kauli Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 Zdravím, mám velký problém s chodem motoru na volnoběh, auto jede úplně normálně, ale při volnoběžných otáčkách spadne spotřeba na hodnotu 0,1L/hod a motor začne vibrovat. Přišel jsem na to, že když zapnu klimu, tak spotřeba stoupne na 0.2l/hod a vibrace se výrazně sníží až občas i zmizí. Dá se nějakým způsobem zvýšit dávka paliva abych toto odstranil? děkuji moc za jakoukoliv radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kauli Odesláno Říjen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 Ještě musím dodat že jsem vyměnil vstřikovací trysky za trysky z ARL 110kW a mělo by to dávat nafty víc. poradíte mi někdo přesný způsob jak to přes diagnostiku nastavit? případně pomůže tomu nějaký optimalizační chip? děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 Ještě musím dodat že jsem vyměnil vstřikovací trysky za trysky z ARL 110kW a mělo by to dávat nafty víc. poradíte mi někdo přesný způsob jak to přes diagnostiku nastavit? případně pomůže tomu nějaký optimalizační chip? děkuji Musi se specialne upravit mapy a veskere korekce aby to bezelo korektne.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kauli Odesláno Říjen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 na kolik by mě to vyšlo? na dušičky jedu do Karviné k babičce přítelkyně. Ale chci upravit jen ten volnoběh, spotřeba mi klesla o víc než litr na sto a s tím jsem spokojenej nad míru. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 keca ti palubak... pochop ze mas fyzicky jinou davku v celem rozsahu nez softwerove nakalibrovane trysky pro vsechny rezimy zatizeni motoru, to same pocatek vstriku, navic pokud jsi dal cele AL tak je velice pravdepodobne, ze ti nesedi ani odezva magnetu tzn. 23 kanal je mimo dolerance, dosednuti BIP jehly v magnetu. Vono to jezdi nejak ale korekni to neni. Osalit palubak je jedna z praktik vetsiny firem, rozkalibruji davku vstriku a uz ukazuje to co zakaznika potesi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kauli Odesláno Říjen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Tak jsme to dnes napojili na diagnostiku a i po fyzickém vyzkoušení natankování paliva a dojezdu, spotřeba opravdu souhlasí s počtem ujetých kilometrů, tudíž opravdu rapidně klesla. přidám sem ale to co mě trápí a to je hodnota vstřikovaného paliva. Jen by mě zajímalo jestli je ošálený palubák, nebo i VAS kterým jsme toto zjišťvali. Nezpochybňuji nic z toho co jsi psal, prosím podívej se na fotky z diagnostiky. keca ti palubak... pochop ze mas fyzicky jinou davku v celem rozsahu nez softwerove nakalibrovane trysky pro vsechny rezimy zatizeni motoru, to same pocatek vstriku, navic pokud jsi dal cele AL tak je velice pravdepodobne, ze ti nesedi ani odezva magnetu tzn. 23 kanal je mimo dolerance, dosednuti BIP jehly v magnetu. Vono to jezdi nejak ale korekni to neni. Osalit palubak je jedna z praktik vetsiny firem, rozkalibruji davku vstriku a uz ukazuje to co zakaznika potesi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 (upraveno) Dej kanal 23 pro zajimavost. Ne VAS nekeca, ta davka je tak mala tim padem palubak ukazuje okamzitou spotrebu jinou malou. Tece tam proste moc nafty. Upraveno Říjen 21, 2012 uživatelem TDIfun 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kauli Odesláno Říjen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Dej kanal 23 pro zajimavost. Ne VAS nekeca, ta davka je tak mala tim padem palubak ukazuje okamzitou spotrebu jinou malou. Tece tam proste moc nafty. Moc nafty nebo moc málo nafty? zítra se na to podívám znovu, i na ten kanál 23 a dám vědět děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Moc nafty nebo moc málo nafty? zítra se na to podívám znovu, i na ten kanál 23 a dám vědět děkuji hodne nafty a aby udrzel otacy tak musi ubrat davku, to je doufam logicke. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kauli Odesláno Říjen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 hodne nafty a aby udrzel otacy tak musi ubrat davku, to je doufam logicke. Už rozumím, zítra se ozvu, děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kauli Odesláno Říjen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 Už rozumím, zítra se ozvu, děkuji tak přikládám dnešní poznatky, snad mi poradíte co tím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 Tam jsou cele vstriky AL ze??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kauli Odesláno Říjen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 Tam jsou cele vstriky AL ze??? ano jsou, víš co s tím? ano jsou, víš co s tím? ještě mám tohle: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 Vim.Upravit sw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kauli Odesláno Říjen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 Vim.Upravit sw A nevykazujou ty vstřiky něco jako poškození z vypsaných hodnot? Kdyžtak mohl bys mi do SZ dát nějakou cenovou nabídku na úpravu softwaru? mám představu o 110 kW a spotřebě jako mám teď, když jedu v klidu tak do 5l. Převodovku s ohledem na krouťák už mám skoro celou doma připravenou MQ350. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 A nevykazujou ty vstřiky něco jako poškození z vypsaných hodnot? Kdyžtak mohl bys mi do SZ dát nějakou cenovou nabídku na úpravu softwaru? mám představu o 110 kW a spotřebě jako mám teď, když jedu v klidu tak do 5l. Převodovku s ohledem na krouťák už mám skoro celou doma připravenou MQ350. No vykazujou dle meho spatne hodnotky na ventilech ale to je zpusobeno ladenim sw, kazdej vstrik ma dane kalibrace i pro elektriku ventilu otevreni jehly pro cerpani nafty. Uprava jednotky aby mela presne kalibrace je pomerne narocna a nevim zda nekdo zkousne cenovku. Napisu to do SZ teda.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.