Přejít na obsah

Michiho detailingový kroužek

Doporučené příspěvky

a co takhle klucí? Bude to na novej lak, nové auto takže nějakej clay nebo ironX bych zatím vynechal pár měsíců..

Má tam někdo nějakou slevu vůbec? :-) objednal bych to v týdnu asi..

Doma mám ještě vosk rozprašovač, myslím že by mohl stačit a při další objednávce s clay..atd bych nějaký vzal..

post-6275-0-48582700-1378728481_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Nevidím tam žádnou leštěnku a to hlavní, máš doma něco co ti udělá tu aktivní pěnu, ten napěňovač, někde jsem četl že to co je ve wapce tak na to není vhodný...

edit:

sleva funguje když si o ní napíšeš jako člen OC a jméno tady :)

Upraveno uživatelem header009
Odkaz ke komentáři

myslím že jesem někde četl že ti to wapka nenapění nebo respektive nenastavíš si pořádně ten poměr přestože to na wapce je, já nevím ještě tomu tolik nerozumím sice říkáš že to půjde na novej lak ale ta leštěnka ti ho prostě připraví pro ten vosk, z výroby tam taky něco napatlanýho je něco jako myčka vosk...

Odkaz ke komentáři

myslím že jesem někde četl že ti to wapka nenapění nebo respektive nenastavíš si pořádně ten poměr přestože to na wapce je, já nevím ještě tomu tolik nerozumím sice říkáš že to půjde na novej lak ale ta leštěnka ti ho prostě připraví pro ten vosk, z výroby tam taky něco napatlanýho je něco jako myčka vosk...

Karcher stím pěnovačem má na sobě regulaci co to krásně pění.

moze ist lime prime lite ako priprava pod vosk ?

ano

Odkaz ke komentáři

Tak to pak jó, já zase mluvím o tom co je integrovaný ve vyšších řadách karcheru... hlavně že si rozumíme pivo.gif

edit: Koukám že používáme zhruba stejný produkty akorát ty si o krok napřed :) jakou používáš pěnu na supernatural vosk ?

Ta pěna mi přijde zajímavá a mám to chuť vyzkoušet, karcher nabízí přímo něco takového http://www.strojeprofi.cz/karcherkrnov/eshop/11-1-Prislusenstvi-cisticich-stroju/0/5/205-Karcher-penovaci-tryska-0-6-L-s-regulaci

Odkaz ke komentáři

princes: ano, já jim pro jistotu napsal mail, protože jsem měl platbu předem a tak jsem čekal na přepočítanou fakturu, abych to mohl zaplatit :palec:

Tak půjdu dneska nanést druhou pořádnou vrstvu vosku a jsem zvědavej, ještě asi pro jistotu dám 3. zítra a když to zas vydrží 2 týdny tak mě trefí šlak :lol:

Upraveno uživatelem ketys
Odkaz ke komentáři

Tak už se rýsují prostory na konání jarního setkání našeho kroužku, pravděpodobně to bude u mě v Brandýse nad Labem ve zdejším mycím centru :palec: .

Jinak ve Sparru v Hostivaři se nějak změnila konstelace hvězd a už mě tam nechtěli pustit. Jel jsem do Edenu na Slavii a tam mě pustili za 400,- do boxu a dokonce mi nabídli jejich chemii, stěrky a jelenice :lool: tak jsem s díky odmítl :lool: Pak se kluci šli dívat co dělám a přesvědčili se, že ruční mytí není jako ruční mytí :D

Dost lidí se mě ptalo, zda bych jim sestavil balíček produktů přímo na jejich auto. Doufám, že jsem vyhověl, ale přeci jen je lépe auto vidět na živo, tak doufám, že se uvidíme minimálně na jaře :palec:

Jaka skoda, ze jsem o vas este na jare nevedel :( Musim to napravit a zucasnit se

Odkaz ke komentáři

Tak jsem na to asi už kápnul chlapi :) Nanášel jsem ten supernaturál tentokrát prsty a snažil jsem se, aby ho tam bylo fakt dostatek :palec: 30 minut jsem ho nechal zatvrdnout a pak mikrovlákno a šuup to rozleštit. A co jsem se fakt divil, tak to dneska šlo o poznání hůř rozleštit (o dost hůř :lol:) A to si myslím, že je správně, takže budu určitě na správné cestě. Zítra pro jistotu dám ještě jednu vrstvu a jsem zvědavej, jak dlouho ta střecha a kapota vydrží.

WP_20130910_001.jpg

Odkaz ke komentáři

jakou?

Tu matrix ze supermarketu EVA (je to na Mleniku, takze vyzvednuto hned cestou z prace)

sleva funguje když si o ní napíšeš jako člen OC a jméno tady :)

Musi byt clen OctaviaClubu a za karticky opsat ID a nick

Jo Vitto chtělo by to další díl. Příprava na vosk a voskování. A na jaře jdu do 3 stupňového leštění tak by se mohlo udělat i o tom.

Chtelo :)

ja muzu udelat fotky z rucniho i strojniho lesteni trochu tedko, jen se k tomu dostat v nedeli, z DS mam objednano i kotouce per huba zatim jenom ale.

Kdyz budu chtit neco koupit staci teda prispsat k objednavce nick a cislo clena pochopil jsem to spravne?Diky :palec:

ID a nick z karty

Odkaz ke komentáři

Tak jsem na to asi už kápnul chlapi :) Nanášel jsem ten supernaturál tentokrát prsty a snažil jsem se, aby ho tam bylo fakt dostatek :palec: 30 minut jsem ho nechal zatvrdnout a pak mikrovlákno a šuup to rozleštit. A co jsem se fakt divil, tak to dneska šlo o poznání hůř rozleštit (o dost hůř :lol:) A to si myslím, že je správně, takže budu určitě na správné cestě. Zítra pro jistotu dám ještě jednu vrstvu a jsem zvědavej, jak dlouho ta střecha a kapota vydrží.

post-22789-0-29856400-1378808938_thumb.jpg

Hůř to šlo, protože jsi to nechal moc dlouho zatvrdnout. Jinak už vím proč jsi ten vosk tam neměl. Dělá to ten šampon. Sice je PH neutral, ale je to AG a má v sobě nějaký látky co supernatural sundaj dolu. Takže doporučuju pořídit něco od doda a nebo ten raceglaze co mám já. Tam je jistota, že to vosk nežere.

Odkaz ke komentáři

tipuju tak 10-15 minut né na slunci...

Jěště bych potřeboval radu budu známýmu kupovat šampon ale váhám mezi dodo supernatrual a raceglaze aquabath.... race je o dost levnější ale pravděpodobně se ředí v jiném poměru a vydrží míň... U doda je pumpička na 3L tuším a u raceglaze je 3-4 víčka na kýbl já si sakra nedokážu představit vůbec ten poměr wallbash.gif

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...