acter Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Jsem s vami, bratri :) Kdyby se to nakonec zvrhlo v nejakou prestrelku, mohl bych Vam tady v Rusku urcite sehnat nejaky AKčka :) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Jsem s vami, bratri :) Kdyby se to nakonec zvrhlo v nejakou prestrelku, mohl bych Vam tady v Rusku urcite sehnat nejaky AKčka :D Ty jseš z Rossiji??? :D tak to je supr...já jsem taky původem odtud :) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Ty seš ťula Romane :) , je z Čech, ale v Rusku je pracovně. Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Ty seš ťula Romane :) , je z Čech, ale v Rusku je pracovně. A jak to mám asi vědět nevíš? Přemejšlej Mišičko :) Raději mi řekni proč mám zablokovanej učet na SH? Mám tam vlákno a jdu tam občas kvůli němu :D Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Romčo já Ti odpovim, páč tady na tomhle fóru jsi aktivnější a na ŠH už nastoupili restrikce Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 A jak to mám asi vědět nevíš? Přemejšlej Mišičko :) Raději mi řekni proč mám zablokovanej učet na SH? Mám tam vlákno a jdu tam občas kvůli němu :D Nečteš, nevíš, hlavně, že máš 600 příspěvků za 4 dny běhu fóra :) Nevím Romane proč máš zablokovaný účet, já to teď zkoušel a mě jede, jen ten podpis se sám přes noc mění :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 ty ma zablokovanej ucet? :) spis ti sebrali ikonku clubu a ted nemuzes do moje octavia ne? :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Ikonku clen OC tam porad ma. Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Sa cudujem, ze je tam stale prispevok s odkazom na "fungovanie fora" (TOP20 prispievatelov) :) Odkaz ke komentáři
Laci L&K Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 tak súdružská návšteva neobišla ani mňa :) http://forum.skodahome.cz/index.php?showuser=11311 Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Z ničeho nic mi začal opět fungovat přistup na SH...zvláštní.Napsal jsem dotaz na ADMINA SH a jsem zvědavý na jeho reakci. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 pochybuju, že se nějaké odpovědi dočkáš... Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 pochybuju, že se nějaké odpovědi dočkáš... Uvidime...dám každopádně info sem. Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 tak súdružská návšteva neobišla ani mňa :D u mna bol este vcera http://forum.skodahome.cz/index.php?showuser=8157 Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 u mě byla taky taky včera delegace z vyšších míst Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 U mne taky.... Nekdo mi furt na SH meni popis ...divne.... :D Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 jj s podpisy se tam dejou veci, to se asi cizaa uci administrovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 nechte je ''ajťáky'' Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 Hele tohle už trošku zavání schizofrenií. Olin se tam zakládá nové účty a vystupuje tam pod nima Teď je z něj momentálně cizaa :D Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 No co, vcera bol aj tu, zahliadol som par krat uzivatela kokta prihlaseneho. Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 Hold Olin jako "nejvyssi" na SH vse monituruje v utajeni... :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 neni to jednoduchy bejt provozovatel koukni na me ;) Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 neni to jednoduchy bejt provozovatel koukni na me :D nj, ale ty jestli z toho zblbneš tak ti dáme přes držku ;) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 nj, ale ty jestli z toho zblbneš tak ti dáme přes držku ;) se těš Vitto na 11 července...a jestli nepřivezeš dárečky tak jsi mrtvej prezidento... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 ty vole ze ja nikam nepojedu no ja bych rad darecky ale kasa je po nakupu licence a samolepek zase trochu nizka ;) romane kolik lidi ma prijet? celkem...? Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 Cus Vittto, dost lidi mi pise ze stareho fora ze nevi co se deje a kde vubec jsem a proc nejsu na starem foru... Nemas nejakou moznost dat hromadnou zpravu jeste jednou, vsem clenum otaviaclubu nebo vsem clenum SH ze je zalozene nejake jinne forum a ze jsme se prestehovali a dalsi navrh, neda se pri prvnim prihlasenim teda registraci at se kouknou nebo je tam presmerovat na duvody zalozeni noveho fora.... Je dost lidi co tapou a nevi co a jak...Dik Fido je to jen navrh..... Cus nas El- prezidento.... ;) :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 rad bych ale jak vidis skodhaome si nepreje odkazy na nase forum ;) nestihl jsem rozeslat hromady email clenum tam ale posilam porad hromadny emaily vsem lidem z OC, ale bohuzel ti co nejsou na OC tak tem se to nedostane bez toho aby to provozovatel porad nemazal jak maly dite, pro nej proste neexistuje moznost ze by lidi chodili sem i tam :D tak t je pak tezky presmerovat nejde, ale myslim ze musime vyckat a je to i na nas na clenech delat osvetu aspon pomoci SZ na SH nebo jinak no :lool: Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 leda ze by se nekdo kdo je jeste mod nebo admin na SH chtel odvarit, ale kdo vi jestli tam nekdo jeste zustal teda spis jim zustali ty fce Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 michalf je jedinej posledni admin Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 Vitto: přijede cca 30 lidiček a s Tebou počítám na stoprocent. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky