Vse se naucim Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 Zdravím, mám problém... Včera jsem si všiml jak pršelo že mám pravé samé kapky a levé úplně čisté nějaká rada naposledy před týdnem mi jelo protože jsem zkoušel jak hřálo...děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 Kdyz rano sednu do auta tak pri dnesnim pocasi (dest,ranni teploty kolem +5)mam zrcadlo u ridice zamlzene a samou kapku-parkoval jsem cumakem v pred a tak jsem zacal parkovat zadkem v pred a situace je naopak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 Zdravím, mám problém... Včera jsem si všiml jak pršelo že mám pravé samé kapky a levé úplně čisté nějaká rada naposledy před týdnem mi jelo protože jsem zkoušel jak hřálo...děkuji. Vyloupni sklo zrcatka a napoj na dratky zkousecku a hned uvidis zda je problem jen ve skel nebo nekde po dratech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Jak bez poškození vyloupnout zrcátko? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Kua, bavíte se o zrcátku v sexci motor... Faja faja! Zrcátko jde normálně vyloupnout šroubovákem - je jen nacvaklé... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 to víš no...kdo nemá s hůry dáno v apatyce nekoupí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.