Přejít na obsah

Hyundai i30 CW - 1.6 CVVT 93 kW

Doporučené příspěvky

Neneneee nejde mi o pozici, ale dve I30 co jsem mel pujcene, mi pripadali kolem nulove polohy volantu takove divne... Blbe se to popisuje, napr. oproti O II tam kdyz jedes pomalu a mallinko zatocis, tak se ti vraci volant do nulove polohy. U I30 co jem mel pujcene, ten volant zustaval v te poloze, co jsem ho nechal, cca do 15 stupnu... jestli mi rozumis co tim myslim... Vsimnul jsem si to hned a myslel jsem si to ze si zvyknu, ale ani po tydnu ne nezvyknul... Ta druha i 30 mela i prepinani ucinku posilovace a bylo to stejne...

Odkaz ke komentáři

No je to oproti O II gumove auto, ale urcite ucel splni... Vybava byla skoro plna. Mne vadil volant a Ondrovi vadil pedal spojky jak bouchal. Ale kazdemu vadi neco jineho... Mne napriklad vubec neoslnil vykon... Oproti moji 1,8 to vubec nechtelo jet. Prvni byl diesel a druhej byl tusim 1,6 ta silnejsi verze. Ale vykon je o zvyku...

Odkaz ke komentáři

ten pocit z gumoveho rizeni jak pises nemam,prijde mi to ok...asi to nebude jak u O II, ale porad mi to prijde dobre. Spojka ok... Razeni ma Skodovka lepsi, presnejsi, o tom zadna!jinak vybavu mam super, vse co js si pral. A motor? Je to atmosfera, a to ja mam rad a tech 93 kW s autem umi radne zacvicit.jasne,neni to turbo,ale je to o prioritach.na nakup,vylet ci chalupu me to v klidu odveze.mam male dite a uz me netlaci potreba extra vykonu.samozrejme mit vic penez,tak je to taky jinak.ja jsem rad,ze to auto mam! Za stejny penize mohla byt F II combi s 1.2 TSI 63 kW.A troufam si rict,ze tohle auto je lepsi jak zminena Fabca... Skodovky mam rad,ale jaksi nebyly v mych moznostech.

Odkaz ke komentáři

ten pocit z gumoveho rizeni jak pises nemam,prijde mi to ok...asi to nebude jak u O II, ale porad mi to prijde dobre. Spojka ok... Razeni ma Skodovka lepsi, presnejsi, o tom zadna!jinak vybavu mam super, vse co js si pral. A motor? Je to atmosfera, a to ja mam rad a tech 93 kW s autem umi radne zacvicit.jasne,neni to turbo,ale je to o prioritach.na nakup,vylet ci chalupu me to v klidu odveze.mam male dite a uz me netlaci potreba extra vykonu.samozrejme mit vic penez,tak je to taky jinak.ja jsem rad,ze to auto mam! Za stejny penize mohla byt F II combi s 1.2 TSI 63 kW.A troufam si rict,ze tohle auto je lepsi jak zminena Fabca... Skodovky mam rad,ale jaksi nebyly v mych moznostech.

Málem jsme v listopadu taky kupovali FII a dneska musím říct, že jsem rád, že jsme to neudělali.

Za stejné lóve jsou daleko lepší a hezčí auta, bohužel pro škodovku.

Odkaz ke komentáři

ke stejnemu nazoru jsem prave take dospel. Proto mame ted s Petou Muminka... Tehda mi nabizeli tu FII v Eleganci,ta zelena rally s TSI 63 kW.Oproti i3o ji chybelo hlavne Esp. A to nemluvim o vnitrnim prostoru. I kdyz prodejce ze Skodovky se nebal F II oznacit za stejne velke auto jako i 3o,coz si dovoluji tvrdit,ze je uplne mimo misu.

Odkaz ke komentáři

jsem si nakonfiguroval Fabii II Combi s 1.2 TSI 63 kW v podobné výbavě co mám já a cena byla "slušných" 392.000,- ... takže tak... faktem je, že když si v roce 2008 kupovala sestra Fabii II, tak v porovnání s ostatníma autama vycházela dobře... už nevím, jak finančně, ale vzhledem, výbavou, kvalitou rozhodně... tehdá jsme projížděli C3, Fiestu, Getze, tuším že 206 ... nj, vše se mění...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...