Guest perceptio Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Zdravím všechny příznivce Octávie. Prosil bych o radu. Chci pořídit Octávii I nebo Seat Toledo II. Snad se někdo neurazí, že na foru o škodovkách uvažuju o seatu, ale je to taky vlastně VW,ne? . Chtěl bych tak rok 1999, 2000 v benzínu. Najezdím totiž tak 4000 km za rok. Jde mi i o velký kufr pro budoucí rodinu. Vím, že toledo je sedan a má menší přístup, ale snad to není moc limitující. Proto se můžete také vyjádřit. Potom zvažuju motor buď 1.6 74kW nebo 55kW. Většinou jezdím po městě, občas nějaký výlet. Nechci, aby to moc žralo. Stačí, když to bude jako teď moje felda 1.3 :D . Jaký motor by byl z těchto ideální? Toledo se mi líbí moc a není tak okoukané. Oktávka je také pěkná. Navíc jich je větší výběr, ale zase poměrně drahé a prý se dost kradou.... Budu rád za každý příspěvek. Moc děkuju! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 SEAAAAAAAAAAAAT :D akorát těch 1,6 je málo, spíš TDI kufr je stejně velkej 500l, ale vlez je na pikaču, nedejbože, když ti zajede dozadu jinak podvozkově i motorově je to úplně stejné když toledo, tak hledej výbavu signo=digi klima, mlhovky, ele všude ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest perceptio Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Díky! Předpokládám, že na foru škodovkářů mi většina asi stejně doporučí oktávii, ale i tak bych rád znal všechny názory :D . Já osobně se přikláním k Toledu, ale i oktávia mě láká. Ale musela by být nejlépe s novou palubovkou, páč ta stará je opravdu nic moc. Jak to myslíš, že když zajede dozadu....? Co zajede? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Píšeš pro budoucí rodinu - z tohot hlediska je lepší oktávka, do sedanu se kočár blbě dává. Vzhledem k tomu co najezdíš ta benzín 1,6 74kW. Já jsem na tom podobně, ale po městě moc nejezdím tak jsem šel do 2.0 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest perceptio Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 To máš asi pravdu. S tím souhlasím.... Díky za názor! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 oktava vede i v cene nahradnich dilu, kocar se tam vejde krasne do kombi a kup rok tak 2001 a vys (: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 no protože věc co je vzadu v kufru u sedaček se blbě podává ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 mazliik: nemusí být kombi, aby se tam dal dát kočár, co jde trošku složit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.