Přejít na obsah

Proč nové forum

vittorio

Doporučené příspěvky

jen se mi libi jak proste nejdriv neco udela a pak kdyz proste vidi ze asi nejsem jedinej blbec co proti tomu neco ma ja, jtak pak po dvu tydnech napise neco takovyho a to toho namazal a naprepisoval se, ze se mu vubec s tim chtelo prepisovat :palec:

ted si proste mysli ze nam to natrel kdyz tam tohle nic nerikaji napsal :palec: jo kdyby dal link tak dejme tomu ale tohle, dyt ty lidi ani nevedi co je OC

jardo ja byt tebou napisu tam aspon octaviaclubu at si to vygoogli, kdyz tam das odkaz tak ho beztak smazne :(

Odkaz ke komentáři

Tak jsem tam dostal varování 33% od velkého "O" (je to ó není to "nula" jak by si mohli někteří dle jeho chování myslet) prý za zdvojování příspěvků (nikdy jsem nic nezdvojil) a nemůžu psát, když dám odeslat tak mi to skočí na hlavní stránku a příspěvek se neodešle. Asi se to tý "0" vlastně "O" nějak rozbilo.

Ještě si s ním dopisuji mailem, na to že mu je 45 tak "0" absolutně nezvládá, odpovídá na něco co nikdo nechtěl a celkově mi přijde "méně chápavý" a jako by odpovídal v horečkách nebo absolutně sjetý...

Odkaz ke komentáři

admin sekce uplne na dne,aneb to nejdulezitejsi dejme na dno az se nikdo o nicem nic nedozvi a muzeme vesele mazat :palec:

tak toj etrapnost...hlavni je ze na zacatku sou auta stary 30 let ke se to vazne hejbe, on si snad mysli ze je prahne ze skodateamu :palec:

napiste to tam nekdo za me ze je to kravina mi u sekce na dne napsano ctete vsichni pravidelne :(

Odkaz ke komentáři

No já to tam napsat nemůžu, páč mi to nende :palec: Ono já ho trošku deptám přes maily, když jsem zjistil kolik mu je, tak ještě chvilku vydržím. Jen tady ocituji z mailů:

Vážený pane Libore Oliči,

>

> Jako majitele domény skodahome.cz Vás informuji o okamžitém odvolání

> souhlasu se zveřejněním mých příspěvků na fóru skodahome.cz vedených

> pod liasem "murder" registrační E-mailová adresa m@m.cz

>

> Tímto z hlediska autorského zákona požaduji odstranění všech mnou

> vytvořených příspěvků v termínu do 30.6.2009, pokud se budou mé

> příspěvky vyskytovat na již zmíněném fóru i po tomto datu

>

> Budu nucen se obrátit na soudy České Republiky o vydání předběžného

> opatření ve věci pozastavení činnosti fóra do doby vyřešení soudního

> sporu, což by jste jistě nechtěl.

>

> S Pozdravem

Murder (v mailu vlastním jménem)

Na vědomí:

>

> Libor Olič -- provozovatel fóra

> JUDr Petr Právník -- právní zástupce Murdera

Na to mi odpověděl:

Jen Ti zacituji s čím jsi sám dobrovolně souhlasil

16. Zaregistrováním se na fóru SKODAHOME.cz jste se zavázali dodržovat pravidla tohoto diskuzního fóra. V případe porušení těchto pravidel jste povinni akceptovat rozhodnutí administrátorů nebo moderátorů bez výjimky.

No a má odpověď:

Pane Oliči,

Za prvé netykáme si, alespoň ve slušné společnosti s tykáním musí souhlasit obě strany.

Za druhé žádné pravidlo jsem neporušil, pouze jsem obnovil příspěvek, který neodporoval pravidlům se kterými jsem souhlasil při registraci na fórum, který se z fóra ztratil.

Za třetí Vaše zdůvodnění je absolutně scestné, nijak neruší mé odvolání souhlasu se zveřejněním. Dále v rámci zákona o ochraně osobních údajů a zákona o autorských právech, která jsem na Vás nikdy nepřevedl, jste povinen vymazat všechny mé osobní údaje z databáze, taktéž všechny mé díla (příspěvky s nickem "murder") odstranit z databáze, dokonce i z citovaných odpovědí.

Následky svého konání jste měl zvážit před vašimi neuváženými činy, nyní musíte jen napravit své chyby.

Dovoluji si vás upozornit, že termín 30.6.2009 se blíží a jistě ve svém věku 45 let víte, že soud předběžné opatření vydá velmi rychle.

S pozdravem

Murder

No a jak píšu vzhledem k "dospělosti" tohoto případa budu pokračovat ještě chvilku :palec: Je opravdu velice snadno točivý a to já rád. Jako ješita maže nezávadné příspěvky a je mu vše jedno, viz například "Andílek" která nikdy ani nedráždila, jemu fakt muselo hrábnout.

Upraveno uživatelem Murder
Odkaz ke komentáři

murder: je to zajimavy ale ja bych na to sral, ono takhle kdyz se dva budete kockovat tak asi dobry, ja se jen bojim ze olin je schopnej to votocit jakkoli proti me nebo proti celymu C, dost nerad bych se ja pak soudil, kdyz on na me neco zacne vytahovat apod. znate to :)

ja myslim ze si ho vydusil a nechal bych to uz byt, at si na svym foru dela co chce a ty pozadej o smazani vseho asi a bude to jedoduchy, ono to nejak jde myslim hromadne smazat vsechny tvoje prispevky ale nejsem si tim jisty...

nevim ja jen hlavne aby se to nejak neotocilo proti nam a me jako "PROVOZOVATELI" :) tohodle fora :(

Odkaz ke komentáři

Kašlu na něj 30.6 mu chci napsat naposledy s doporučením k léčbě, že zase jiný známý z oboru psychiatrie tam jednoznačně vidí nějakou diagnózu a proto ho jako nemocného člověka nechám být, možná mu to pošlu už zítra ať máš klid. Proto jsem do toho už netahal OC ale jen mé příspěvky.

A neboj on je jen velký křikloun, ale ani křičet neumí, on je opravdu jen strašně nešťastný.... :)

Upraveno uživatelem Murder
Odkaz ke komentáři
murder: je to zajimavy ale ja bych na to sral, ono takhle kdyz se dva budete kockovat tak asi dobry, ja se jen bojim ze olin je schopnej to votocit jakkoli proti me nebo proti celymu C, dost nerad bych se ja pak soudil, kdyz on na me neco zacne vytahovat apod. znate to :)

ja myslim ze si ho vydusil a nechal bych to uz byt, at si na svym foru dela co chce a ty pozadej o smazani vseho asi a bude to jedoduchy, ono to nejak jde myslim hromadne smazat vsechny tvoje prispevky ale nejsem si tim jisty...

nevim ja jen hlavne aby se to nejak neotocilo proti nam a me jako "PROVOZOVATELI" :) tohodle fora :(

Zbytečně se ho bojíš Viktore - o co se s tebou bude soudit? Že jsi mu vzal kousek duševního vlastnictví u kterého ani on sám neprokáže vlastnictví? Neblázni! Chápu, že je jednou tak starej jak ty a že z něho možná maš obavy či respekt, ale podle mě je to zbytečné, ten člověk se shodil sám a kdykoliv jsem se s ním bavil, velmi záhy mu došly argumenty. To spíš on je zralej na trestní oznámení pokud Ti bude vyhrožovat. Takže cokoliv od ignorace k provokaci je možné a není nutné se ho bát.

Odkaz ke komentáři

no bral jsem to hlavne tak at nas prestane komplexne votravovat ze se bez nej obejdeme a energii muzeme venovat necemu jinymu...on si najde hodny nov ylidi kteri admin sekci nenajdou :)

libi se mi jak jsou tam vzdycky pravidla nejaky sekce nebo admin veci a jsou napsany lidma ktery uz nejsou admini :)

Odkaz ke komentáři

No a ked si pamatas na rozdelovanie bazara, tak to tusim este stale neapdejtli a davon je podla toho zodpovedny za jednu zo sekcii. :)

Inak uprimne povedane, chovanie onoho cloveka naozaj svedci o jeho emocionalnom a spolocenskom IQ, ktore je zial nizke.

Z jeho vyjadreni by som povedal, ze je mladsi ako Viktor. :) a ze este nevysiel z puberty. Alebo znova nanho prisla? :)

Odkaz ke komentáři

no nejvic me stvalo ze mi to musel porad predhazovat, celkm by me zajimalo kolik ma ten skodahoum vlastne clenu to se nejak na tech zelenozelenejch strankach nedozvis :) nevim, me se nelibej a jedina vyhoda je psani clanku Olinem ktery na to ma cas :)

ale jeho chovani nekomentuju, vzdycky sem ho bral ale to co predvedl tedko tak to veskera ucta dejme tomu k tom uze sraz zarizoval a taky vymyslel nejakej club fabii tak to slo do haje...no to je jedno, jeho problem a jeho vec, ja mam ten svuj pisecek jak oni mi rikaji a mam klid ze ano :)

Odkaz ke komentáři

Tohle dnes přišlo z RS klubu:

Hledají se lidi kteří radi pomužou ostatním a nastolí na forum pořadek a

klid. Kdo by měl zajem nebo doporučil by člověka který tohle rád děla ať

napiše.

Jsem zvědavej kdy Olina a Ptica zjistí, že zdvojené nicky jim jsou prd platné neb práci neudělají...

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...