Přejít na obsah

Eliho ušmudlaná nafta

Doporučené příspěvky

Ano, origo anténa (většina antén) má v sobě zesilovač, který je napájený dvěma způsoby. Originální anténa se u předface napájí pomocí drátu a u face antény se napájí přes koaxiál pomocí fantomového napájení. U tebe si ale nejsem jistej, protože máš rok 2000, což je sice ještě předface, ale mohli už tam dát anténu co se používala u face octy. Nejlepší bude, když se podíváš, jak je to u tebe řešený ;)

Odkaz ke komentáři

Asi je pravda, že by to pak začalo člověka dost mrzet, jinak jsem koukal, že facelift předku mě vyjde na 5 000, našel jsem facelift přední nárazník za pár kuřátek. Světla Diamond, i když počítám s tím, že brzy zežloutnou, masku za 700 a výztuhu zprasím kladivem :D Na zadek facelift světla, pak seženu nárazník, lišty + kliky do laku zrcátka, střecha a sloupky do černa a na okna folie aby nebylo vidět dovnitř :D časem pak facelift vnitřku.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Děkuji za užitečnou radu mistře! Jinak dneska jsem byl u nás v autodílnš a dávali tam dohromady oktávku po srážce se srnkou. Majitel měl na opravu asi omezený rozpočet, takže použité díly převážně druhovýroba. Dost mě překvapil nárazník, Koupený od ACI (Auto Components Intenational) , stál 1400 a po nastříkání i bez dopasování parádně sedí, to mi dodalo odvahu a na jaře jdu do toho! :palec:

Ještě se pak musím kouknout, jak se přepinovávaj světla s blinkrama :(

Odkaz ke komentáři

No sedí to dobře ta druhovýroba,ale nedrží na tom zmetek lak... Kámoš má druhovýrobu na feldě a oloupalo se to... Já mám druhovýrobu na oktě a taky se loupe...

Jinak ET 33 by mohlo být v pohodě... Já mám 30 a když naložím auto tak už škrtám chvílema... Takže 33 by mohlo být tak super a akorát...

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...