Hurikan88 Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 a co takhle klucí? Bude to na novej lak, nové auto takže nějakej clay nebo ironX bych zatím vynechal pár měsíců.. Má tam někdo nějakou slevu vůbec? :-) objednal bych to v týdnu asi.. Doma mám ještě vosk rozprašovač, myslím že by mohl stačit a při další objednávce s clay..atd bych nějaký vzal.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 (upraveno) Nevidím tam žádnou leštěnku a to hlavní, máš doma něco co ti udělá tu aktivní pěnu, ten napěňovač, někde jsem četl že to co je ve wapce tak na to není vhodný... edit: sleva funguje když si o ní napíšeš jako člen OC a jméno tady :) Upraveno Září 9, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Má tam někdo nějakou slevu vůbec? :-) objednal bych to v týdnu asi.. Členové OC klubu mají slevu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 leštěnku nemám a wapku s napěňovačem mám právě tak jsem to chtěl vyzkoušet.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 (upraveno) myslím že jesem někde četl že ti to wapka nenapění nebo respektive nenastavíš si pořádně ten poměr přestože to na wapce je, já nevím ještě tomu tolik nerozumím sice říkáš že to půjde na novej lak ale ta leštěnka ti ho prostě připraví pro ten vosk, z výroby tam taky něco napatlanýho je něco jako myčka vosk... Upraveno Září 9, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M4Touch Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Doporučí mi někdo nějakou leštěnku? Koukal jsem po týhle http://www.detailingshop.cz/cisteni-laku-a-clay/1041-dodo-juice-basics-of-bling-prep-polish-250ml.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Limeprime od Doda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 (upraveno) moze ist lime prime lite naneseny rucne ako priprava pod vosk ? Upraveno Září 9, 2013 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 myslím že jesem někde četl že ti to wapka nenapění nebo respektive nenastavíš si pořádně ten poměr přestože to na wapce je, já nevím ještě tomu tolik nerozumím sice říkáš že to půjde na novej lak ale ta leštěnka ti ho prostě připraví pro ten vosk, z výroby tam taky něco napatlanýho je něco jako myčka vosk... Karcher stím pěnovačem má na sobě regulaci co to krásně pění. moze ist lime prime lite ako priprava pod vosk ? ano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 oks. a dalsia vec ze mozem clayom vzat aj skla zvonku ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 oks. a dalsia vec ze mozem clayom vzat aj skla zvonku ??? i ze vnitř.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Karcher stím pěnovačem má na sobě regulaci co to krásně pění. Máš to vyzkoušený ? jsem se o to zajímal pak jsem se ale dočetl že ten vestavěný pěnovač není moc vhodný na to.. na youtube všichni používají ten externí pěnovač jako nástavec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 noo tenhle mám... myslel jsem to tím externím... jak se nasazuje na pistol.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 (upraveno) Tak to pak jó, já zase mluvím o tom co je integrovaný ve vyšších řadách karcheru... hlavně že si rozumíme edit: Koukám že používáme zhruba stejný produkty akorát ty si o krok napřed :) jakou používáš pěnu na supernatural vosk ? Ta pěna mi přijde zajímavá a mám to chuť vyzkoušet, karcher nabízí přímo něco takového http://www.strojeprofi.cz/karcherkrnov/eshop/11-1-Prislusenstvi-cisticich-stroju/0/5/205-Karcher-penovaci-tryska-0-6-L-s-regulaci Upraveno Září 9, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Já mám pěnu PH agresive :D jen na auta co nebyly nikdy voskovány. A sobě když sundavám zbytky vosku. Jinak jedu glaze ,-) Jo Vitto chtělo by to další díl. Příprava na vosk a voskování. A na jaře jdu do 3 stupňového leštění tak by se mohlo udělat i o tom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 za to pokracovanie clanku hlasujem aj ja :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Zdaravi prosim o radu aky je rozdiel medzi ValetPro Achilles a ValetPro Classic paint cleanser.dik za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 (upraveno) Kdyz budu chtit neco koupit staci teda prispsat k objednavce nick a cislo clena pochopil jsem to spravne?Diky Upraveno Září 9, 2013 uživatelem princes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Princes pochopil si to spravne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 (upraveno) princes: ano, já jim pro jistotu napsal mail, protože jsem měl platbu předem a tak jsem čekal na přepočítanou fakturu, abych to mohl zaplatit Tak půjdu dneska nanést druhou pořádnou vrstvu vosku a jsem zvědavej, ještě asi pro jistotu dám 3. zítra a když to zas vydrží 2 týdny tak mě trefí šlak Upraveno Září 10, 2013 uživatelem ketys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 dik moc za info ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
proctikos Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 Tak už se rýsují prostory na konání jarního setkání našeho kroužku, pravděpodobně to bude u mě v Brandýse nad Labem ve zdejším mycím centru . Jinak ve Sparru v Hostivaři se nějak změnila konstelace hvězd a už mě tam nechtěli pustit. Jel jsem do Edenu na Slavii a tam mě pustili za 400,- do boxu a dokonce mi nabídli jejich chemii, stěrky a jelenice :lool: tak jsem s díky odmítl :lool: Pak se kluci šli dívat co dělám a přesvědčili se, že ruční mytí není jako ruční mytí :D Dost lidí se mě ptalo, zda bych jim sestavil balíček produktů přímo na jejich auto. Doufám, že jsem vyhověl, ale přeci jen je lépe auto vidět na živo, tak doufám, že se uvidíme minimálně na jaře Jaka skoda, ze jsem o vas este na jare nevedel :( Musim to napravit a zucasnit se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 Tak jsem na to asi už kápnul chlapi :) Nanášel jsem ten supernaturál tentokrát prsty a snažil jsem se, aby ho tam bylo fakt dostatek 30 minut jsem ho nechal zatvrdnout a pak mikrovlákno a šuup to rozleštit. A co jsem se fakt divil, tak to dneska šlo o poznání hůř rozleštit (o dost hůř ) A to si myslím, že je správně, takže budu určitě na správné cestě. Zítra pro jistotu dám ještě jednu vrstvu a jsem zvědavej, jak dlouho ta střecha a kapota vydrží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
proctikos Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 Kluci, jaky mate nazor na tohle?? staci to, nebo je potreba este neco k tomu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 jakou? Tu matrix ze supermarketu EVA (je to na Mleniku, takze vyzvednuto hned cestou z prace) sleva funguje když si o ní napíšeš jako člen OC a jméno tady :) Musi byt clen OctaviaClubu a za karticky opsat ID a nick Jo Vitto chtělo by to další díl. Příprava na vosk a voskování. A na jaře jdu do 3 stupňového leštění tak by se mohlo udělat i o tom. Chtelo :) ja muzu udelat fotky z rucniho i strojniho lesteni trochu tedko, jen se k tomu dostat v nedeli, z DS mam objednano i kotouce per huba zatim jenom ale. Kdyz budu chtit neco koupit staci teda prispsat k objednavce nick a cislo clena pochopil jsem to spravne?Diky ID a nick z karty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 Tak jsem na to asi už kápnul chlapi :) Nanášel jsem ten supernaturál tentokrát prsty a snažil jsem se, aby ho tam bylo fakt dostatek 30 minut jsem ho nechal zatvrdnout a pak mikrovlákno a šuup to rozleštit. A co jsem se fakt divil, tak to dneska šlo o poznání hůř rozleštit (o dost hůř ) A to si myslím, že je správně, takže budu určitě na správné cestě. Zítra pro jistotu dám ještě jednu vrstvu a jsem zvědavej, jak dlouho ta střecha a kapota vydrží. Hůř to šlo, protože jsi to nechal moc dlouho zatvrdnout. Jinak už vím proč jsi ten vosk tam neměl. Dělá to ten šampon. Sice je PH neutral, ale je to AG a má v sobě nějaký látky co supernatural sundaj dolu. Takže doporučuju pořídit něco od doda a nebo ten raceglaze co mám já. Tam je jistota, že to vosk nežere. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 Hm. Tak to jsi mě nepotěšil. Toho samponu mam jeste hodne, zato vosku ani ne na jednu vrstvu na cely auto. Spis na podzim zkusím teda vosk od autoglym, dokud mam šampon. Anebo jeste uvidím no. Kazdopadne diky ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 ten HD vosk od AG je hodně dobrej. sice není přírodní, ale dokáže zakrývat spoustu nedostatků. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 kolko cca treba nechat schnut supernatural vosk? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 (upraveno) tipuju tak 10-15 minut né na slunci... Jěště bych potřeboval radu budu známýmu kupovat šampon ale váhám mezi dodo supernatrual a raceglaze aquabath.... race je o dost levnější ale pravděpodobně se ředí v jiném poměru a vydrží míň... U doda je pumpička na 3L tuším a u raceglaze je 3-4 víčka na kýbl já si sakra nedokážu představit vůbec ten poměr Upraveno Září 10, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.