160R Odesláno Říjen 23, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 Nenašiel som tú správnu tému, kde by som zaradil môj dotaz, tak ho dávam sem: Čo použiť na čistenie okien zvonka a zvnútra? Po čase sa zvnútra vytvorí taký biely povlak, ktorý je problém rozumne odstrániť. Skúšal som už všetko možné, ale aj tak pri jazde proti slnku vidno také rôzne mapy na skle. Takže otázka - čím vyčistiť sklo čo najdokonalejšie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 23, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 Kamoš vyclayoval sklá, hovoril že ani fóliu ti netreba ako sa leskne že nevidia ľudia dnu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Říjen 23, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 zevnitř clay určitě tedy asi ne :D to podle mýho není uplně dobrý... Já mám autoglym glas cleaner a funguje to na tohle perfektně je to jako leštěnka takže nanesu mikrovláknem krouživými pohyby a pak čistým vyleštím akorát když jsem to dělal poprvý tak jsem to dělal blbě tak jsem si trošku uprášil palubku a teď už to dělám jinak a sklo se leskne nádherně bez práce víceméně a dělám to tak jednou za dva až tři mesíce http://www.detailingshop.cz/okna/94-autoglym-car-glass-polish-325ml.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 Uz jsem se kdysi ptal ale nejak jsem to presel. Cim osetrit gumy před zimou at neprimrzaji dveře . Ta kapalina do ostrikovace je tedy ji dobre koupit nebo používat Glacidet ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Říjen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 Těsnění před zimou vem třebas Poorboys Natural Look. Tím to jedu už dlouho a poho ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Říjen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2013 ještě dotaz. Ma cenu kupovat tu aktivni penu na predmyti ? Jediné které bych se nebál je od ValetPro Snow Foam. Je PH neutral, takže ti případně nenaruší vrstvu přírodního vosku. Stejně bych ji ale asi použil jen dvakrát ročně při velkém mytí. Jestli myješ pravidelně, tak je, jak Jindra poznamenal, zbytečná. Ta kapalina do ostrikovace je tedy ji dobre koupit nebo používat Glacidet ? Mno Glacidet dělá myslím Velvana, že? Ono je to dost silné čistidlo, takže pokud používáš nějaký sealent, tak ti ho asi sundá :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Říjen 26, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2013 hosi uvazujem nad nejakou keramikou na predok auta co by ste mi doporucili? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 26, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2013 Já s keramikou nemám zkušenosti, ale dostal jsem se do kontaktu s ceramic pro 9 h. A docela dobře to vypadá. Ale já jsem to nezkoušel takže nevím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 Máte něco na odstranovani ptačího trusu nebo to berete detailerem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Vzal bych to detailerem :) Nic tím nezkazíš, hlavně když to tam nenecháš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Listopad 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Obecně platí, že mušky ani ptačí trus se nesmí nechávat na laku ani skle. Jednak platí, že čím déle to tam necháte, tím hůře se to čistí. Nehledě na to, že některé takové "věci" se občas nedají pak už vyčistit vůbec a je po srandě. Dají se použít různé čističe laku typu tar and glue removers, ale i detailery jak psal Stóča. Jinak co nejčastěji sundávat, sundávat, sundávat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Zima se blizi ,uz se to tu jednou nejak probiralo. Cim sundavate snih z auta ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Těsnění před zimou vem třebas Poorboys Natural Look. Tím to jedu už dlouho a poho ;) a jaky je spravny postup ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Já to dělám štetcem a pak přejedu mikrovláknem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 a na palubovku jak ? Cim odmetate snih v zime z auta ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Houbička, mikrovlákno, kartáček ... vše záleží na stavu interiéru ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Hosani mozem pouzit na pneu poorboys natural look ? Viem ze su aj lepsie pripravky ale doma nic take nemam a koli jednemu produktu sa mi to objednavat nechce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Listopad 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Ano, ale výdrž to mít velkou nebude. Každopádně jim neublížíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Zkoušel jsem ho na pneu, vypadalo to párádně, pneu si ho pěkně do sebe vtáhla. Dal jsem 3 vrstvy dokud to nebylo ok. Druhý den zapršelo a bylo to pryč :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 On samotný Poorboy´s nemá výdrž na exteriéru vůbec. Koukal jsem na několik testů na DW. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 (upraveno) Teď mi přišel Carpro Perl, tak ho vyzkouším jak na pneu tak na venkovní plasty Upraveno Listopad 28, 2013 uživatelem mstoces 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Listopad 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Perl je na venkovní plasty 100% lepší. Stóča ví co objednává :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
acter Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 A co DODO JUICE SUPERNATURAL SATIN TRIM SEALANT KIT, je skoro 3x drazsi...bude to mit ten efekt ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Ten jsem neměl ještě. Ale po zkušenostech se sealentem od doda na okna, kterej funguje naprosto perfektně bych se toho nebál:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
acter Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 OK, diky za ujisteni...ten na okna mam totiz ve vyberu taky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Ten můžu jedině doporučit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 Kuci,cim očistit -odmastit okno. menili mi predni okno,uz jsem ho umyl samponem pak pouzil toto http://www.detailingshop.cz/okna/94-autoglym-car-glass-polish-325ml.html a stejne jak se mi to trosku zamlzi,vidim tam ty kolecka od tech přísavek :( Mel jsem to i na predeslem okne ,no na slak trefeni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 Poradil bych ipu, ale nevím jestli to pomůže….:/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Prosinec 17, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 Ipa je super na okna a nebo líh. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Prosinec 17, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 Vezmi to perchlorem. Tím se to celé odmastí. ;) Pak na to použij třeba CLIN a dočisti to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.