Palmer Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 Ahoj, chci se zeptat jestli se dá použít blow of ventil na 1.9TDi ?Jde mi o ten zvukový projev.Nemáte stím někdo zkušenost ? Popřípadě poradit jakej koupit ? Děkuji... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 No investuj peníze do něčeho rozumnějšího 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palmer Odesláno Říjen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 Např? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palmer Odesláno Říjen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 Uvažoval jsem o tomto : http://www.tuning-in.cz/blow-off-ventil-us-racing-pro-diesel.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 Protože to pro diesel nema vůbec žádný přínos tak pro to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palmer Odesláno Říjen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 Však já vim,psal jsem že mi jde jen o ten zvukový projev.Laděný výfuk nemá cenu dávat na TDIčko,stejně to dělá bordel a žadný pěkný zvuk.Tak chci si aspon dopřát to odfouknutí... A potřeboval bych někoho najít kdo to už montoval... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palmer Odesláno Říjen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Hlavně mi jde o to aby to nepoškodilo turbo,někdo tvrdí že to může dělat nákou turbo díru..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Turbo ti to nepoškodí toho se bát nemusíš jen toho zvuku si moc neužijes už jsem to na jedno auto montoval a zvuk toho diesla to docela přehluší samo že v některých režimech co se týká chyb tak ano muže se stát že v určitých prac. Režimech to muže dělat bordel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Palmer: Nechy si vyndat katalyzátor a budeš mít na tom dieslu tak peckovej zvuk jak od blow off, že se lidi budou otáčet. Bude to dělat turbo Vlastní zkušenost (sice né na mým autě, ale bylo to vtipný) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 No tohle bylo "in " tak před 5 lety stačí vyndat středový tlumič hluku ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 A nebo tak. Každopádně fakt bych nekupoval blow off ventil na Dachl. Ani nevím kolik ta sranda stojí. A hlavně kolik ti to přidá koní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Přesně tak koně žádný nepřidá není to benzín a i u benzínu to vlastně nic nepřidá jedna se tam spíš o rychlejší reakci ma no plyn no a dat za to 3tis . . To fakt ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cromwell Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Přesně jak jest popsáno výše :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.