naja Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 zdravím ,chci se jen poinformovat , když chci nastartovat v tomto období ,tak žhavení zasvítí jen krátce, relé vypne později ,nastartovat jde dobře , jen co způsobuje ono krátké žhavení, jestli to mám vůbec řešit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 doba žhavení se odvíjí od teploty chladící kapaliny kterou snímá čidlo a ůdaj posílá do ŘJ která upravuje délku žhavení pokud ti auto startuje tkzv. na brnknutí bych to neřešil pokud ne udělej si jednoduchou vychytávku a budeš mít po starostech s teplými i studenými starty http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=1932 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Říjen 30, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 Tipl bych, že máš špatné čidlo teploty vody, taky mně to dělalo, že to žhavení jenom probliklo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sinor29 Odesláno Listopad 1, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 Zdar když jsem měl špatné čidlo teploty tak to pořád žhavilo hrozně dlouho bylo to na jaře ráno +7 večer +17 a stejně to žhavilo cca 20 sekund co jsem se dočetl v dílenský příručce tak je to stav kdy čidlo teploty nefunguje dal jsem tam novej originalní a jak je nad +5 žhavení je cca 1 vteřinu pod +5 se to prodlužuje........mám teď sice problem s ranním startem viz.o tom píšu jinde :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.