Jump to content

Vibrácie od podlahy OctáviaII

miki0

Recommended Posts

Prosím o pomoc ak má niekto skúsenosti,mám octaviu Scout rv.2008 2TDI a pri otáčkach okolo 2200ot.min až 2500ot.min začne hluk pod autom a rezonovanie ked uberiem plyn hned to prestane díky moc.

Kukni na vyrovnávací válečky na poloosách jestli nejsou povolený

• 1 month later...

Škoda octavia Scout 2,0 TDI MR 2008 dnes mi začalo triast celé auto pri otáčkach okolo 2000 min.pri volnobehu aj pri jazde a ozyva sa klepanie ako kov na kov,môže to vraj byť dvojhmotný zotrvačník vie mi to niekto vysvetliť či sa môže nahradiť jednohmotným.Díky

Je to muj nazor ... ale ty torzni knity co tam vznikaji se ti prenasi do prevodovky a ty jim urcite neprospivaji... Ber agregat jako celek... dvojhmotka... ulozeni remenice v gume a volnobezka na altiku... asi nejakou funkci maji nebo jsou tam abytecne... asi ne

• 3 months later...

ahoj chcel by som sa len opytat ohladom tych vybracii,boli to nakoniec vstrekovace???? poriesilo to cele trasenie rezonovanie????? vlastnim 4x4 OCTAVIU 2006 a rovnaky problem s rezonovanim plus na volnobeh mi ide motor normalne len niekedy akoby s nim kus potrhalo a potom zas normalne a tak sa to opakujem,daakujem za radu

Nadar mam dvokovú octu 1.9 Tdi zhruba dva roky a vybruje mi to tiež ale všimol som si že nie vždy .Hlavne v zime keď je mráz a zhruba od 1500 do 2000 ot.Mám dojem že to má niečo spoločné z výfukom ale bo niečim blízkym pri ňom ale aj po márnej snahe zistiť čo by to mohlo byť som na to neprišiel . Poraďte ak sa dá ďakujem .Mohla by to prenášať dvojhmota? Mám ju vymlátenú a idem meniť.

• 10 months later...

jaké válečky??

pokud je to scout, tak to může dělat hardyspojka na kardanu, jedna je u převodovky, druhá u diferáku, otáčky by tomu odpovídaly

bola to hardyspojka pri haldexe,po jej výmene je to super dal som orig.diel cena:300,-eur

• 11 months later...

Ahoj,

mám podobný problém, Scout 2.0 CR 103kW 2010. Za studena ok, po zahřátí při otáčkách 1800-2500 s vyšším zařazeným stupněm vibrace od spodu. Hardyspojka ok, vstřiky ok.

Díky za tipy

28.2.15 > tak to vypadá na také na spojku...