Přejít na obsah

autoradio melody

Guest Yenc

Doporučené příspěvky

ahoj, pred par dny jsem si koupil octavku r.v 2007 a je tem radio melody s cd, s radiem jsem spokojeny az na to ze nehraji zadni repro. Radio je na 4x40w ale repraku mam 8. 4ve predu a 4 v zadu, jde nejak dekodovat? Nekde jsem cetl, ze si to mam hodit na diagnostiku a tam to jde. Mate s tim skusenosti? Podotykam ze mi radio ani nepusti do nastaveni jestli maji hrat vpredu nebo vzadu.

Odkaz ke komentáři
... Podotykam ze mi radio ani nepusti do nastaveni jestli maji hrat vpredu nebo vzadu.

A tomu mám jak rozumět? Čím se tam pokoušíš dostat? Máš manuál k tomu rádiu?

Jinak je rádio 4x20W, pokud jsou reproduktory zapojeny až ke konektoru, pak to může být pouze tím, že jsou zadní repro ztlumeny na minimum.

Obyčejným měřákem (ohmetrem) můžeš zjistit na konektoru reproduktorů zda jsou zadní zapojeny a nebo je vedení přerušené...

Odkaz ke komentáři

manual mam a mas pravdu, repraky budou stlumene. Pripojene jsou ale radio je nevidi, nekde jsem cetl, ze je to tim, ze je radio na 4x20w a jelikoz jsou 4 vepredu, tak radio ty zadni odpoji. V manuale bylo psane, ze mam zmacknout 2x stisknout tlacitko abych se tam dostal. Po prvnim stisknuti se radio prepne ne basy a pri druhem byw se mlo prepnout na ovladani balanci mezi prednimi a zadnimi repro. Problem je v tom, ze pri druhem stisknuti se radio vrati do puvodu (jmeno stanice). Nevim kde se to resilo ale poradili mu, at se pres diagnostiku napoji na auto a cosi tam zmeni a reakce na to byla kladna. Psali tam, ze je to radio zakodovane jen na 4x20w a pokud jich je vic tak hrat nebudou, nez se to pres diagnostiku odkoduje

Odkaz ke komentáři
... jelikoz jsou 4 vepredu, tak radio ty zadni odpoji. ...

To je blbost. Sice je v autě 8 reproduktorů, ale vždy 2 jsou na jedné lince, 1 sředy-basy a druhý výšky.

Podívej se přes VAG na radio (56), kódování a mělo by tym být xx4xx, pokud bude jen xx2xx jsou nakódované jen 2 (tedy vpředu). Toto platí pro symphony, ale snad pro melody nebude velký rozdíl v kódování.

Prostřední číslice by měla platit pro všechny typy autorádií pro repro, ostatní opiš a prostřední změň na 4.

Odkaz ke komentáři

To je blbost. Sice je v autě 8 reproduktorů, ale vždy 2 jsou na jedné lince, 1 sředy-basy a druhý výšky.

Podívej se přes VAG na radio (56), kódování a mělo by tym být xx4xx, pokud bude jen xx2xx jsou nakódované jen 2 (tedy vpředu). Toto platí pro symphony, ale snad pro melody nebude velký rozdíl v kódování.

Prostřední číslice by měla platit pro všechny typy autorádií pro repro, ostatní opiš a prostřední změň na 4.

Diky jsi poklad, vecer vyzkousim a dam vedet jak jsem dopadl

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...