peakt Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Takže myslíš,že u té co jsem zde dával se nemusím bát a je docela dobá? Nečekám,že to bude tlak jak z proudnice hasičů a ani nečekám,že bude sloužit navždy,ale meju auto klasickou hadicí s zahradním rozstřikovačem a moc to špínu z auta nebere,tak potřebuju něco co mi odstraní bahno a nečistoty z auta abych to pak nepatlal houbou po autě jako to teď a nepoškrábal si lak. Navíc má injektor čistících prostředků a pěnovou trysku,takže budu moct vyzkoušet Aktivní pěnu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 já si myslím že ok, nějakej čas určitě vydrží a dva roky je záruka, tak co, když klekne, vyreklamuješ a příslušenství je kompatibilní. s kovovým pístem jsou lepší, výkonější, ale zase těžší a méně manipulovatelný...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 ok,díky Asi půjdu do ní :) Co je určitě nevýhoda,tak tlaková hadice je jen 3m ,což je málo,ale dá se to přežít 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Keď máš dlažbu tak kde stojí auto resp. okolo priestor tak by som neriešil dĺžku tej hadice, je to v pohode, toľko presunieš wapku na tých kolieskach - špinu to opláchne perfektne, tlak super. ;) Myslím že máme doma rovnakú alebo o cca 0.10 značenia vyššiu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 (upraveno) Dlažbu mám,to je pohoda. Bych to viděl,že wap je rozhodnuto Takže bude čím mít auto :) Šampón mám jeden klasiku ,kterej na předmytí před procedůrama asi stačí : http://www.autokosmetika-sonax.cz/eshop-autokosmetiky-456.html a pak mám jeden lepší s voskem na průběžný mytí auta : http://autokosmetika.heureka.cz/liqui-moly-autosampon-s-voskem/galerie/?obrazek=10dcc7e4f8cddb48fb6c7aad63e0ce02 Časem si chci koupit ten Clay,když je tak super ,ale pro zatím musím koupit nějakej vosk. ten formula 1 co používám je dobrej,ale s..e mě. je to pasta krémové barvy a dostává se do skulinek a mezi plasty,takže to pak z těch míst nejde dostat a dlouho to tam je vidět,což není hezký Líbí se mi tady zmiňovanej Porzelack ,takže chci odzkoušet tu aktivní pěnu ,oživovací pastu na lak a vosk. Jen čekám až se mi ozvou.Vyplnil jsem včera na jejich stránkách přihlášku do věrnostního klubu abych mohl získávat při nákupech ty další autokosmetiky zadarmo a stále čekám na registraci. A navíc čekám ještě až mi na moje auto nějakou tu pěnu ,renovační pastu a vosk doporučí,jak jsem je požádal a zatím nic mají toho hodně a nevyznám se v tom Hezky jsem se ale rozepsal Kdyby z toho co píšu,že chci použít na auto se někomu zásadně zdálo jako špatná volba,tak si rád nechám poraďit Díky za rady,zkritizování,nebo souhlas-prostě,co si o tom myslíte :pivo: Upraveno Květen 30, 2013 uživatelem peakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Jen tak BTW, ze tu byla jakoby problemy s DS, tim ze se v CZ jen vdy "promitnu" a potreboval jsem par veci so zasoby tak dnes jsem volal v 17:00 zda je mozny vizvednout na rychlo dva produkty na kameny adrese, otazka znela "co byste potreboval neni problem, kdy byste si prijel?" Ja "Nevim musim jeste par veci vyresit ale mezi 8-9 asi cca..." "No to bych zrovna nebyl doma, ale dejte vedet jak Vam to vychazi" V pul 8 mu volam ze jedu od letiste, a ze tam snad budu do 15 min... "Fajn pockam tady na Vas" Produkty predal, vysvetlil, slevu dal a to ze to byl v podstate jen na rychlovku obchod ;) Nevim ale mne se to zda byt na CR pomery nad prumerne top 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 ok,díky Asi půjdu do ní :) Co je určitě nevýhoda,tak tlaková hadice je jen 3m ,což je málo,ale dá se to přežít to je v pohodě, na to aby si nemusel hýbat s wapkou by si potřeboval tak 10m a to se ti zase bude motat hadice a je lepší si poponést wapku a ty menší jsou lépe manipulovatelné, osobně vyzkoušeno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 No manželka už začíná bručet. :P Napřed nový gumy za 7500Kč,pak servisní balíček za 3600Kč,barvy na podvozek a nějaký blbiny,teď Wap-ka za 2200Kč.A to mě ještě čekají ty vosky Porzelack a navíc jsem si všiml,že mám na pátých dveřích okolo spz 3 puchýřky a to samý u čelního skla v rozích střechy,takže budu muset koupit plnič,barvu a lak abych to opravil B) No už mě ty moje nákupy letos stály hodně a musel jsem na oplátku manželce slíbit novou koupelnu,aby byl klid :lool: :lool: S těma puchýřkama v laku.Hledal jsem na fóru,ale nic nenašel,jak je opravit. Mám svojí Technologickou vizi a představu,jak to udělat,ale radši bych ještě od někoho prosím radu -Díky :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Červen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Oprava laku v takové fázi už sama o sobě nespadá do detailingu. To už jsou lakýrnické práce. Co se týče těch výrobků, co jsi si vybral, tak bych si to rozmyslel...není to žádný zázrak. Přečti si naše návody a popřemýšlej, zda bys nevybral vhodnější produkty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 S těma výrobkama pro péči o lak chápu myslím,že jsem si vybral docela dobře.Jsou i horší a i mnohem a pak je i samozřejmě detailing a to už je na mě vysoká liga. Detailing se mi moc líbí a obdivuju to,ale každý podle svých finančních možností-to určitě chápeš Kdyby byly výrobky z detailingu v ceně porzelaku,tak bych do toho šel,ale jasný je,že nejvyšší kvalita ze musí taky zaplatit :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Červen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Tak si to rozebereme. Koukal jsem např na ten Sonax. Balení je litrové (koncentrát) Předpokládám, že na jedno mytí je potřeba jedno víčko, což je 0,06l. Tzn., že z litrového koncentrátu za 116Kč umyješ auto cca 20x Základní šampón od Autoglymu je také litrové balení. Na jedno mytí je potřeba jedno víčko, které je ovšem třetinové co předchozí... Jedno mytí u Sonaxu tě vyjde na 5,8 Kč Jedno mytí s Autoglymem stojí 5,48Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Ten obyč Sonax co tam mám vím,že není dobrej. Pro to mám ještě ten Liqui-molly,kterej je lepší,ovšem až ho spotřebuju,tak i místo něj koupím něco jinýho. :) Ten Autoglym se mi docela líbí,hodím si ho do záložek Co vosk,jakej nabízíš? Potřebuju oživit a pak lesk,jako blesk ;) celej detailing,včetně 2 fotoseriálů jsem studoval.Je to nádhera :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Červen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Ja ale nic nenabízím :D Jen ti něco můžu doporučit, jako teď ten Autoglym. Jestli chceš lesk jako blesk, tak jdi do Supernaturalu od DODO. Před tím bys ale měl udělat Clay, ten ti přidá hodně kreditů na lesku :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 (upraveno) Clay už jsem studoval. Do budoucna si ho chci koupit i s tím lubrikantem Upraveno Červen 2, 2013 uživatelem peakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Lepsi, kdyz to koupis vse naraz at tam neprdnes supernatural bez pripraveneho podkladu. To tam zatim triskni zelvu a nasetri 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 (upraveno) Lepsi, kdyz to koupis vse naraz at tam neprdnes supernatural bez pripraveneho podkladu. To tam zatim triskni zelvu a nasetri Hodně jsem nad tím přemýšlel.Mám letos hodně velkejch výdajů. Želvu nechci,vosk musí být přírodní Carnauba-jinej bych na auto nedal,to mám odskoušený,že ty levný jsou k ničemu. Zatím koupím malý balení Porzelacků a pak až budou kačky navíc,tak nakoupím na detailingu,ale určitě ty výrobky,co doporučuješ si chci ještě letos koupit :palec: Díky :pivo: Upraveno Červen 2, 2013 uživatelem peakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 stejně mi to vrtá hlavou.... :lol: Ten Dodo Juice supernatural: http://www.detailingshop.cz/cisteni-laku-a-clay/927-supernatural-micro-prime-250ml-.html to je leštěnka a čistič laku a až pak se dává vosk,že jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Přesně, pak je na řadě tento vosk http://www.detailingshop.cz/protekce-vosky-a-sealanty/245-supernatural-panel-pot-30ml.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 nebo tento http://www.detailingshop.cz/protekce-vosky-a-sealanty/1020-dodo-juice-supernatural-hybrid-paste-sealant-30ml.html když už jsme u toho má někdo zkušenosti s tím jaký je rozdíl mezi přírodním a hybrid třeba i konkrétně mezi těmito dvěmi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laconi Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Přesně, pak je na řadě tento vosk http://www.detailingshop.cz/protekce-vosky-a-sealanty/245-supernatural-panel-pot-30ml.html Na kolik to 30ml tak vydrží, je to aspoň jedna vrstva na jedno auto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 mě tři vrstvy na combi ale jelikož první zkušenost s tuhým voskem tak jsem dost plácal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 (upraveno) mě tři vrstvy na combi ale jelikož první zkušenost s tuhým voskem tak jsem dost plácal Asi jako každej :) Já na svým prvním voskováním,což bylo u O1,co mám, jsem vyplácal skoro 100g vosku Formula1(přece to musím pořádně navoskovat :lol:) a když jsem to pak po zaschnutí a následným stírání a dolešťování skoro všechno stíral pryč,tak jsem zjistil,jak se věci mají :o :wacko: Teď už taky vím B) Díky za rady.... :palec: Tak a máme vyčištěnej lak,přeleštěnej a navoskovanej.... A teď: Po tomto zákroku jezdím a po nějaké době je auto špinavý a chci ho umejt a hlavně ,aby mělo po uschnutí a dokončení ,,nějaké,,procedůry,zase krásnej lesk,jako po voskování . Jak na to... Umeju Autoglymem a usuším a to je vše,nebo ještě dám pak tu leštěnku Dodo Juice supernatural a přeleštím a pak je ten lesk? Díky za odpověď...S pozdravem Bořek otrava :P Upraveno Červen 3, 2013 uživatelem peakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 tak já auto umeju šampon dodojuice supernatural a soušim s dry me crazy a po měsíci a půl lesk jak blesk a kapky furt velký dokonce se mě pár lidí ptalo jestli mám celolak vosk jsem použil dodo purple haze pro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Tak jsem se do toho dneska pustil a mam toho plny zuby. Umyl jsem samponem ValetPro, pak clay-toho jsem se bal jako cert krize, ale kdo maze, ten jede. Pak vysuseni, dal Lime Prime a nakonec vosk- Dodo Supernatural Hybrid :palec: Neskutecnej lesk, auto zase jako novy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 pak napiš zkušenost s výdrží mám v plánu ho pořídit zatím jsem vyzkoušel purple haze pro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Jasan, budu referovat. Zitra dam asi jeste jednu vrstvu. Docela me prekvapilo, jak malo jsem ho spotreboval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Jirko dej fotku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Fotky jsem udělal jen na rychlo mobilem, takže kvalita nic moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Pěkná práce, konečně nějaké foto! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peakt Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Sakra.........To je lesk,až se to nechce věřit,že není fung nový :palec: Super,krása 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.