Přejít na obsah

rány od kola spolujezdce

t-vag

Doporučené příspěvky

Zdravím, O1-81kW, pořádně svůj problém nedokážu možná popsat,ale zkusím to: Po přejetí nerovnosti mi jakoby lupne (kov na kov) od přední strany u spolujezdce. Už dlouho s tím laboruju a nevím čím by to mohlo být. Pro začátek hned povím,že mám na octě sportovní podvozek,ale to vylučuju že by to bylo tím,protože lupání bylo už na sériovým. Lupání nemůže dělat ani ložisko - na obou kolech měněna cca týden zpátky, napadlo mě uložení tlumičů protože to je původní,ale zase se ta "rána" ozývá spíš od kola než od blatníku,ale nevím. Jedině mě napadá uchycení stabilizátoru tím mezikusem ve tvaru osmičky,protože i když jsou dávaný nový na obou stranách - najeto cca 2000km,tak na týhle straně u spolujezdce nejde úplně dotáhnout - přišel jsem na to náhodou a je tam stržený závit - v servise kde mi ty osmičky měnily tvrděj,že už to bylo,ale vím že ne - je možný že by ty rány dělala tahle malá vůle na osmičce a ramenem? Neporadil by někdo jak stržený závit řešit? zkusit to dostat ven a vyříznout závit do ramena nový? ptám se na jakýkoli postřehy a budu rád když poradíte. Díky

Odkaz ke komentáři
  • o 11 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...