Bartus Odesláno Listopad 1, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 Zdravím, mám trapnou otázku. Prosím vás jak vyndat osvětlení ve schránce u spolujezdce? :) Nějak více než jen odklopit. Octavia I 2002 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Listopad 1, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 Demontovat celu schranku drzi na 5 sroboch. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Petr Přibík Odesláno Listopad 25, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 Jestli máš na mysli jen to ,,sklíčko,, tak ho opatrně ze strany poddloubneš nožem například a jakmile povyskočí,tok ho musíš opatrně vytahovat směrem ven a zároveň směrem nahoru,je tam zespod taková pacička pohyblivá,která spíná obvod po otevření schránky,tím pádem se Ti rozsvítí.Jakmile ho dostaneš ven i s kusem kabelu,musíš rozpojit konektor,drží to tam celkem fest,musíš opatrně použít více síly.Já si zrovna včera v práci místo té klasické sufitky letoval natvrdo mezi kontakty 8 bílých smd diod a schránka v noci doslova září,vypadá to moc a moc luxusně :o) to samé mám v kufru.Sériové světlo bylo pro mě nedostačující. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlezminazada Odesláno Leden 26, 2013 Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 Jestli máš na mysli jen to ,,sklíčko,, tak ho opatrně ze strany poddloubneš nožem například a jakmile povyskočí,tok ho musíš opatrně vytahovat směrem ven a zároveň směrem nahoru,je tam zespod taková pacička pohyblivá,která spíná obvod po otevření schránky,tím pádem se Ti rozsvítí.Jakmile ho dostaneš ven i s kusem kabelu,musíš rozpojit konektor,drží to tam celkem fest,musíš opatrně použít více síly.Já si zrovna včera v práci místo té klasické sufitky letoval natvrdo mezi kontakty 8 bílých smd diod a schránka v noci doslova září,vypadá to moc a moc luxusně :o) to samé mám v kufru.Sériové světlo bylo pro mě nedostačující. Myslíš, že 3 LEDky by to taky utáhlo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mslx Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 neviete ake ma oznacenie ta ziarovka v schranke spolujazdca ? dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Myslim ze je to normalni sufitka ,ne ? cislo dle Etky N 017 726 2 Tady to mas http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/n0177262-zarovka-12v-3w-sufit-eu-12905.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=15997 koukni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.