t-vag Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 Zdravím, O1-81kW, pořádně svůj problém nedokážu možná popsat,ale zkusím to: Po přejetí nerovnosti mi jakoby lupne (kov na kov) od přední strany u spolujezdce. Už dlouho s tím laboruju a nevím čím by to mohlo být. Pro začátek hned povím,že mám na octě sportovní podvozek,ale to vylučuju že by to bylo tím,protože lupání bylo už na sériovým. Lupání nemůže dělat ani ložisko - na obou kolech měněna cca týden zpátky, napadlo mě uložení tlumičů protože to je původní,ale zase se ta "rána" ozývá spíš od kola než od blatníku,ale nevím. Jedině mě napadá uchycení stabilizátoru tím mezikusem ve tvaru osmičky,protože i když jsou dávaný nový na obou stranách - najeto cca 2000km,tak na týhle straně u spolujezdce nejde úplně dotáhnout - přišel jsem na to náhodou a je tam stržený závit - v servise kde mi ty osmičky měnily tvrděj,že už to bylo,ale vím že ne - je možný že by ty rány dělala tahle malá vůle na osmičce a ramenem? Neporadil by někdo jak stržený závit řešit? zkusit to dostat ven a vyříznout závit do ramena nový? ptám se na jakýkoli postřehy a budu rád když poradíte. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 Co takhle silentbloky na ramenou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 taky se zeptám , mě se zase ozve taková tupá rána , když dám plnej rejd a pomalu se rozjedu . Auto bylo zvednuté a na žádnou závadu se nepřišlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 zvuk kov o kov se mi ozyval pri utrzenem silentbloku na rameni. mel jsem tim stoceny trocha i volant. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 dával jsem oba nové . Dělá to pořád stejně , možná i více 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Říjen 26, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2012 tak jsem dal zimáky 16" a přestalo to dělat úplně . Když tam mam 17" tak to dělá . nechápu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
justin Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Cau chlapi,mam podobnej problem na 66kw pri rozjezdu se mi od spolujezdce ozve tupa rana neporadi mi nekdo co stim?menil sem spodni ulozeni motoru,tycky stabilizatoru(kosti),ulozeni stabecu a zavada pretrvava.jeste se menili puky na ramenech a horni ulozeni tlumicu. Dik za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.