Na druhou stranu mi u OII všichni vymlouvali BKDéčko no a za celou dobu mýho provozu naprosto bez vad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 Jirko, ja taky jen vicemene slysel a cetl kritiku na ten motor :( Ale zase to je urcite kus od kusu. Kazdopadne by mi asi chybela digitalni klima, ktera ma i vydechy pro cestujici vzadu, pak MMI a multifunkcni volant. Jinak docela pekna. Co se tyce prednich svetel, tak ja je mel menene taky a to zduvodu reklamace na zaruku, nejak blikaly LEDky, tak treba to nemusela byt u tebe taky zadna nehoda/tukanec... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 U tohohle motoru byly dva druhy; poruchovy byly zejmena prvni generace do roku 2006/2007; tam se ohybaly ojnice a potkavaly se ventily ci rovmou praskaly bloky. Od 2007 by uz to melo byt v pohode; alespon podle zkusenosti z DE, po vymenach motoru. Ale tento motor je obzvlaste nachylny na zachazeni a servis. Nestaras se a stojis tomu jen na krku na doraz = nezajezdis si. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 Jako vsechny motory .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 (upraveno) rozhodně bych se nebál téhle atmošky, tolik jako třeba nějakého olítaného TDI... a jak píše Jarda, o každej motor se musíš starat..... Upraveno Srpen 6, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 sorry ale to je zase zvast, cokoliv na tuhle V6 bude za pekne mastnou Audi cenovku, a cokoliv na to jak ty rikas olitane TDI sezenes za pusu kde budes potrebovat pac je toho mraky. Ze Vas to jeste furt bavi sit do tech naftaku fakt to nepochopim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 (upraveno) Mě přijde blbý tady psát něco o atmošce V6, která má dle Jirky najeto 70000km. ne není to šití do naftáků, proti dehetu nemám nic. Upraveno Srpen 6, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 tak V6 atmosfera je tu aspon tema diskuse coz podporil Honza nejakou informaci co ma k dispozici a ne staceni TDI a jejich splehlivost po urcitem mnoztvi najetych km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 Tak dneska jsem jel do mesta s tim, ze to auto vemu. Na radu prisla dukladna kontrola a ejhle, mezi pravym blatnikem a kapotou spara cca centimetr, na druhe strane v normalu. Dale me zarazilo, ze v interieru neni na ozdobne liste u spolujezdce napis quattro, ktery dle meho maji vsechny ctyrkolove Audiny. Takze dle meho to dostalo nejakou ranku na predek. Kazdopadne v motoru jsou vzpery dle meho netknuty. Ale nechapu, jak to nekdo mohl takhle prasacky spasovat. Prodejce porad tvrdi, ze auto je nehavarovane a ze o nicem nevi.......tak me na to auto presla celkem chut. Casu na vymenu mam az do kvetna, tak bych nerad bral prvni auto. Jen se mi libilo, ze je to jen 10 km od baraku, s garanci atd.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 Máš VINko? Pokud jo, zkus s ním zajet do jiného AUDI servisu v CH, ať ti to proklepnou. Z ČR se do tý švýcarský databáze nedostaneš :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 VINko mám. Jen nechápu, proč narovinu neřeknou, co s tím bylo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 třeba by to pak už neprodali. :D Něco jako tohle: https://www.youtube.com/watch?v=VoUAzgNHzeE Kdybys to věděl, koupil bys to auto od babičky? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 Jirko takže je to pase? Nemam nic lustrovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 Jirko, možná, že je to až příliš pěkné, záruka, služby navíc ...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 Romane, prý to ani v CR nejde vyzjistit. Ale mockrat diky za nabidku. Nebudu to nijak hrotit a budu se rozhlizet dal, casu dost. Aspon jsem si dneska zacal vyrizovat vymenu ridicaku. Jako to auto mohlo byt tuknuty jen trochu, ale kdyz mi tam nikdo nerekne co s tim bylo, tak at si to nechaj;-). Takovejch aut bude jeste habakuk;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 hele můžete to, Jirko, zkusit. Já jsem toho názoru, že ty databáze propojený nejsou. Ale můžu se mýlit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Srpen 7, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 (upraveno) Ptal jsem se kamose co mi lustruje auta a kdyz to nema CZ TP tak se tam pres Cebii nedostane. Dneska jse resili Audi s D a nejde to... Upraveno Srpen 7, 2014 uživatelem KOKYN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Srpen 7, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 Me audiny z nemecka normalne lustrovali a mel jsem kompletni historii, tak proc by to nemeli propojene se svycarskem? Jen kvuli toho, ze neni v EU? To se mi nezda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2014 Takže mazlík bude v listopadu na prodej:-(. Sloužil mi necelý dva roky a nemuset mít místní značky, tak si ho na 1000 procent nechám. Kdyby jste někdo věděl o nějakým zájemci, neváhejte mě kontaktovat. Co se nástupce týče, bude to něco, myslím si, důstojnýho;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.