vorlajz7 Odesláno Leden 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 jojo, FSI jsem mel Scouta...jel paradne! Ale zral tu 98cku a docela dost! :( 1.6 FSI mela tusim 85 kw. Je videt, ze ten vyvoj nezastavis... Uz i ta moje 1.6 ma slusnych 93 kw... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Jsi vždycky říkal, že Otesánek skoro nežere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 :) tak mi ukaž jedinýho Otesánka, kterej nežere??!! :D i ten v pohádce byl nenažranej... :) jinak tě zdravím Michale... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 podařilo se mi aktivovat můj starý účet... jupííí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 :) tak mi ukaž jedinýho Otesánka, kterej nežere??!! :D i ten v pohádce byl nenažranej... :) jinak tě zdravím Michale... ;) I já Tebe Pavle, dlouho jsme se nepotkali ani na fóru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 I já Tebe Pavle, dlouho jsme se nepotkali ani na fóru to ne no... :) a dlouho jsme se nepotkali ani osobně... ;) hm... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 A v cem byl problem v tom prihlaseni na stary ucet??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 to ne no... :) a dlouho jsme se nepotkali ani osobně... ;) hm... Njn, dokud jsem byl v ČR, byly "křivdy" moc čerstvé a pak jsem byl přes rok v Egyptě a Izraeli, no a od srpna jsem ve Španělsku :-D A v cem byl problem v tom prihlaseni na stary ucet??? Neměl heslo, myslím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz7 Odesláno Leden 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Mi. ja vim... tak snad neni jeste pozde to vse napravit! ;) p2p ano, nemel js heslo... prisahal bych, ze mi nefungovalo az do dneska ;) tak hlavne, ze uz to jde ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Tak pls pouzivej jenom jeden nick... mam v tomm potom bordel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz7 Odesláno Leden 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 jasny!!! :D budu a chci pouzivat nick "vorlajz" ;) at v tom nemas ten bordel :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 tak,ted uz je to dobre :D tak,ted uz je to dobre :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Mi. ja vim... tak snad neni jeste pozde to vse napravit! ;) Já myslím, že nikdy není moc pozdě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 No vidis a hned si dal stejne dva prispevky do jednoho...... :lol: :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 to p27: :D:D:D to Mi. Ok ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 tak konečně přikládám fotku interiéru... bohužel Mumínek není uvnitř umytej a vyluxovanej, ale to snad nevadí... ;) ještě přikládám dvě fotečky zadku... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 Ja jsem ho mel pujcen nasi na tyden a co mi na tom I30 nejvic vadilo... nejaka divna nulova pozice volantu... taky si to tak citil??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 p2p...ted presne nevim, co mas presne na mysli? Celkove pozice v aute mi vyhovuje, podobne jak v O II... Ale ty myslis asi neco jineho,co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 Neneneee nejde mi o pozici, ale dve I30 co jsem mel pujcene, mi pripadali kolem nulove polohy volantu takove divne... Blbe se to popisuje, napr. oproti O II tam kdyz jedes pomalu a mallinko zatocis, tak se ti vraci volant do nulove polohy. U I30 co jem mel pujcene, ten volant zustaval v te poloze, co jsem ho nechal, cca do 15 stupnu... jestli mi rozumis co tim myslim... Vsimnul jsem si to hned a myslel jsem si to ze si zvyknu, ale ani po tydnu ne nezvyknul... Ta druha i 30 mela i prepinani ucinku posilovace a bylo to stejne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 aha..., tak toho jsem si nevsiml..., az nekam pojedu, tak to omrknu a napisu svoje postrehy... O II jsem uz neril takrka rok, takze nemam ani to prime porovnani... Jinak jako laik muzu rict, ze se mi ta I 30 ridi prijemne, jizdni vlastnosti jsou velmi dobre.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 No je to oproti O II gumove auto, ale urcite ucel splni... Vybava byla skoro plna. Mne vadil volant a Ondrovi vadil pedal spojky jak bouchal. Ale kazdemu vadi neco jineho... Mne napriklad vubec neoslnil vykon... Oproti moji 1,8 to vubec nechtelo jet. Prvni byl diesel a druhej byl tusim 1,6 ta silnejsi verze. Ale vykon je o zvyku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 ten pocit z gumoveho rizeni jak pises nemam,prijde mi to ok...asi to nebude jak u O II, ale porad mi to prijde dobre. Spojka ok... Razeni ma Skodovka lepsi, presnejsi, o tom zadna!jinak vybavu mam super, vse co js si pral. A motor? Je to atmosfera, a to ja mam rad a tech 93 kW s autem umi radne zacvicit.jasne,neni to turbo,ale je to o prioritach.na nakup,vylet ci chalupu me to v klidu odveze.mam male dite a uz me netlaci potreba extra vykonu.samozrejme mit vic penez,tak je to taky jinak.ja jsem rad,ze to auto mam! Za stejny penize mohla byt F II combi s 1.2 TSI 63 kW.A troufam si rict,ze tohle auto je lepsi jak zminena Fabca... Skodovky mam rad,ale jaksi nebyly v mych moznostech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 o tom zadna svoji sluzbu udela... a otesanek to urco neni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 ne ne Otesanek to fakt neni.to bylo super auto. 4x4,krasny,silny a super podvozek.rad vzpominam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 jj tomu verim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 ten pocit z gumoveho rizeni jak pises nemam,prijde mi to ok...asi to nebude jak u O II, ale porad mi to prijde dobre. Spojka ok... Razeni ma Skodovka lepsi, presnejsi, o tom zadna!jinak vybavu mam super, vse co js si pral. A motor? Je to atmosfera, a to ja mam rad a tech 93 kW s autem umi radne zacvicit.jasne,neni to turbo,ale je to o prioritach.na nakup,vylet ci chalupu me to v klidu odveze.mam male dite a uz me netlaci potreba extra vykonu.samozrejme mit vic penez,tak je to taky jinak.ja jsem rad,ze to auto mam! Za stejny penize mohla byt F II combi s 1.2 TSI 63 kW.A troufam si rict,ze tohle auto je lepsi jak zminena Fabca... Skodovky mam rad,ale jaksi nebyly v mych moznostech. Málem jsme v listopadu taky kupovali FII a dneska musím říct, že jsem rád, že jsme to neudělali. Za stejné lóve jsou daleko lepší a hezčí auta, bohužel pro škodovku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 ke stejnemu nazoru jsem prave take dospel. Proto mame ted s Petou Muminka... Tehda mi nabizeli tu FII v Eleganci,ta zelena rally s TSI 63 kW.Oproti i3o ji chybelo hlavne Esp. A to nemluvim o vnitrnim prostoru. I kdyz prodejce ze Skodovky se nebal F II oznacit za stejne velke auto jako i 3o,coz si dovoluji tvrdit,ze je uplne mimo misu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 No a pak ještě výbava - i C3/C4 má daleko víc než FII, za menší peníze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 tak proc si to ty lidi porad kupujou? Hm? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 jsem si nakonfiguroval Fabii II Combi s 1.2 TSI 63 kW v podobné výbavě co mám já a cena byla "slušných" 392.000,- ... takže tak... faktem je, že když si v roce 2008 kupovala sestra Fabii II, tak v porovnání s ostatníma autama vycházela dobře... už nevím, jak finančně, ale vzhledem, výbavou, kvalitou rozhodně... tehdá jsme projížděli C3, Fiestu, Getze, tuším že 206 ... nj, vše se mění... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.