lordnuna Odesláno Říjen 14, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2012 Zdarec, může mi prosím někdo poradit? Auto mám na LPG, když se mi poprvé rozsvítilo vystražný oranžový světlo "Emise! Do dílny" a oranžová kontrolka tak jsem vyměnil lambda sondu (na doporučení mechanika), pak byl chvíly klid, když se mi kontrolka rozsvítila po druhé šel jsem na diag vymazal závadu a čekal co bude dál, teď se mi rozsvítila zas, nevíte čím to třeba může být?? Vždycky se to stalo při delší cestě 200km v kuse a víc. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vakles Odesláno Říjen 14, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2012 uz sa tato tema tu riesi skus pozriet nižšie. a svieti ti to kvoli plynu a sondu si menit nemusel jedine ak mas najazdene viac ako 160000km tolko sa v priemere dožije sonda pred katalyzatorom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lordnuna Odesláno Říjen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 uz sa tato tema tu riesi skus pozriet nižšie. a svieti ti to kvoli plynu a sondu si menit nemusel jedine ak mas najazdene viac ako 160000km tolko sa v priemere dožije sonda pred katalyzatorom uz jsem to nasel diky, sorry za zalozeni novyho tema, prosim vymazat toto tema. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.