Přejít na obsah

Michiho detailingový kroužek


Doporučené příspěvky

Chlapy potřeboval bych radu. Nechal jsem si nalepit folie a chlapík co mi je nalepil mi řekl, že je mám po 14 dnech navoskovat ( prý ohledně ochrany ). Tak jsem auto umyl, a navoskoval AUTOGLYM. Pak jsem si teprve všiml, že je to i leštěnka. No nic. Ale po 14 dnech a pár deštích mi to udělalo toto viz obr. ( jen podotýkám, že auto je foceno po umytí od pylu takže relativně čisté ). Poradíte jestli jsem to posral či by se s tím dalo něco udělat?

 

Díky

post-5363-0-45342000-1368463694_thumb.jpg

post-5363-0-13127500-1368463701_thumb.jpg

post-5363-0-13012600-1368463712_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Kluci chci se zeptat zda jsem vybral dobře produkty a jestli to mám komplet - vosk brát zatim nebudu. Mám celkem omezený rozpočet, a tak se chci hlavně zeptat jestli má cenu brát ten poslední přípravek: http://www.detailingshop.cz/lesteni/32-meguiar-s-scratchx-20-207ml.html

Potřebuji rozleštit škrábance... Ale nemám leštičku, takže má to cenu brát? http://imageshack.us/photo/my-images/153/nakup.png/

 

Díky

 

EDIT: Jsem se zapomněl zeptat jak to vypadá s novým návodem? :D Byl slibován už v půlce dubna :(

Upraveno uživatelem KraD
Odkaz ke komentáři

to posledni vypada jako lehce abrazivni lestenka, cili to co bys mel davat pred voskem ne?

 

neco jako lime prime od dodo juice co jsme pouzili v navodech

 

 

navod bude, michi mel mensi komplikace a ted nastoupil do novy prace a je vzdycky 14 dni pryc, cili musime vydrzet az se nam zase vrati domu a bude mit chvilku cas :)

Odkaz ke komentáři

No byl AUTOGLYM super resin polish. Potom jsem s autem 14 dní normálně jezdil a tohoto jsem si všiml až dnes když jsem auto vzal vodou a mikrovláknovou rukavicí od pylu. Ještě teď večer jsem nelenil a vzal jsem jen vosk a zkusil jsem na kusu haupny to rozleštit. Naštěstí se to povedlo a folie zase zčernala. Tak nevím co si mám o tom myslet. :( Jestli jsem jí zničil tak jsem si vydělal :wallbash: . To že se to nevoskuje už jsem se tady od jednoho člena také dozvěděl, ale jinde se píše, že údržba je stejná jako u laků vozu. Jen se má používat leštěnka na nové laky. Tak nevím. :huh:

Odkaz ke komentáři

Ale to platí pro lesklou a ty máš matnou a tu jak něčím leštíš tak potlačuješ ten efekt matnosti ne ? já o tom vim celkem houby ale z matnýho se většinou dá udělat leštěním lessklý nebo tak to šlo na kolech s matnym komaxitem striknul jsem tam nejakej olej pak to jeste otrel hadrem a bylo nastesti to slo benzinem dolu ale to bych na folii nezkousel

Odkaz ke komentáři

Tak kucí, po boji je každý generál. Byl jsem u toho člověka co mi to lepil, přiznal jsem barvu co jsem provedl a jaký jsem vemínko. On zase přiznal, že mi nedal návod na údržbu ani mi k tomu nic neřekl, protože toho bylo v ten den moc. Folie jsem tím mým činem úplně zničil, takže se to strhne a nalepí znovu. Jelikož jsme udělali chybu oba, domluvili jsme se že zaplatím jen folie. :palec: Aspoň že takto. NADARMO SE NEŘÍKÁ : ZA BLBOST SE PLATÍ.

Odkaz ke komentáři

Zatim jeste ne...mizim ted na chvili mimo CR, ale pak objednam a budu se poohlizet po nekom, kdo mi poskytne (za uplatu samozrejme) svuj dvur/zahradu, pac v podzemnich garazich panelaku se to blbe myje :)

 

Dobre dusi, ktera poskytne prostory venuji kartu na nejlepsi myti na OMV v hodnote 249,-Kc :D :D :D

Upraveno uživatelem acter
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...