Přejít na obsah

Vaše zkušenosti s opravou karoserie


Doporučené příspěvky

Drastys: chtěl bych vědět názory lidiček.

Třeba ted vím že Alessi jede na opravu kapoty do Hradce Králové po krupobití.Já jsem tam volal ale telefonicky kontakt ve mě nevzbudil důvěru...neochotny a časově nepružny.

Vím že autorizovany servisy maji nasmlouvany na podobny práce lidi z podobných firem jak má napřiklad ten Karosar.

Tys to dával někam opravovat?

Odkaz ke komentáři

Přesně tak Romane, jen to uvedu na pravou míru, budou mě to spravovat v Brně v autosalonu škoda, ale bude to tam dělat firma která je najatá z Hradce Králové. Ta do které jsi volal. Oni mají smlouvu s pojišťovnou a tímto autorizovaným servisem.

Rozsah poškození a foto je v TOMTO vlákně. Jedná se o př. kapotu, dvoje dveře, př. blatníky a střechu celkově přes 100 důlků, ale technici tvrdí, že se jich tam nakonec při opravě najde ještě víc, je to jen hrubej odhad pojišťovny ono se to všechno špatně hledá čím déle se kolem auta chodí, tak se nachází další a další důlky :lol: Auto už jde konečně 5.10.2009 do servisu, tak pak poreferuji a jelikož potom plánuji cestu k tobě, tak to pak můžeš i omrknout ;)

A musím Ti dát za pravdu, že každej se s tím čas od času může setkat a tak je dobré vědět, kde a jak a hlavně za kolik se to dá nechat opravit :D

Odkaz ke komentáři
tak koukam ty dve temata sloucime ne hodte ktere chcete zachovat a ktere presune do zachovaneho, jde v podstate jen o nazev

Mě je to jedno klidně tu moji přesuň sem, ale na druhou stranu si myslím, že je to celkem zbytečný místa je tu zatím dost a nová témata o problematice aut tu moc nepřibývají (např. v sekci o OII). A taky si myslím, že Roman neměl v úmyslu zakládat duplicitní téma, ale směřuje to trochu někam jinam, zatímco já řeším konkrétní událost přes vznik škody, příp. amortizaci jak k tomu bude přistupovat pojišťovna, technologie opravy a za pár dní tam bude i výsledek, tak Romanovi jde spíš o různé druhy poškození (nejen kroupy) a následné zkušenosti s opravama a servisama které to dělají a taky je i více metod (prostě taková hitparáda servisů, které se tím zabývají v různých krajích).

A z mé osobní zkušenosti musím říct, že tyto informace se fakt hodí, protože i když pojišťovny a servisy mají nasmlouvané své firmy, tak čekací lhůty jsou dost dlouhé v mém případě to bylo 2 měsíce. Pojišťovna by mě sice nebránila nechat si to udělat jinde, ale otázka pak zní kde a hlavně riskovat výsledek se mě moc nechtělo (když nejsou reference) a hlavně to budu mít opraveno pod hlavičkou škoda servisu, což by mohlo usnadňovat případnou reklamaci. Takže takové téma (hitparáda), které se týká zkušeností s touto problematikou se fakt může hodit každému. A sloučit se to může kdykoliv podle toho kam se ty témata budu ubírat. :lol:

Rozhodnutí nechám na vás páni velkomožní (čti Admini a Moderátoři) ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Mě by to tedy taky zajímalo - jmenovitě metoda PDR (kdo to kde dělá dobře, rychle, levně, s pečenou kachnou v ceně atp. vs špatně, pomalu, zničí při tom půlku auta...) . Mám na zadním blatníku promáčklej plech cca 20x15 cm. Ale zdá se, že krom Alessiho krup, žádné zkušenosti ???

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Líbí se mi, jaká se tu kvůli výměně čelního skla rozvinula diskuse ... . Má zkušenost je taková, že mi nikdy nikdo nenutil "zalepení" skla, vždy se sklo měnilo. Ano, vím, že výměna skla má svá rizika, ale stejně to sklo je po nějaké době  a porci kilometrů "osekané" a poškrábané, navíc u staršího auta se už začíná i odlepovat, takže vždy výměna. Mě tedy ca 1000,-kč/rok a spoluúčast 1000,- nezabije, takže sklo mám pojištěné a měním, když je potřeba. 
    • bigfavo vaša objednavka je už pripravena a zajtra ju posielam
    • tak potom si treba nastudovat, ze kedy sa opravuje a kedy meni a ked s tym ides do servisu, tak predsa zhodnotia, v akom je to sklo stave a navrhnu nejake riesenie. ci co len tak niekde das auto s tym, ze netusis, co sa s nim bude diat? to pochybujem.
×
×
  • Vytvořit...