Fucajs Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Ahoj, mám problém s ikonkou, která mi signalizuje nějakou chybu s airbagem (žlutá ikonka mezi tachometrem a otáčkoměrem - viz obrázek). I když mi tuto chybu v servise přes počítač smazali, tak cca po 1 měsíci se mi tam objevila zase. Nevíte někdo čím to může být? Nějaký snímač, nebo špatný bag? Popř. kde seženu nový snímač? Děkuji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Najprv treba dat, aku chybu to hlasi, bez toho to bude vestenie z gule... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fucajs Odesláno Říjen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Přikládám tedy co píše VAG-COM. Omlouvám se za kvalitu, bylo to na rychlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Fascinuje mne, když někdo fotí plochu na PC :lool: (to je jako používat kalkulačku s otevřeným Excelem)... nebo http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=979&view=findpost&p=1286131 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fucajs Odesláno Říjen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 O Prt Sc zamozřejmně vím, ale bylo to přes kolegův PC, tak tohle bylo nejrychlejší :)... Jedná se tedy o airbag ve volantu, nebo v sedačce? A jak zkontroluji kabeláž a konektory? Jsem amater v autech, tak sorry za blby otazky. (Hledal jsem tedy ještě pojistku na airbagy, ale nikde ve schematech neni... S čím to má společnou pojistku?) Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mumuinek Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 mas nekolik moznosti jak odstrani svitici kontrolku, vse rozdelat prostrikat sprejem na kontakty a sestrojit bud pomuze nebo za cas zacne svitit znovu , nebo vymenit podvolantovy krouzek a nebo nejjednoduzsi ves vyndat zarovicku na Bag a uz se ti nikdy vice nerozsviti .. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 Nemusi tm dělat jen kroužek dost často odchází ten konektor k pytli tváří se jako ok a pří tom je špatný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Toxi5 Odesláno Květen 12, 2015 Sdílet Odesláno Květen 12, 2015 Zdravím Vás, mám vůz OI r.v. 97 1,6 55kw, při dnešní jízdě se mi rozsvítila červená kontrolka airbagu. Vag píše - 00589 - Airbag Igniter 1: Passenger Side (N131), 32-00 - Resistance too High, Readiness: N/A Sundal jsem kastlík a odpojil jsem konektor, předepnul kontakty a připojil, po smazání chyby se hned objeví znova. Nevíte co by mohlo být příčinou? Omlouvám se jestli už nějaké vlákno existuje, jsem tu nový a moc se zatím neorientuji na fóru :-) Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.