Přejít na obsah

Použití 100W žárovek v předních světlech

MILAN 74

Doporučené příspěvky

Je možné po konstrukční stránce el.instalace použít v předních světlech octavia 2 ,žárovky H7 s příkonem 100W.

vím, že nejsou schválené.Nedochází k přehřívání (pálení)el.instalace nebo přehřívání světlometu (slepnutí).

Mám světlomety z čočkou.Přes den používám denní led světla.Dík za info.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Já měl na Felicii taky 90/100W. Rozdíl od obyčejné H4 jsem téměř nepoznal, ale říkal jsem si, že jsem pro to udělal maximum. Nechal jsem pro jistotu zkontrolovat seřízení světel, abych neoslňoval.

Pak jsem dal na rady z fóra a světla jsem osadil H4 OSRAM NIGHT BREAKER PLUS. Byl to opravdu velký rozdíl.

Takže tyto žárovky mám i v OII bez čočky. A to jak H7 tak H1. Když jsem je vyměnil, byl zase vidět velký rozdíl od obyč. halogenek.

Opravdu 100W žárovky nestojí za to!

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Hoši, jaké nejlíp dát žárovky do FL abych to měl barevně sladěné s LED v RS nárazníku.Ten svítí do modra a originál halogeny s původníma žárovkama do žluta. Vypadá to docela blbě a na xenony se teď zrovna hned nechystám . Kterou značku a třeba typ žárovky koupit nejvhodnější , aby to svítilo jak ty LED ale taky dobře , abych viděl, a zase ale, aby se mi neroztavili světla ? :-) Díky za typy ......

Byly by vhodné na OII FL. OSRAM NIGHT BREAKER PLUS? Jak po stránce barvy světla, tak z pohledu nezničení/ neroztavení/ nezčernání vnitřku lampy?

Odkaz ke komentáři

Zdravím,koupil jsem do světlometu žárovky OSRAM NIGHT BREAKER PLUS.Proti klasické žárovce OSRAM OSRASILVERSTAR H7 12V 55W (patice PX 26 d)nevidím rozdíl.

Doporučuji Žárovka OSRAM COOL BLUE INTENSE H7 12V 55W (patice PX 26 d)u této žárovky je namodralé světlo,nevíhoda

je kratší životnost proti standartní žárovce H7 OSRAM.

Odkaz ke komentáři
  • o 9 měsíců později...

Jak je na tom watáž? Jak silné....nějaké označení,které je vhodné, nehodlám za chvilku měnit kabeláž ani patice, i když ty asi koupím pro jistotu keramické.Když už budu kupovat čočky tak na žárovkách šetřit nechci

Upraveno uživatelem sisin
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...